Να ρισκάρω με αυτά τα woofer ;

Reaction score
1
Καλησπέρα παιδιά. Έχω στην κατοχή μου 4 woofer rockford rfp2210 όπου σκέφτομαι να φτιάξω ηχεία σπιτιού, ουσιαστικά 3 δρόμων, βέβαια το κάθε ηχείο θα φοράει 2 woofer ώστε να πάω στα 8 ohm. Αξίζει;;;
Σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του μεγαφώνου. Ευχαριστώ πολύ.
Screenshot_20170823-161513.png
Screenshot_20170823-161458.png
Screenshot_20170823-161458.png

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Τα μεγάφωνα αυτά είναι αναίσθητα, φτιαγμένα για να παίζουν σε μικρή καμπίνα με περιορισμένο χαμηλό, που λόγο των ιδιαιτεροτήτων του χώρου του αυτοκινήτου δεν σε ενοχλεί αλλά αντίθετα επιβάλλεται.
Με δυο λόγια όχι δεν αξίζουν.

Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία DIY, για το πόσο εφικτή είναι η κατασκευή ενός ηχείου, ακόμα και δίδρομου, πόσο μάλλον τρίδρομου, όταν δεν υπάρχει εμπειρία και εξοπλισμός.

Reaction score
222
Φιλε Θοδωρη ,τα μεγαφωνα αυτα ειναι subwoofer. Εσυ χρειαζεσαι woofer mid-bass για το ηχειο που θες να φτιαξεις. Εκτος εαν τα κανεις 3δρομα με ενδιαμεσο mid-bass η και midrange για τις μεσαιες συχνοτητες. Ευκολο δεν θα 'ναι (περιπλοκο crossover-καμπινα κλπ) ,αλλα γιατι να μην δοκιμασεις? Για την παρτη σου θα το κανεις.

Reaction score
1
Φιλε Θοδωρη ,τα μεγαφωνα αυτα ειναι subwoofer. Εσυ χρειαζεσαι woofer mid-bass για το ηχειο που θες να φτιαξεις. Εκτος εαν τα κανεις 3δρομα με ενδιαμεσο mid-bass η και midrange για τις μεσαιες συχνοτητες. Ευκολο δεν θα 'ναι (περιπλοκο crossover-καμπινα κλπ) ,αλλα γιατι να μην δοκιμασεις? Για την παρτη σου θα το κανεις.
Έχω και αυτά τα midrange AD 0211 SQ 8 τις philips όπως και crossover 3 δρόμων πάλι τις philips. Και σκέφτομαι να βάλω 2 woofer από τα παραπάνω, ένα midrange , και ένα tweeter.

Reaction score
6.598
:rolleyes:Eλαστικα ποδηλατου θα εβαζες σε φορτηγο? λαστιχα ειναι ολα... ε γιατι να μη δοκιμασεις ....

Reaction score
460
Θα χάσεις τον χρόνο σου και σίγουρα κάποια χρήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δέσουν τα εξαρτήματα που έχεις μεταξύ τους.

Reaction score
1
Θα χάσεις τον χρόνο σου και σίγουρα κάποια χρήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δέσουν τα εξαρτήματα που έχεις μεταξύ τους.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την ενημέρωση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster