Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.927
Βάλε κρος εκεί που τα μετρήσατε με τον γιατρό.
Αν θυμάμαι καλά L - R - C στα 50 τα υπόλοιπα 120.
Κατέβασε το dirac για δοκιμή στον υπολογιστή.

Ερώτηση αν πάρεις Dirac PC από που θα βάζεις κρος; Απο ντενον;
γιαπ...
αφού στην τελική τα βρήκαμε τα σημεία κροσαρίσματος ποια είναι για στον χώρο μου;)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.776
Ένα για όλα δεν έχει;
Θα βάλεις να παίζουν και οι δορυφόροι με 50;

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.776
Δε βλέπω να συμφέρει οικονομικά αυτό που κάνεις αλλά δε μου πέφτει και λόγος.
Κάνε μετρήσεις με κρος από τον γίγαντα.
Κάνε μετρήσεις με κρος από τον Ντένον.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.927
Δε βλέπω να συμφέρει οικονομικά αυτό που κάνεις αλλά δε μου πέφτει και λόγος.
Κάνε μετρήσεις με κρος από τον γίγαντα.
Κάνε μετρήσεις με κρος από τον Ντένον.
τι εννοείς ότι δεν συμφέρει?
ως προς το αποτέλεσμα που θα πάρω?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.927
Οικονομικά λέω ορέ γκαβέ :gotcha:
Η αναβάθμιση είναι 300€ και το άλλο έχει 650€
στα ίδια κοντά θα μου βγουν...μάλλον:whistling:

η φουλ έκδοση είναι για 2 διαφορετικά pc
περιμένω απάντηση αν θα μπορούν να λειτουργούν τα pc αυτά ταυτόχρονα...γιατί από αυτούς όλα να τα περιμένεις...αν ναι ...θα είμαστε στα ίδια...αλλιώς θα τα σκάσουμε πιο βαθιά με λίγη ακόμα οικονομία να πάρω το μεγάλο
https://www.minidsp.com/products/dirac-series/ddrc-88a

και να μην ξανά ασχοληθώ :confused:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.776
Ίδιο με το δικό σου μετά από αναβάθμιση είναι. Τα υπολοιπα που έχει είναι για να αντικαταστήσει τον Ντένον, άρα δεν κερδίζεις τίποτα.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.927
Ίδιο με το δικό σου μετά από αναβάθμιση είναι. Τα υπολοιπα που έχει είναι για να αντικαταστήσει τον Ντένον, άρα δεν κερδίζεις τίποτα.
πως δεν κερδίζω?
κερδίζω ότι αργότερα θα είναι συμβατό με ότι στον p@utsΑuroΑtmos τελικά αποφασίσουν να επικρατήσει

Reaction score
6.497
Eνα σουιπ δεν ειναι αρκετο να σου δειξει τι γινεται σε πραγματικες συνθηκες, εβαλες το κρος στα 50 στα μπροστα, τα τροφοδοτικα των ενισχυτικων σε συνδιασμο με τα ηχεια σου μπορουν να ακολουθησουν αντιστοιχα το σαμπ σου?:whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.927
Eνα σουιπ δεν ειναι αρκετο να σου δειξει τι γινεται σε πραγματικες συνθηκες, εβαλες το κρος στα 50 στα μπροστα, τα τροφοδοτικα των ενισχυτικων σε συνδιασμο με τα ηχεια σου μπορουν να ακολουθησουν αντιστοιχα το σαμπ σου?:whistling:

μπορούν...στα μπροστά κανονικά έχω τον crown1502
στο sub έχω τον pl audio δεν θυμάμαι μοντέλο...αλλά δίνει 4.5 κιλοβατακια...
δεν τον βάζω όμως στις μετρήσεις και έχω το sub με τον crown λόγω θορύβου

ξέρω κακώς που δεν τα μετράω συνολικά...αλλά δεν έχω κατασταλάξει αν θα τον κρατήσω...διαφορετικά θα του αλλάξω τα ανεμιστήρια και θα πάει σε σάιλεντ βέρζιον;)

Reaction score
6.497
Το κεντρικο με τι ενισχυτη?
Το πως θα συμπεριφερθει το συνολο σε ριαλ ταιμ σε σκηνη με ον lfe efect.
Eιπα συνολο γιατι περαν του ενισχυτου θα πρεπει και το ηχειο να συμπεριφερθει αντιστοιχα εκει κατω χαμηλα με το σαμπ...αυτο το κεντρικο ειδικα...τελοςπαντων γιου νοου μπετερ..

daharis666

Moderator
Reaction score
79.927
Το κεντρικο με τι ενισχυτη?
Το πως θα συμπεριφερθει το συνολο σε ριαλ ταιμ σε σκηνη με ον lfe efect.
Eιπα συνολο γιατι περαν του ενισχυτου θα πρεπει και το ηχειο να συμπεριφερθει αντιστοιχα εκει κατω χαμηλα με το σαμπ...αυτο το κεντρικο ειδικα...τελοςπαντων γιου νοου μπετερ..
δεν νόου μπέτερ....και σε ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σου:hi:
το κεντρικό δεν έχει τελικό...και υπάρχει θέμα..το βλέπω
το επόμενο που θα κάνω είναι να κόψω την γεφύρωση στον PL και να μοιράσω την οδήγησή του στο sub και στο κεντρικό

Reaction score
15.543
Σε εμένα τα λες αυτά? Η τα λές γενικά να τα μάθουν οι νέοι?
οχι βρε....εσυ εγραψες τι κανει !!!!!

Άλλο level έχουν τα UHD BDs;
η προδιαγραφες για uhd bd περιλαμβανουν οπως και δηποτε immersive soundtracks :D
....αυτο σημαινει οτι αν εχεις καναλια υψους atmos - dts x - auro 3d πρεπει να παιζεις 82db κατα την ρυθμιση με αναφορα το 0

στα hd bd το ιδιο για οσα εχουν immersive soundtracks ;)

daharis666......βρε κουκλε ασχολεισου και θα εχεις σουπερ αποτελεσμα ...μην δωσεις λ7 για το dirac
....φτιαξτα ολα στο νανο και βαλε στον denon off το audyssey.
Large ολα και το sub στα 120hz και τελος.....

οταν πας σε καναλια υψους κανε οτι θες .....τωρα δεν αξιζει να το δωσεις...
.....και εγω που το εδωσα ειναι γιατι θα παω σε auro3d και δεν μου χρειαζεται....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.568
η προδιαγραφες για uhd bd περιλαμβανουν οπως και δηποτε immersive soundtracks :D
Όχι, η νόρμα προβλέπει αλλαγές στην εικόνα και τη χωρητικότητα αλλά όχι στον ήχο. Δες τους τίτλους που κυκλοφορούν.
....αυτο σημαινει οτι αν εχεις καναλια υψους atmos - dts x - auro 3d πρεπει να παιζεις 82db κατα την ρυθμιση με αναφορα το 0
Μόνο αν δεν μετράς απο τον ενισχυτή. Η Dolby προτείνει 79-82dB στα -20dBFS ενώ οι ενισχυτές μετρούν στα -30dBFS, επομένως 72dB απο τους τόνους του ενισχυτή.

The target SPL can range from 79 dB to 82 dB SPL(C) at the central listening position, depending on the room size, when driven with pink noise with an RMS level of -20 decibels relative to full scale (dBFS)

Reaction score
15.543
αυτο ειδες εσυ....τους τιτλους ?
....ακομα δεν οργανωθηκαν .....:roflmao:

...δεν διαβασες και παρακατω ; :D

Each full-range speaker should be calibrated to produce the same C-weighted sound pressure level (SPL). The target SPL can range from 79 dB to 82 dB SPL(C) at the central listening position, depending on the room size, when driven with pink noise with an RMS level of –20 decibels relative to full scale (dBFS). Calibrate the subwoofer level to give the same level for redirected bass content from full-range speakers as those speakers produce in their pass bands. The target SPL can range from 79 dB to 82 dB SPL(C) at the central listening position, depending on the room size.

Note: If you use the autocalibration setup included in your AVR or processor, be sure to manually check the levels on the subwoofer and the Dolby Atmos enabled speakers. Some home theater systems do not correctly set the levels for these speakers.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.568
....ακομα δεν οργανωθηκαν .....:roflmao:
Αν και χρησιμοποιούν τα object based σαν γαριδάκι αφαιρώντας τα απο τα HD, η προδιαγραφή του ήχου στα UHD BD δεν άλλαξε σε σχέση με τα BD.
Το "οπως και δηποτε" δεν ισχύει.

Η προδιαγραφή εικόνας προβλέπει ακόμα και 2K, για να χωρέσουν ίσως στο μέλλον σειρές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89