Άποψη για Philips τηλεορασεις

Reaction score
375
Ποια η άποψη σας για τις Philips τηλεοράσεις?

Σκέφτομαι να δώσω 600 περιπου ευρώ για 4κ τηλεόραση και θέλω να έχει και Android.
Απ ότι καταλαβα, οι τοπ ανντροιντ τηλεοράσεις είναι οι σονυ αλλά όχι οι φθηνές.
Όποτε γιατί να μην βάλουμε στο παιχνίδι τις philips?

Έχετε παρακολουθήσει τηλεόραση με ενεργοποιημένο το ambilight της Philips? Είναι ενοχλητικό κατά τη θέαση?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Έχετε παρακολουθήσει τηλεόραση με ενεργοποιημένο το ambilight της Philips? Είναι ενοχλητικό κατά τη θέαση?
Παλιά θεωρείτο θαυμάσιο, αλλά εξαρτάται απο τον χρήστη και τις συνθήκες θέασης.

Reaction score
2.297
Ναι γινεται αλλα εγω το χρησιμοποιω γιατι μου αρεσει....Αν η tv ειναι κοντα στον τοιχο η αισθηση ειναι πολυ καλη.

Reaction score
1.516
Νομίζω η παλιά καλή συνταγή του: πάω με ένα usb με 1-2 ταινίες που γνωρίζω καλά τις βλέπω στη συγκεκριμένη tv που με ενδιαφέρει με flat ρυθμίσεις, θα δουλέψει και σε αυτή την περίπτωση. Το θέμα του ambilight είναι καθαρά υποκειμενικό και πάλι εξαρτάται και απο τον υπόλοιπο φωτισμό στο δωμάτιο, τις συνθήκες θέασης κλπ. Προσωπικά το έχω δει να είναι στη θέση on με σβηστή την tv και είχε ωραιότατο αποτέλεσμα.

Reaction score
375
Ναι γινεται αλλα εγω το χρησιμοποιω γιατι μου αρεσει....Αν η tv ειναι κοντα στον τοιχο η αισθηση ειναι πολυ καλη.
Είσαι ινανοππιημενος από το λειτουργικό της? Είναι ααργο ή όχι? Θα με βοηθούσε αν μου έγραφες 2-3 αρνητικά για να ξέρω που οδεύω.
[DOUBLEPOST=1506592056][/DOUBLEPOST]
EB71C03D-11E8-4A24-AC87-80BA4500F398.png

Και κάτι άλλο. Ο Κοτσοβολος δινει5ετη εγγύηση σε κάποιες τηλεοράσεις. Όμως, μπαίνοντας να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα λέει πως η 5ετης εγγύηση αφορά μονάχα μια επίσκεψη τεχνικού/επισκευή! Τι απάτη είναι αυτή?
[DOUBLEPOST=1506592116][/DOUBLEPOST]
Νομίζω η παλιά καλή συνταγή του: πάω με ένα usb με 1-2 ταινίες που γνωρίζω καλά τις βλέπω στη συγκεκριμένη tv που με ενδιαφέρει με flat ρυθμίσεις, θα δουλέψει και σε αυτή την περίπτωση. Το θέμα του ambilight είναι καθαρά υποκειμενικό και πάλι εξαρτάται και απο τον υπόλοιπο φωτισμό στο δωμάτιο, τις συνθήκες θέασης κλπ. Προσωπικά το έχω δει να είναι στη θέση on με σβηστή την tv και είχε ωραιότατο αποτέλεσμα.
Μένω στην επαρχία και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις για επίδειξη.

Reaction score
2.297
Η δικια μου ειναι πιο παλια,δεν ειναι android.Kατα τ αλλα ειμαι ευχαριστημενος και νομιζω οτι το ambilight ειναι ενα + σε σκοτεινες θεασεις.

Reaction score
1.220
Έχουμε μία Philips LCD ambilight 37άρα στο σπίτι της μάνας μου. Την είχε αγοράσει ακριβά, πάνω από 900 ευρώ αλλά η εικόνα της παραμένει τέλεια, το ambilight την κάνει πιο ξεκούραστη το βράδυ με χαμηλωμένα τα φώτα στο σαλόνι. Δεν είναι ούτε καν smart tv, αλλά σαν τηλεόραση είναι άψογη.

