- Reaction score
- 79.750
Πριν λίγο κουρεύτηκα και έχω μπόλικο μαλλί ...έτοιμος ήμουνΜήπως κανα μαλλί είναι καλύτερο βρε;
αύριο θα πάρω τηλ έναν φίλο που έχει ραπτικά είδη..μήπως και έχει κάτι...διαφορετικά θα σφάξω κανένα μαξιλάρι
Πριν λίγο κουρεύτηκα και έχω μπόλικο μαλλί ...έτοιμος ήμουνΜήπως κανα μαλλί είναι καλύτερο βρε;
Γεια σου ρε Γιώργη με το σεντονάκι death-metal ναούμΉρθε και το δικό μου "μικρούλι" thanks to daharis666
View attachment 72571
Bοηθάει πολύ στο hangover να το κοιτάς, ξεμεθάς πιο εύκολα
Δεν ήταν καπνός βρε!Καλά ρε στο τέλος ο καπνός γιατί βγήκε; Special εφέ κι έτσι; Ή έβαλες φωτιά τίποτα;
ειχε βαλη απο πισω talk για μωρα, και τοσι ωρα που ειχε σκυψει να βγαλει το βιντεο ζοριστηκε και του εφυγε.........Καλά ρε στο τέλος ο καπνός γιατί βγήκε; Special εφέ κι έτσι; Ή έβαλες φωτιά τίποτα;
γεράματα μπαρμπαsusano...τόση ώρα στα 4...δεν θέλει και πολύειχε βαλη απο πισω talk για μωρα, και τοσι ωρα που ειχε σκυψει να βγαλει το βιντεο ζοριστηκε και του εφυγε.........
το παρουσίασα ως βοηθητικό χώρο..θυμαμαι που μου ελεγες "που να το βαλω το 12" δεν χωραει πουθενα" και εχω λιωσει στο γελιο τωρα
Γιώργη κάνεις πλάκα έτσι?Κατά τα άλλα τι λέει το εργαλείο; Βγάζει καθόλου μπάσο ή τσάμπα καίει η λάμπα;
Γιώργη κάνεις πλάκα έτσι?
πες μου ότι ακόμα δεν το έφτιαξες!!
[DOUBLEPOST=1506522998][/DOUBLEPOST]Το Pl πάντως ακούγεται σαν ανεμιστηράκι καμπινέ
έχει ανοίξει αρκετά η σκηνή και το βάθος
να γραπώνουν από πιο χαμηλά
με ίση διάθεση
Άβαφο το έχω και εγώ...που να το σηκώσω μόνοςΈχει σαπίσει στο κουτί του μάλλον . Μέχρι τέλος του άλλου μήνα ελπίζω να το φτιάξω.... Εσύ το 'βαψες ή ακόμα; Ε αφού σου πα τα μπροστινά θέλουν τον τελικούλη τους
αν μου στείλεις και κανένα βαζάκι-τουρσί από αυτά που κάνεις για απόσβεση δονήσεων