- Reaction score
- 6.483
Το μεγαλυτερο λαθος θεωρω ειναι η επιλογη του να επιβιωσει ο αγνοτερος, αυτο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη εικονα της κοινωνιας μας , τον χειροτερο χαραχτηρα θα εσωνα ... γιαυτο εκτιμω ταινιες οπως το Nightcrawler της αλλης πλευρας του ατλαντικου του Dan Gilroy , ισπανικη αυτη εδω κανει την αμερικανια της και στο τελος με τη γουνα-ζαρτιερα αλλα ρολλινγ στοουνς κλιπ anybody seen my babyEl Bar 2017
6,5/10
Αυτό που μας δείχνει όμως ξεκάθαρα είναι το πώς απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, όταν βρεθούν σε ακραίες καταστάσεις φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτα που κρύβουν, ξεχνάνε κοινωνικούς και ηθικούς κανόνες, και οδηγούνται σε ανάλογα ακραίες συμπεριφορές με σκοπό την επιβίωση.
Μια γενναία κινηματογραφική επιλογή για το σινεφίλ κυρίως κοινό.
Το μεγαλυτερο λαθος θεωρω ειναι η επιλογη του να επιβιωσει ο αγνοτερος, αυτο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη εικονα της κοινωνιας μας , τον χειροτερο χαραχτηρα θα εσωνα ... γιαυτο εκτιμω ταινιες οπως το Nightcrawler της αλλης πλευρας του ατλαντικου του Dan Gilroy , ισπανικη αυτη εδω κανει την αμερικανια της και στο τελος με τη γουνα-ζαρτιερα αλλα ρολλινγ στοουνς κλιπ anybody seen my baby
Τωρα μας το αλλαζεις καταγραφοντας τη δικια σου αποψη, η οποια ερχεται κοντρα στην πρωτη αντιγραφηΓια μένα δεν υπάρχει λάθος και σωστό στην καλλιτεχνική έκφραση.Καταγραφεις την άποψη σου δίνοντας την δίκη σου ερμηνεία για το τέλος της ταινίας.
Η ταινια ειναι "επιστημονικής" φαντασίας διανθισμένη με στοιχεία σαρκασμού και μαύρου χιούμορ......Γέλασα αρκετά και Μ έβαλε στον πειρασμό να διαβάσω ένα παλιό βιβλίο που εχω στη βιβλιοθήκη μου,για το πως να επιβιώνεις σε διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις....
Θυμήθηκα - με την ευκαιρία αυτή που μου δίνεις - το σχόλιο του Ritesh Batra,
σκηνοθέτη της ταινίας Our souls at night ,Σ έναν δημοσιογράφο που δυσανασχέτησε με το τέλος της ταινίας του. ( Από το έβδομο λεπτό και μετά )
Την είδα σε μεγαλύτερη ηλικία. Με το ίδιο αποτέλεσμα.Να διευκρινίσω ότι την πρώτη ταινία την είχα δει την εποχή της, έφηβος τότε, και είχα ξενερώσει.
Αυτό λέγεται χάσμα γενεών.Την είδα σε μεγαλύτερη ηλικία. Με το ίδιο αποτέλεσμα.
Η σινεφιλιά πρέπει να σου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά. Αλλιώς δεν πήζει η σούπα. Παρέα με φιλικό πρόσωπο που είχε και σινεφίλ πλευρά, είχαμε πάει και είδαμε στην α' προβολή το Romeo and Juliet του Μπάζ. Βγαίνοντας απ' το σινεμά με πήραν απ' τα μούτρα! Μ@λ@κα, τί μ@λ@κία μας έφερες να δούμε, και Σαίξπηρ με χιπ-χοπ θα ξεράσω κι άλλα τέτχοια. Εγώ βέβαια είχα μείνει εκστασιασμένος.Αυτό λέγεται χάσμα γενεών.
Spider-Man Homecoming, 8/10 αν και μας πούλησαν με το Atmos. Όπως όλα τα Marvel...Πήγαμε χθες σε Atmos, απολαυστικό. 8/10
Blade Runner 2049
View attachment 80744
Να διευκρινίσω ότι την πρώτη ταινία την είχα δει την εποχή της, έφηβος τότε, και είχα ξενερώσει. Οι αναμνήσεις μου είναι μηδενικές.
Το 2049 είναι πιο βαρετό από προεκλογική ομιλία υποψηφίου. Με 163 λεπτά διάρκεια έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να ξεφωνίσει από νεύρα τουλάχιστον σε 3-4 στιγμές, τρομάζοντας τους ολιγάριθμους θεατές τριγύρω μου.
Δεν μας έφταναν τα ηλίθια δάκρυα στους ανθρώπους, τώρα έχουμε και συναισθηματικές αναζητήσεις στα ανθρωποειδή. Επιβεβαιώθηκα όταν η σύζυγος μού είπε ότι της άρεσε.
.... /10