Reaction score
375
Έχουμε μία Philips LCD ambilight 37άρα στο σπίτι της μάνας μου. Την είχε αγοράσει ακριβά, πάνω από 900 ευρώ αλλά η εικόνα της παραμένει τέλεια, το ambilight την κάνει πιο ξεκούραστη το βράδυ με χαμηλωμένα τα φώτα στο σαλόνι. Δεν είναι ούτε καν smart tv, αλλά σαν τηλεόραση είναι άψογη.
Ποιο ετος την αγορασατε περιπου. Εννοεις πως ειναι αψογη η εικονα της σε σχεση με τις σημεριδες τηλεορασεις ή σε σχεση με το πως ηταν τοτε η τηλεοραση?

Reaction score
1.220
Ποιο ετος την αγορασατε περιπου. Εννοεις πως ειναι αψογη η εικονα της σε σχεση με τις σημεριδες τηλεορασεις ή σε σχεση με το πως ηταν τοτε η τηλεοραση?
Την έχει 8 χρόνια, δεν είχαν βγει οι LED ακόμη.
Έχει άψογη εικόνα σε σύγκριση με τις σημερινές 37άρες. Σωστό ήχο, καλή κατασκευή, ποιοτικό κομμάτι.

Reaction score
62
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Philips. Όλες οι τηλεοράσεις πλην μίας ( SONY) ήταν Philips. Μία του 2008, μία άλλη μικρή του 2010, μία του 2011 και μία 4Κ Led όχι SMART του 2015. Επιπλέον και κάτι παλιότερες καθοδικού σωλήνα ήταν επίσης Philips - Αυτές τις χάρηκαν ο παππούς και η γιαγιά και ακόμα υπάρχουν στο χωριό έτοιμες για χρήση και πλήρως λειτουργικές .
Από άποψη εικόνας είμαι πολύ ευχαριστημένος, και σημειώνω ότι δεν έχει παρουσιάσει καμία από τις παραπάνω το παραμικρό πρόβλημα. Και πάλι Philips θα έπαιρνα αν χρειαζόμουν TV αυτή τη στιγμή. Επίσης, Αν πήγαινα σε άλλη μάρκα μόνο στη SONY.
Να σημειώσω το τετριμμένο " ότι πληρώνεις παίρνεις" οπότε, αν είσαι απαιτητικός δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στις καλές σειρές της Phlips. Οι σειρές ξεκινούν από το 2 και φτάνουν μέχρι το 9 αν δεν απατώμαι. Ο αριθμός της σειράς υποδεικνύεται από τον πρώτο αριθμό του εκάστοτε μοντέλου , πχ το μοντέλο PUH 4900 , που τυχαίνει να έχω , ανήκει στη σειρά 4.
Η σειρές 2, 3 και 4 , είναι κατά κλιμάκωση οι οικονομικές - τουτ έστιν τηλεχειριστήριο με ασθενέστερη εκπομπή υπερύθρων, ελαφρώς αδύναμα ηχεία κλπ - γενικά μικρό το κακό όμως.
Αυτή που έχω από το 2008 είναι σειρά 8. Ο ήχος της δεν παίζεται και δε συγκρίνεται με τις άλλες που είναι μικρότερης σειράς. Επίσης οι λειτουργίες και η ποιότητα των υλικών είναι σαφώς ανώτερες. Και το σημαντικότερο, η αξιοπιστία. Λειτουργεί όπως λειτουργόυσε την πρώτη μέρα 9 χρόνια μετά. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο και γι αυτό μένω στη Philips.
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ με την παραπάνω παράγραφο.

Last edited:

Reaction score
62
Επιπλέον , η εικόνα της Philips και της SONY ενδείκνυται περισσότερο, κατά την άποψή μου πάντα, για τηλεόραση- είναι πιο ρεαλιστική. άλλωστε μιλάμε για 2 εταιρίες πρωτοπόρους σε αυτό τον τομέα, οπότε κάτι καλύτερο θα ξέρουν και θα κάνουν- δε μπορεί. Οι Samsung και οι LG είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικες- πιο έντονα χρώματα, κορεσμός κλπ. Είναι ωραιότατες δε, σε Smart λειτουργίες και ότι πρέπει για οθόνες υπολογιστή. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλές χαλασμένες τηλεοράσεις αυτών των εταιριών. Σα να έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης. Διπλανό φόρουμ αγγελιών είναι γεμάτο από αγγελίες του τύπου ''LG/ Samsung με πρόβλημα'' . Για τις Panasonic δεν έχω σχηματίσει γνώμη. Έχω ακούσει καλά λόγια βέβαια σε γενικές γραμμές και ότι δεν παίζεται στις plasma.

