Το σύστημα μου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882
Ως παθητικό ακτινοβολητή να το μετρήσεις, αυτό ακριβώς που είναι.

Σε ΚΑΝΕΝΑ ηχείο στον κόσμο που έχει παθητικό ακτινοβολητή δε λένε π.χ. -έχει δύο 8''- αλλά λένε -έχει ένα 8'' και έναν παθητικό ακτινοβολητή 8''-
Αν δεν το αναφέρεις ΟΛΟΙ νομίζουν πως δεν είναι παθητικός ακτινοβολητής αλλά driver κανονικά συνδεδεμένο... που δεν είναι.

Αν είναι μεγάφωνο κανονικό να μας πεις αν είναι παράλληλα συνδεδεμένο ή ξεχωριστός δρόμος στο κροσόβερ :p
Στις χαμηλές συχνότητες που παίζει ότι παίζει και το γούφερ λογίζεται ως μία δεύτερη ίδια επιφάνεια.
Εχει κώνο , ο οποίος συντονίζεται με του γούφερ αφού από τον αέρα που κινεί το γούφερ ενεργοποιείται και αυτό.
Δεύτερη ίδια επιφάνεια είναι . Τι δεν καταλαβαίνς ?

Reaction score
2.312
Κωστα υπαρχει ειδικο καλωδιο για μπασσα;;;; :roflmao:
Φυσικά.Ειδικο καλώδιο για sub.Ολες οι εταιρίες βγάζουν.Πως σου ξέφυγε;
Σα του πάη με την 5-ιντση κλανιά, όχι.
Γιατί αφτός έχει και μπασοκαλώδιο.
Η δική μου,σε συνδυασμό με το μπασσοκαλώδιο,είναι διαρκειας.Μακραν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.504
Στις χαμηλές συχνότητες που παίζει ότι παίζει και το γούφερ λογίζεται ως μία δεύτερη ίδια επιφάνεια.
Εχει κώνο , ο οποίος συντονίζεται με του γούφερ αφού από τον αέρα που κινεί το γούφερ ενεργοποιείται και αυτό.
Δεύτερη ίδια επιφάνεια είναι . Τι δεν καταλαβαίνς ?
Βρε δεν πα να λογίζεται όπως θέλει.... όταν περιγράφεις ένα ηχείο πρέπει να το περιγράψεις σωστά, όχι να αφήνεις από λάθος ή εσκεμμένα να εννοούνται άλλα πράγματα....
Έχεις για τα χαμηλά ένα 15'' και έναν 15'' παθητικό ακτινοβολητή..,... ντρέπεσαι να το πεις και αφήνεις να αιωρούνται άλλα πράγματα στην ατμόσφαιρα;

Αλλά και για το τι λογίζεται έχω αντίρρηση....
Άλλο 2 15'' που παίζουν όλο το φασμά που τους έχει ανατεθεί από το κροσόβερ και άλλο ένα να παίζει και το άλλο να συντονίζει σε μια ζώνη συχνοτήτων...

Τώρα αν εσύ θες να λες πως έχεις 2 15'' πες το.... και γω θα ρωτάω: "παράλληλα ή σε διαφορετικούς δρόμους κρος?"...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882
Αφού το έχω γράψει επανειλημμένως ότι το ένα είναι παθητικό.
Ρε κόλλημα που έφαγες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon