Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
16.103

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.914
The Hitman's Bodyguard (2017)

sdsdsdsd.jpg

Αν και διστακτικός λόγω συνεύρεσης κωμωδίας και δράσης, την ευχαριστήθηκα όσο δεν φανταζόμουν. Ο Samuel Jackson σε ταιριαστό ρόλο με καλές ατάκες διασκεδάζει σαν έφηβος και ο Ryan Reynolds συμπληρώνει ό,τι λείπει στον πρώτο. Ο Gary Oldman για άλλη μία φορά ο κακός της υπόθεσης.

7.0/10

Reaction score
6.483
Spiderman Homecoming 2017 7/10 Nεος φρεσκος , ανανεωμενος τον ειδαμε τον μικρο στο Civil War για λιγο εδω η συνεχεια ..
Ευχαριστη εκπληξη,χαραχτηρας που δενει με του Ιron Man οπου εμφανιζεται ως ο ''θετος πατερας του''... ισως ειναι καλυτερη απο την εκτιμηση μου , ομως ο βομβαρδισμος απο ταινιες του ειδους με εχουν κουρασει μαλλον...

Reaction score
16.103
El Bar 2017

6,5/10

Αυτό που μας δείχνει όμως ξεκάθαρα είναι το πώς απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, όταν βρεθούν σε ακραίες καταστάσεις φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτα που κρύβουν, ξεχνάνε κοινωνικούς και ηθικούς κανόνες, και οδηγούνται σε ανάλογα ακραίες συμπεριφορές με σκοπό την επιβίωση.
Μια γενναία κινηματογραφική επιλογή για το σινεφίλ κυρίως κοινό.

Reaction score
6.483
El Bar 2017

6,5/10

Αυτό που μας δείχνει όμως ξεκάθαρα είναι το πώς απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, όταν βρεθούν σε ακραίες καταστάσεις φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτα που κρύβουν, ξεχνάνε κοινωνικούς και ηθικούς κανόνες, και οδηγούνται σε ανάλογα ακραίες συμπεριφορές με σκοπό την επιβίωση.
Μια γενναία κινηματογραφική επιλογή για το σινεφίλ κυρίως κοινό.
Το μεγαλυτερο λαθος θεωρω ειναι η επιλογη του να επιβιωσει ο αγνοτερος, αυτο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη εικονα της κοινωνιας μας , τον χειροτερο χαραχτηρα θα εσωνα :wink: ... γιαυτο εκτιμω ταινιες οπως το Nightcrawler της αλλης πλευρας του ατλαντικου του Dan Gilroy , ισπανικη αυτη εδω κανει την αμερικανια της και στο τελος :o με τη γουνα-ζαρτιερα αλλα ρολλινγ στοουνς κλιπ anybody seen my baby :D

Reaction score
16.103
Το μεγαλυτερο λαθος θεωρω ειναι η επιλογη του να επιβιωσει ο αγνοτερος, αυτο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη εικονα της κοινωνιας μας , τον χειροτερο χαραχτηρα θα εσωνα :wink: ... γιαυτο εκτιμω ταινιες οπως το Nightcrawler της αλλης πλευρας του ατλαντικου του Dan Gilroy , ισπανικη αυτη εδω κανει την αμερικανια της και στο τελος :o με τη γουνα-ζαρτιερα αλλα ρολλινγ στοουνς κλιπ anybody seen my baby :D

Για μένα δεν υπάρχει λάθος και σωστό στην καλλιτεχνική έκφραση.Καταγραφεις την άποψη σου δίνοντας την δίκη σου ερμηνεία για το τέλος της ταινίας.

Η ταινια ειναι "επιστημονικής" φαντασίας διανθισμένη με στοιχεία σαρκασμού και μαύρου χιούμορ......Γέλασα αρκετά και Μ έβαλε στον πειρασμό να διαβάσω ένα παλιό βιβλίο που εχω στη βιβλιοθήκη μου,για το πως να επιβιώνεις σε διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις....

Θυμήθηκα - με την ευκαιρία αυτή που μου δίνεις - το σχόλιο του Ritesh Batra,
σκηνοθέτη της ταινίας Our souls at night ,Σ έναν δημοσιογράφο που δυσανασχέτησε με το τέλος της ταινίας του. ( Από το έβδομο λεπτό και μετά )

Last edited:

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Η προηγούμενη ταινία του σκηνοθέτη του El Bar η οποία είχε εξέλθει στις αίθουσες με το μάλλον ατυχή τίτλο Η Τελευταία Ακροβάτις της Μαδρίτης (Balada Triste De Trompeta), αν και εξαιρετικά αμφιλεγόμενη, είναι για μένα ένα μικρό διαμαντάκι φτιαγμένο από αίμα, δάκρυα και σπέρμα.

Kitsch σκουπίδι από το πάνω ράφι του...σκουπιδοτενεκέ!

Το trailer είναι χαρακτηριστικό για το τι περιμένει τον ανυποψίαστο θεατή.

Παραδόξως είχε βραβευτεί στη Βενετία.