Reaction score
375
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Philips. Όλες οι τηλεοράσεις πλην μίας ( SONY) ήταν Philips. Μία του 2008, μία άλλη μικρή του 2010, μία του 2011 και μία 4Κ Led όχι SMART του 2015. Επιπλέον και κάτι παλιότερες καθοδικού σωλήνα ήταν επίσης Philips - Αυτές τις χάρηκαν ο παππούς και η γιαγιά και ακόμα υπάρχουν στο χωριό έτοιμες για χρήση και πλήρως λειτουργικές .
Από άποψη εικόνας είμαι πολύ ευχαριστημένος, και σημειώνω ότι δεν έχει παρουσιάσει καμία από τις παραπάνω το παραμικρό πρόβλημα. Και πάλι Philips θα έπαιρνα αν χρειαζόμουν TV αυτή τη στιγμή. Επίσης, Αν πήγαινα σε άλλη μάρκα μόνο στη SONY.
Να σημειώσω το τετριμμένο " ότι πληρώνεις παίρνεις" οπότε, αν είσαι απαιτητικός δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στις καλές σειρές της Phlips. Οι σειρές ξεκινούν από το 2 και φτάνουν μέχρι το 9 αν δεν απατώμαι. Ο αριθμός της σειράς υποδεικνύεται από τον πρώτο αριθμό του εκάστοτε μοντέλου , πχ το μοντέλο PUH 4900 , που τυχαίνει να έχω , ανήκει στη σειρά 4.
Η σειρές 2, 3 και 4 , είναι κατά κλιμάκωση οι οικονομικές - τουτ έστιν τηλεχειριστήριο με ασθενέστερη εκπομπή υπερύθρων, ελαφρώς αδύναμα ηχεία κλπ - γενικά μικρό το κακό όμως.
Αυτή που έχω από το 2008 είναι σειρά 8. Ο ήχος της δεν παίζεται και δε συγκρίνεται με τις άλλες που είναι μικρότερης σειράς. Επίσης οι λειτουργίες και η ποιότητα των υλικών είναι σαφώς ανώτερες. Και το σημαντικότερο, η αξιοπιστία. Λειτουργεί όπως λειτουργόυσε την πρώτη μέρα 9 χρόνια μετά. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο και γι αυτό μένω στη Philips.
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ με την παραπάνω παράγραφο.
Δεν κουρασες καθολου φιλε μου, ισα - ισα! Απλα επειδη δεν βλκεπω πολλους να ψαχνουν Philips, φοβηθηκα μην ειναι υποδεεστερες των ls-samsung. Για την σονυ, πιστευω κι εγω οτι ειναι τοπ!

Με εβαλες τωρα να ψαξω Philips, μιας και μου αρεσει πολυ και το συστημα με το ambilight!. Ευχαριστω και παλι.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.999
Με εβαλες τωρα να ψαξω Philips, μιας και μου αρεσει πολυ και το συστημα με το ambilight!.
Πρόσεχε με το ambilight

Θα αντανακλά στην κρυσταλιέρα :D

Reaction score
295
Τα ιδια κι απο μένα.
Philips PFL 9631d 8-9 χρονών. 1000 ευρώ τότε -προσφορά.
Με το γρήγορο πάνελ (2ms). HD ready ,χωρίς amplilight.
Εξαιρετική και εικόνα και ήχος.Χωρίς καμιά βλάβη,ενώ γύρω μου σε φίλους και γνωστούς σε Samsung,LG,Sony πολλές βλάβες(πλακέτες τροφοδοσίας, t-con, ξεκολλημένες καλωδιοταινίες από τα πάνελς κλπ).
Σήμερα βέβαια δεν ξέρω που βρίσκεται η Philips.
Φίλος που έχει Samsung smart 47'' 2 ετών,είναι εξαιρετική,απο αξιοπιστία ομως είναι νωρίς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao