- Reaction score
- 98.379
Εκεί πού πάω να σε γλυτώσω με το τι έχει ή δεν έχει ο καθένας, εκεί κwλοτρίβεσαι...τι να τις κανεις ;....δεν παιζουν στον yamahaκο
Εκεί πού πάω να σε γλυτώσω με το τι έχει ή δεν έχει ο καθένας, εκεί κwλοτρίβεσαι...τι να τις κανεις ;....δεν παιζουν στον yamahaκο
Δεν θέλει να σωθεί παιδί μου! δεν θέλει!Εκεί πού πάω να σε γλυτώσω με το τι έχει ή δεν έχει ο καθένας, εκεί κwλοτρίβεσαι...
κατα τ'αλλα παιζουμε καλυτερα απο σινεμα!η Barco παιζει μονο auro.....το πιθανοτερο ειναι να παιζει auromax 22.1 η 26.1
Έχοντας κολλητά άλλες αίθουσες και το υπόλοιπο εμπορικό, πόσο δυνατά παίζουν και πόσο χαμηλά κατεβαίνουν;κατα τ'αλλα παιζουμε καλυτερα απο σινεμα!
Aυτή η αίθουσα είναι εξ ολοκλήρου νέα μάλλον με ηχομόνωση, είχα πάει με τον susano και dB μετρο ανα χείρας 111 στα τρεηλερ.8η' σειρά τρέμαν τα μπατζάκια!Έχοντας κολλητά άλλες αίθουσες και το υπόλοιπο εμπορικό, πόσο δυνατά παίζουν και πόσο χαμηλά κατεβαίνουν;
18hz λενε τα σπεκ, εγω που πηγα ειναι τρομερη αιθουσα, τεραστια, με τεραστια εικονα, και μετρισα εντασης 115+ db μιλαμε εντασης οχι αστεια και δεν το καταλαβενεις ουτε σε ενοχλει λογο ογκου και φροντιδας (κατι που στο σπιτι δεν θα το βρεις ποτε τοσο μεγεθος και φροντιδα χωρου σπανια σε σπιτια). γιατι η αιθουσες barco που εχει αναφερη ο κεφαλας πιο πανω? δεν εχω δει σε σπιτι τετοια συστηματα! ασε που η ταινιες για σινεμα ειναι αλλη ποιοτητα με πολυ περισοτερη πλυροφορια στον ηχο!Έχοντας κολλητά άλλες αίθουσες και το υπόλοιπο εμπορικό, πόσο δυνατά παίζουν και πόσο χαμηλά κατεβαίνουν;
Ποια αίθουσα είναι αυτή Στάθη;Aυτή η αίθουσα είναι εξ ολοκλήρου νέα μάλλον με ηχομόνωση, είχα πάει με τον susano και dB μετρο ανα χείρας 111 στα τρεηλερ.8η' σειρά τρέμαν τα μπατζάκια!
Ποια αίθουσα είναι αυτή Στάθη;
v-max sphera, στα village στο μαρουση!
[DOUBLEPOST=1510342921][/DOUBLEPOST]απο 10 εως 12 ευρω το εισητηριο
Δεν πειράζει, το Atmos και το DTS-X που έχω, φτάνουν, και περισσεύουν θα έλεγα! όσο για οθόνη, τώρα ούτε να αλλάξω αυτήν που έχω δεν μπορώ!!!βαλε εσυ auro και θαρθει και η οθονη
Να βλέπω, τι βρε! εδώ DTS-X, και έχουμε μόλις 5-6 ταινίες!!!μια χαρα εισαι βρε ..
αμα ειχες και auro θασουν κομπλε