Εγγυημένο cult-ιλίκι.

Last edited:

Reaction score
6.483
Για μένα δεν υπάρχει λάθος και σωστό στην καλλιτεχνική έκφραση.Καταγραφεις την άποψη σου δίνοντας την δίκη σου ερμηνεία για το τέλος της ταινίας.

Η ταινια ειναι "επιστημονικής" φαντασίας διανθισμένη με στοιχεία σαρκασμού και μαύρου χιούμορ......Γέλασα αρκετά και Μ έβαλε στον πειρασμό να διαβάσω ένα παλιό βιβλίο που εχω στη βιβλιοθήκη μου,για το πως να επιβιώνεις σε διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις....

Θυμήθηκα - με την ευκαιρία αυτή που μου δίνεις - το σχόλιο του Ritesh Batra,
σκηνοθέτη της ταινίας Our souls at night ,Σ έναν δημοσιογράφο που δυσανασχέτησε με το τέλος της ταινίας του. ( Από το έβδομο λεπτό και μετά )
Τωρα μας το αλλαζεις καταγραφοντας τη δικια σου αποψη, η οποια ερχεται κοντρα στην πρωτη αντιγραφη;)
Η κριτικη μου ηταν κοντρα στην κοπυπειστ που ποσταρες περι αναγωγης με την πραγματικοτητα ...
κουκουρουκου ειδε ζαρτιερα ο μουσατος και θυσιαστηκε :D πως δηλαδη 3/4 μου την τσουλας ωραια και στο τελος γυριζεις τα καλιτεχνικα περι αποψης ? μαζι σου εαν ηταν ολη εξαρχης στο ιδιο υφος ...
Δεν εχω θεμα με το πως θα τελιωσει , αλωστε πολλες εκδοχες μπορουμε να δωσουμε σε οποιο θριλερ, εδω μιλαμε ειναι σαν να υλοποιηθηκε απο αλλον σκηνοθετη ...σκαει και το γουνακι στο τελος και με πεθανε :D ...αυτα :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.914
Blade Runner 2049

poster.jpg

Να διευκρινίσω ότι την πρώτη ταινία την είχα δει την εποχή της, έφηβος τότε, και είχα ξενερώσει. Οι αναμνήσεις μου είναι μηδενικές.

Το 2049 είναι πιο βαρετό από προεκλογική ομιλία υποψηφίου. Με 163 λεπτά διάρκεια έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να ξεφωνίσει από νεύρα τουλάχιστον σε 3-4 στιγμές, τρομάζοντας τους ολιγάριθμους θεατές τριγύρω μου.

Δεν μας έφταναν τα ηλίθια δάκρυα στους ανθρώπους, τώρα έχουμε και συναισθηματικές αναζητήσεις στα ανθρωποειδή. Επιβεβαιώθηκα όταν η σύζυγος μού είπε ότι της άρεσε.

.... /10

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.750
Αυτό λέγεται χάσμα γενεών. :p
Η σινεφιλιά πρέπει να σου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά. Αλλιώς δεν πήζει η σούπα. Παρέα με φιλικό πρόσωπο που είχε και σινεφίλ πλευρά, είχαμε πάει και είδαμε στην α' προβολή το Romeo and Juliet του Μπάζ. Βγαίνοντας απ' το σινεμά με πήραν απ' τα μούτρα! Μ@λ@κα, τί μ@λ@κία μας έφερες να δούμε, και Σαίξπηρ με χιπ-χοπ θα ξεράσω κι άλλα τέτχοια. Εγώ βέβαια είχα μείνει εκστασιασμένος.

Σε άλλη φάση, με το ίδιο άτομο ανάμεσα στην παρέα, είχαμε πάει να δούμε το Glengarry Glen Ross. Πάλι εγώ έφταιγα! Και πω πω μαυρίλα, και μ@λ@κα παραλίγο να κόψω τις φλέβες μου και ξέρω 'γώ...

Αλλά έχω και τις ανάποδές μου. Δεν πήγα ποτέ να δω το Εξπρές του Μεσονυκτίου, ούτε την Πολίτικη Κουζίνα. Από αντίδραση... :p

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Blade Runner 2049

View attachment 80744

Να διευκρινίσω ότι την πρώτη ταινία την είχα δει την εποχή της, έφηβος τότε, και είχα ξενερώσει. Οι αναμνήσεις μου είναι μηδενικές.

Το 2049 είναι πιο βαρετό από προεκλογική ομιλία υποψηφίου. Με 163 λεπτά διάρκεια έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να ξεφωνίσει από νεύρα τουλάχιστον σε 3-4 στιγμές, τρομάζοντας τους ολιγάριθμους θεατές τριγύρω μου.

Δεν μας έφταναν τα ηλίθια δάκρυα στους ανθρώπους, τώρα έχουμε και συναισθηματικές αναζητήσεις στα ανθρωποειδή. Επιβεβαιώθηκα όταν η σύζυγος μού είπε ότι της άρεσε.

.... /10

:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.581
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants