Ηχεια δαπεδου εως 1500 ευρω

Reaction score
15.469
Με υγεια τα θηρια !
καποια στιγμη ακουσε τα χωρις τους βραχυκυκλωτηρες ...
:drinks:

Reaction score
5.899
View attachment 81517 Aλλο ενα demo εγινε την τριτη κατεληξα τελικα με ενθουσιασε το ζευγος και σημερα εφτασαν οι πολυποθητες κουτες σπιτι ενιωσα σαν μικρο παιδι τα χριστουγεννα!!!

Eνα ζευγος JBL studio 590 ειναι αυτο που με κερδισε μπασο χαμηλα ωραιες μεσαιες κρυσταλλινα πριμα υψηλη ευαισθησια και φορτιση χοανης για την περιοχη των υψηλων συχνοτητων που και κατα τον avmentor ειναι απο τα πιο ειλικρινη ευαισθητα ηχεια της αγορας 93 db και αυτο αποδειχθεικε σε μενα οταν η πρωτη μερα η ακροαση εγινε με εναν ολοκληρωμενο λαμπατο τον θησεα των τσακιριδαιων 2χ18 watt που παρα τα 250 watt του jbl τα οδηγησε ανετα και εχει και αξιοπρεπεστατο γκαζι!!!
Απο εμφανιση τανκς πολλα λιτρα καμπινα με αποσβετικα για bass reflex ωστε να χαλιναγωγηθει το μπασο αν χρειαστει και να ταιριαξει περισσοτερο με των χωρο.
Ακομα πειραματιζομαι περιμενω να μπουν μοκετες, τελικη θεση, ακιδες, δεν ξερω ακομα αν χρησιμοποιησω τα αποσβετικα του bass reflex.

Πρωτη δοκιμη με Deep purple -perfect strangers αλμπουμ.
Δευτερη με Deep purple -machine head αλμπουμ.
Τριτη Dio -holy diver και The last in line και secret heart αλμπουμ οι διπλομποτιες του βινι απις ακουγονται.....πωωω τι εχω παθει!!!!
Με αυτα τα αλμπουμ μεγαλωσα με αυτα ηθελα να γινει η πρωτη ακροαση.

Αλλο τεστ ηθελα να ακουσω φωνες ξεκινησα Leonard cohen, μετα Chris rea, μετα Sade ακριβεια ωραιες χροιες και λεπτομερεια.
Βεβαια τα ηχεια θελουν στρωσιμο καμια 50αρια ωρες φανταζομαι οσο περναγαν οι ωρες ακουγοντουσαν καλυτερα δεν ξερω αν ηταν τα ηχεια η ο λαμπατος των τσακιριδαιων που ζεσταινοταν ακουω σερι κανα 5αρω απο της 11 το πρωι ευτυχως δεν με εχουν κουρασει σε πολυωρη ακροαση!

Σημερα παιξανε με εναν ολιγοβατο λαμπατο να δω πως θα συμπεριφερθουν, αυριο ακροαση με τα θηρια Ηarman kardon 990 και σετ pro 2500 τελικο 2400 signature 2χ200 στα 8 επειδη υπαρχει ζευγος harman signature 2400 θα δοκιμασω και monoblock 2x340 θα δοκιμαστουν απλη συνδεση ,μετα διπλοενισχυση, και μετα διπλοκαλωδιοση δεν με νοιαζει το γκαζι απλα να δω πως θα συμπεριφερθουν ηχιτικα και μετα σειρα με CAV A10 και CAV A12.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Νικο Αρβανιτακη για την καθοδηγηση του στο ψαξιμο ηχειων Νικο σε επρηξα το ξερω με τα τηλεφωνα ομως σε ευχαριστω για ολα σε περιμενω χαλκιδα κερναω ψαρακι!!!

Αλλο ενα ευχαριστω στον Γιωργο Πετροπουλο soundimage μου τα εβγαλε για demo αψογος επαγγελματιας ειλικρινης και σωστος οτι απορια ειχα μου την ελυσε!!!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στο avsite που με τα ωραια θεματακια-αρθρακια του με κραταει ακομα στο χομπι δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο σαιτ για audio στην ελλαδα!

Mερικες φωτο απο τα θηρια!

Υ.Γ. Επειδη κανα μηνα τωρα επαιρνα σβαρνα την αθηνα και περασα απο πολλα μαγαζια που ορκιζονται οτι ειναι πρωτοστατες χρονια στο χωρο και επιναν νερο στο ονομα του hi end ΠΡΟΣΟΧΗ υπηρχουν πολλοι απατεωνες εκει εξω που οσο και να τους λες οτι εισαι χρονια στο χωρο και να θες να τους δωσεις να καταλαβουν οτι (κανεμε πελατη σου και δεν θα χασεις) το μονο που κοιταξαν ηταν να με πηδηξουνε ψαχνουνε για κοροιδα δεν σεβαστηκαν την αγαπη μου για της ηχομηχανες, οτι ειχα ερθει απο μακρυα πληρωνοντας βενζινα και διοδια,τα μετρητα μου, και μενα τον ιδιο!

Συναντησα απο επισκευασμενα ηχεια, ηχεια απο ανταλλαγες,ηχεια κοπανημενα και ηχεια που οταν τα ακουσα demo σε ερωτηση μου αν το ηχειο ειναι καινουργιο μου ειπαν οτι μολις ξεσφραγιστηκε απο την κουτα.

Αλλα σπιτι μου βεβαια εφτασε ζευγος χιλιοχτυπημενο με ξεβαμενο το ενα απο τα δυο γουφερ και οταν πηρα τηλ να ζητησω τα ρεστα μου παραδεχτηκαν οτι το ενα ηχειο απο τα δυο (που αυτοι ορκιστηκαν οτι ηταν σφραγισμενο στου κουτι του) κοσμουσε την βιτρινα τους και ξεβαψε απο τον ηλιο..... μια απλη συμβουλη προσοχη λοιπον και να μην ψαρωνουμε οσοι ειναι απο επαρχια απο μια καλη επαγγελματικη σελιδα στο ιντερνετ η απο τα λογια του εκαστοτε (hi enda) πωλητη στο τηλ θελει υπομονη οχι ενθουσιασμους και ψαξιμο το αθλημα! View attachment 81511 View attachment 81512 View attachment 81512 View attachment 81514 View attachment 81515
Άντε καλές ακροάσεις.....πάλι από την αρχή η δισκοθήκη, χα χα!

Reaction score
15.469
Οχι για διπλοκαλωδιωση,απο την εμπειρια μου με αντικατασταση των βραχυκυκλωτηρων με ενα κομματι απο τα καλωδια των ηχειων αυτα ακουστηκαν καλυτερα (δεν εχω ακουσει τα συγκεκριμενα).
Δεν γνωριζω γιατι συνεβει αυτο.
Μια δοκιμη - τσαμπα ειναι - θα δειξει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Οχι για διπλοκαλωδιωση,απο την εμπειρια μου με αντικατασταση των βραχυκυκλωτηρων με ενα κομματι απο τα καλωδια των ηχειων αυτα ακουστηκαν καλυτερα (δεν εχω ακουσει τα συγκεκριμενα).
Δεν γνωριζω γιατι συνεβει αυτο.
Μια δοκιμη - τσαμπα ειναι - θα δειξει.
To έχω ακούσει κι εγώ , αλλά δεν νομίζω ν αληθεύει.
Συνήθως οι βραχυκυκλωτήρες είναι από καλύτερο υλικό απο όποιο καλώδιο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Μεγιές-μεγιές!
Πρόσεξε την διαφορά...
Άλλο ευαίσθητο ηχείο και άλλο <<εύκολο φορτίο>>.
Το ηχείο σου ΔΕΝ είναι <<εύκολο φορίο>> και ιδίως στα χαμηλά θέλει πολύ γκάζι.
Σε καμία περίπτωση δεν του ταιριάζει λαμπάτος ενισχυτής.
Καλές ακροάσεις!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Σε ευχαριστω πετρο ο λαμπατος θα ειναι δευτερη και τριτη επιλογη (που παντως σημερα που παιζει ολη μερα παιζει αριστα) λες να κουμπωσω τα harman αυριο και να παθω σοκ? τα ηχεια θα παιζουν με εναν harman 990 και με ενα σετ προ harman ap 2500 τελικους harman kardon pa 2400.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Εχω 2400 ζευγος νικολα και τον 2200 παρακαλω το μικρο τους αδερφακι παρακαλω
2 μονομπλοκ 2400-συνδεση και φιλακια!!!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Η μαγκια θα ηταν ομως αφου εχω και 2 harman 990 να bridgαριζοντουσταν και να ηταν και αυτοι μονομπλοκ και μετα να βλεπες χαρες!!!
IMG_2524.jpg

[DOUBLEPOST=1508433451][/DOUBLEPOST]Βεβαια η μεγαλη χαρα θα ηταν αυτος εδω ο μπεμπης!!!
143714874457568973 (1).jpg

Reaction score
7.089
πριν 3-4 χρονια ειχα ακουσει σε σπιτι γνωστου, το μικροτερο μοντελο της σειρας, τα studio 530,που ειναι βασης και ειχα εντυπωσιαστει απο τον ηχο τους (οκ τα ενισχυτικα και η πηγη ηταν επισης πολυ καλα) παρα τον μεγαλο σχετικα χωρο,οποτε τα 590 θα παιζουν φανταστικα (η φωτο ειναι απο διαδικτυο,οχι απο το συστημα που ειχα ακουσει). Απλα βλεπω στην σελιδα της jbl οτι αυτο δεν βγαινει τωρα.

Reaction score
1.173
View attachment 81517 Aλλο ενα demo εγινε την τριτη κατεληξα τελικα με ενθουσιασε το ζευγος και σημερα εφτασαν οι πολυποθητες κουτες σπιτι ενιωσα σαν μικρο παιδι τα χριστουγεννα!!!

Eνα ζευγος JBL studio 590 ειναι αυτο που με κερδισε .......

Πρωτη δοκιμη με Deep purple -perfect strangers αλμπουμ.
Δευτερη με Deep purple -machine head αλμπουμ.
Να τις χαίρεσαι τις ηχειάρες σου...

Με τα άλμπουμ αυτά θυμήθηκα...... "Pictures of Home" παρέα με τον πατέρα μου.:drinks:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Να τις χαίρεσαι τις ηχειάρες σου...

Με τα άλμπουμ αυτά θυμήθηκα...... "Pictures of Home" παρέα με τον πατέρα μου.:drinks:
To pictures of home κοματι υμνος ειναι απο τα πιο δυνατα hard rock κομματια των deep purple η ιδιαιτεροτητα του που το κανει μοναδικο ειναι οτι σε ενα μονο τραγουδι κανουν solo η κιθαρα του μπλακμορ, τα πληκτρα του τζον λορντ, και το μπασο του ροτζερ γκλοβερ αλλο ενα χαρακτηριστικο ειναι αρνουνταν πεισματικα ο μπλακμορ να το ενταξει στης Live εμφανισεις των deep purple.
Oι στιχοι του ιαν γκιλαν περιγραφουν το μοντρε της ελβετιας ειναι το μερος που ηχογραφηθηκε το αλμπουμ machine head!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster