- Reaction score
- 98.379
19.Να βλέπω, τι βρε! εδώ DTS-X, και έχουμε μόλις 5-6 ταινίες!!!
Και συνολικά μαζί με Atmos πάνω από 100.
...χωρίς να περιλαμβάνω τα αριστουργήματα του Ινδικού κινηματογράφου.
19.Να βλέπω, τι βρε! εδώ DTS-X, και έχουμε μόλις 5-6 ταινίες!!!
Έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Λογικό, αν σκεφτείς το πόσο Auro biased είσαι.μαρεσει ρε Γιαννη που ασχολεισαι κιολας.....
....δεν γνωριζεις ουτε ποσα atmos και dts - x υπαρχουν..
θελεις να την πεις κιολας και δεν κοιτας οτι στην ινδια ειχαν immersive sound εδω και μια 10ετια με το auro3d.....ενω εσυ εβλεπες αυτα τα χρονια 5.1 και 7.1
Να βλέπω, τι βρε! εδώ DTS-X, και έχουμε μόλις 5-6 ταινίες!!!
Λες να κάνω λάθος στον αριθμό των ταινιών με Atmos και DTS:X που έχω;19.
Και συνολικά μαζί με Atmos πάνω από 100.
...χωρίς να περιλαμβάνω τα αριστουργήματα του Ινδικού κινηματογράφου.
Όχι βέβαια, ούτε να με πλήρωναν. Περίμενα να ανοίξεις το spoiler για να δω πόσο τσιμπάς.εχεις και αριστουργηματα ινδικου κινηματογραφου δλδ
μαρεσει ρε Γιαννη που ασχολεισαι κιολας.....
....δεν γνωριζεις ουτε ποσα atmos και dts - x υπαρχουν..
θελεις να την πεις κιολας και δεν κοιτας οτι στην ινδια ειχαν immersive sound εδω και μια 10ετια με το auro3d.....ενω εσυ εβλεπες αυτα τα χρονια 5.1 και 7.1
Rose ,καλά σου λέει μην ασχολείσαιΌχι βέβαια, ούτε να με πλήρωναν. Περίμενα να ανοίξεις το spoiler για να δω πόσο τσιμπάς.
111 συνολικά, 20 από αυτές DTS:X
Βάλε λάικ σου άρεσε αφού.πεστα ρε stathis
αφήστε τον Κωστή ήσυχο!!Κωστάκη, έχεις πιει τίποτα;
αφήστε τον Κωστή ήσυχο!!
εγώ φταίω...
μιλάμε με πμ...και κάνουμε μετρήσεις
Θα σου απαντήσω στο θέμα του DTS:X, για να μην χαλάμε τα σχετικά με το Auro εδώΒρε, rose μου εντάξει έχεις δίκιο για τις 19 DTS-X, απλά εγώ μετράω λάθος! μετράω αυτές που ''βλέπονται''
Σιγουρα θα ζηλευουν οταν εμεις θα εχουμε απο πανω VOG και αυτοι θα εχουν σκετο ταβανι!
ΕΥΛΟΓΗCON!Σιγουρα θα ζηλευουν οταν εμεις θα εχουμε απο πανω VOG και αυτοι θα εχουν σκετο ταβανι!