Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.651
- 100 . . . . . .
Εντυπωσιακές εικόνες από τον απόπλου του θωρηκτού "Αβέρωφ"Το 48ωρο του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ στο Αιγαίο! Πότε για που και γιατί αποπλέει!
Παίρνω το μέτρο ( για να είμαι σίγουρος ) και μετράω την απόσταση από την οθόνη.- test γήρανσης......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..................πρεσβυωπίας . . .
Πρεσβυωπία
Η πρεσβυωπία εμφανίζεται συνήθως από την ηλικία των 40 ετών και μετά.
Σταθείτε σε απόσταση 30-40 εκατοστών από την οθόνη του υπολογιστή και προσπαθήστε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.
Συμβουλευτείτε οφθαλμίατρο εάν δυσκολεύεστε να διαβάσετε τις τελευταίες γραμμές.
http://www.onmed.gr/ygeia/story/335...yopia--ypermetropia--presvyopia--astigmatismo
- dornier , έχει προλάβει κανείς ; . . . δεν πέφτουν και δεν καταλαβαίνουν από αέρα ( αυτά , όχι οι επιβάτες ) , γ΄αυτό τα είχαν στο Αιγαίο , ο απόλυτος σαματάς και το κόκπιτ απομονώνεται από το υπόλοιπο σκάφος , με κουρτίνα
Μπροστά.Ερώτηση για όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο:
Ποιές θέσεις (παράθυρο) θεωρούνται καλύτερες; Μπροστά ή πίσω απο τα φτερά?
Κανονικά έπρεπε να κλείσεις για εσάς τελείως μπροστά, και για τα παιδιά τελείως πίσω.Νομίζω θα ικανοποιήσω όλα τα γούστα.....έκλεισα στο πήγαινε 4 θέσεις μπροστά απο τα φτερά και στο έλα 4 θέσεις πίσω...προς την ουρά....απο ένα παράθυρο για κάθε παιδί για να μην έχουμε μανούρες και είμαστε κομπλε.....
- have a nice flight . . .Νομίζω θα ικανοποιήσω όλα τα γούστα.....έκλεισα στο πήγαινε 4 θέσεις μπροστά απο τα φτερά και στο έλα 4 θέσεις πίσω...προς την ουρά....απο ένα παράθυρο για κάθε παιδί για να μην έχουμε μανούρες και είμαστε κομπλε.....