- Reaction score
- 15
Καλησπερα σε ολους. Απλη η ερωτηση, δεν ξερω αν θα ειναι και οι απαντησεις σας το ιδιο. Στο woofer λοιπον, σε ποια θεση πρεπει να το εχω γυρισει και φυσικα τι ακριβως κανει το συγκεκριμενο διακοπτακι;;
Αρα δεν υπαρχει συγκεκριμενη ρυθμιση; Μια απο δω, μια απο εκει, μεχρι να πετυχω στο αυτι μου αυτο που θελω;Χοντρικά για να σου έρχεται ο ηχος του σαμπ ταυτοχρόνως με τον ήχο των ηχείων.
Σχεδόν πάντα στο 0 η φάση στο home cinema, αφού οι χρόνοι ρυθμίζονται απ' τους ενισχυτές.Αρα δεν υπαρχει συγκεκριμενη ρυθμιση; Μια απο δω, μια απο εκει, μεχρι να πετυχω στο αυτι μου αυτο που θελω;
Όχι. Μέχρι να πετύχεις μπάσο καθαρό, σαφές, κοφτό, χωρίς "ουρά".Μια απο δω, μια απο εκει, μεχρι να πετυχω στο αυτι μου αυτο που θελω;
Εχει φαση βεβαια, αλλα με διακοπτη μονο που λεει normal ή reverse...Επίσης έχει φάση δίπλα από την R που λες
Μαζι σου, αλλα δεν μπορω να το ρυθμισω οπως αν ειχε ποτενσιομετρο...! Ή ετσι ή αλλιως μονο!Το ίδιο είναι.. το νορμάλ είναι το 0
Για av ενισχυτη μιλαμε ναι! Κι επειδη μιλας με γριφους γεροντα,(χαχαχα) τελικα σε ποια θεση προτεινεις να το αφησω...;Ποτε το αυτι δε μπορει να καταλαβει που ειναι η σωστοτερη θεση, και ειναι λαθος μονο η επιλογη της ποιο μεγαλης εντασης , θα ελεγα σχεδον παντα ισχυει το αντιθετο
Να εξηγησω ομως το γιατι... η θεση αυτη μπορει να ενισχυει παρα πολυ μια συγκεκριμενη μπαντα συχνοτητων και να μας μπερδευει , εχοντας βυθιση αλλου κτλ, χωρις να ειναι ποιο ομαλη η αποκριση συχνοτητων... την οποια δες μπορουμε να τη κρινουμε ακουγοντας τη μιας και μιλαμε για comfiltering οπου ειναι αδυνατον να μαντευτει... μαλλον η χειροτερη θεση ειναι η γωνια και ας προτεινεται-ακουγεται ως ιδανικη απο τους περισσοτερους....
Καταταλλα οτι ειπε ο Ζιζικ δηλαδη ...αν μιλαμε για πολυκαναλο ενισχυτη φυσικα ...
Ισχυει αν εχεις AV με σοβαρό σύστημα ισοστάθμισης.Ισχύει αυτό που λέει ο ζιζικος?