vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.750
klipsch θα εχει το μενου? σε κανενα πολυκαναλο set up ισως?
Η Klipcsch θα είναι .klipsch θα εχει το μενου? σε κανενα πολυκαναλο set up ισως?
Δεν αλλάζει μοντέλα ο Μπρούνο,εταιρείες αλλάζειθα εχει στην έκθεση τα ηχεια σου στημένα ή άλλαξε μοντέλο παλι ο μπρουνο και πάμε για άλλα?
Aυτό έκανε Βασίλη.ο άνθρωπος θέλει να προσελκύσει πελάτες και όχι να τους "διώχνει"...
τΙ λε βρε φιλε...Δεν αλλάζει μοντέλα ο Μπρούνο,εταιρείες αλλάζει
37 αντιπρόσωποι φέτος , πέρσι ήταν 30.Σαν πιο μικρή δεν είναι η έκθεση φέτος ή κάνω λάθος;
Ναι , δεν θα είναι , αλλά ο χώρος τους είναι πάντα ανοιχτός για θεάσεις-ακροάσεις .Επίσης, η PSA τελικά δεν θα είναι;
Σαββάτο μεσημέρι είμαι μέσαΤο menu θα έχει καθόλου χοληστερίνη εκεί κοντά?
παρών!Από Θεσσαλονίκη ποιος θα 'ρθει;
Πάμε κι εδώ...Τελικώς άμα ένα ηχοσύστημα είναι τόσο αποκαλυπτικό ώστε να μην ωραιοποιεί κανένα στοιχείο από τους διαμεσολαβητές και τα ηχητικά αρχεία με τα οποία τροφοδοτείται,αυτό θα όφειλε να θεωρείται προτέρημα ή ελάττωμα;ο άνθρωπος θέλει να προσελκύσει πελάτες και όχι να τους "διώχνει"...
Για το πρόγραμμα αναπαραγωγής,οφείλεις ν΄αποταθείς στον αρμόδιο της επίδειξης.Ο υποφαινόμενος πάντως δεν θα είναι παρών...Τα ηχητικά αρχεία θα περιέχουν κάτι άλλο πέραν φωνητικών συνόλων και μουσικής δωματίου;
Τα ηχητικά αρχεία θα περιέχουν κάτι άλλο πέραν φωνητικών συνόλων και μουσικής δωματίου;Πάμε κι εδώ...Τελικώς άμα ένα ηχοσύστημα είναι τόσο αποκαλυπτικό ώστε να μην ωραιοποιεί κανένα στοιχείο από τους διαμεσολαβητές και τα ηχητικά αρχεία με τα οποία τροφοδοτείται,αυτό θα όφειλε να θεωρείται προτέρημα ή ελάττωμα;
Θα ήταν αναμενόμενον οι υποψήφιοι χρήστες να επιζητούν κάτι τέτοιο...ή όχι;
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει ο υποφαινόμενος,θα υφίσταται επίδειξη του Kii Three υπό συνθήκες μικρού δωματίου που θα προσεγγίζει τους συνήθεις οικιακούς χώρους ακρόασης....
Οντως θα ειναι μικροτερη και ενας βασικος λογος ειναι καποιες εταιρειες θεωρουν οτι οι χωροι ειναι μικροι και τα μεγαλα ηχεια δεν μπορουν να ανταποκριθουν,ουσιστικα χαντακωνονται,και νομιζω ειναι πολυ λογικο ολο αυτο,επισης οποιος θελει μπορει να παει με την ησυχια του στην ταδε αντιπροσωπεια και να ακουσει πολυ ανετα και ξεκουραστα,και οχι με 10-20 ατομα σε καθε δωματιο!Σαν πιο μικρή δεν είναι η έκθεση φέτος ή κάνω λάθος;
Επίσης, η PSA τελικά δεν θα είναι;
Σωστά αυτά που λες, αλλά μια που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τώρα προτζεκτορα 3000€-4000€ δεν θα έλεγα όχι να έβλεπα τον νέο Sony πχ, αλλά να πάω στο μαγαζί απλά να δω για να καλύψω την τρέλλα μου και να φύγω ενώ έχω φέρει την όποια αναστάτωση στους ανθρώπους, χωρίς κανένα όφελος για αυτούς, εγώ προσωπικά δεν το κάνω. Θα πάω μόνο όταν θα έχω τα χρήματα.Οντως θα ειναι μικροτερη και ενας βασικος λογος ειναι καποιες εταιρειες θεωρουν οτι οι χωροι ειναι μικροι και τα μεγαλα ηχεια δεν μπορουν να ανταποκριθουν,ουσιστικα χαντακωνονται,και νομιζω ειναι πολυ λογικο ολο αυτο,επισης οποιος θελει μπορει να παει με την ησυχια του στην ταδε αντιπροσωπεια και να ακουσει πολυ ανετα και ξεκουραστα,και οχι με 10-20 ατομα σε καθε δωματιο!