Το σύστημα μου

Reaction score
2.297
Πάρε rel . Θα κλάψεις με την διαφορά στον ήχο.
Το μόνο που θα κλάψω στον χώρο μου θα είναι τα χρήματα μου.Οπως λέει κι ο Δρ.Εφηρμοσμενων Μαθηματικών πρέπει να προηγηθεί προεργασία στον χώρο πάνω απ' το πτώμα μου.Ας τον περιποιηθούν λοιπον οι διάδοχοι μου.

Reaction score
2.297
Τα μπερδέψατε οι εραστές των ανακόντα.
Περιγράφω το ιδεατό που ψάχνετε και δεν βρίσκετε.Αυτό δεν είναι?
Μπαινω στη θέση σας που λέμε.
Εγώ δεν ψάχνω ιδεατά καλώδια.
Έχω αποδεχθεί ότι το ιδεατό δεν υπάρχει.
Αυτό που ζητάω είναι να ικανοποιούνται κάποια χαρακτηριστικά τεχνικά που έχω θέσει.
Από κει και έπειτα αν μου κάνει το προιόν θα το πάρω και θα το βγάλω από το μυαλό μου ως μεταβλητή.
Στην εξίσωση audio έχεις τόσες πολλές μεταβλητές με μεγαλύτερη βαρύτητα που το θέμα καλώδιο αν πληρεί τα βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία το θές είναι το τελευταίο με το οποίο θα ασχοληθείς.
Εσύ το βάζει πρώτο.
Δικαιωμά σου τα είπαμε αυτά.

Η απάντηση ήταν για υποβοήθηση της κατανόησης του προηγούμενου ποστ μου.
Αν και ξέρω ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά. :dance2:
Εμείς έχουμε συνειδητοποιήσει από τον προηγούμενο αιώνα ότι τα καλώδια είναι συσκευες γι αυτό τα βάζουμε πρώτα.Ευχομαι να το συνειδητοποιήσουν και οι οπαδοί των καλωδιακών μετριοτητων.

Reaction score
1.350
Το μόνο που θα κλάψω στον χώρο μου θα είναι τα χρήματα μου.Οπως λέει κι ο Δρ.Εφηρμοσμενων Μαθηματικών πρέπει να προηγηθεί προεργασία στον χώρο πάνω απ' το πτώμα μου.Ας τον περιποιηθούν λοιπον οι διάδοχοι μου.
Καλά τρίχες . Βάλτο κάπου και θα παίξει όπως πρέπει. Αποκλείεται να θέλεις να το βγάλεις . Εύκολα ματσαρει

Reaction score
2.297
Καλά τρίχες . Βάλτο κάπου και θα παίξει όπως πρέπει. Αποκλείεται να θέλεις να το βγάλεις . Εύκολα ματσαρει
Ξέρω τι σου λέω.Ειχα REL από την εποχή που έμπαιναν τα τούβλα στο εργοστασιο.Εξ' αλλου κρίνεις από τα ηχεία σου που είναι μικρά.

Reaction score
1.350
Ξέρω τι σου λέω.Ειχα REL από την εποχή που έμπαιναν τα τούβλα στο εργοστασιο.Εξ' αλλου κρίνεις από τα ηχεία σου που είναι μικρά.
Καμιά σχέση τα τωρινά ενεργά rel . Όπως νομίζεις

Reaction score
2.297
Βαβούρα βγάζουν λόγω της γραμμής μεταφοράς.
Μπάσσο δεν βγάζουν.
Τα ηχειάκια.
Οι περιστερώνες σου βγάζουν μπασσο;
Βαβούρα βγάζουν λόγω της γραμμής μεταφοράς.
Μπάσσο δεν βγάζουν.
Τα ηχειάκια.
Τα Κοκοράλ αγνοούν προφανώς την ύπαρξη της γραμμής μεταφοράς.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.880
Βγάζουν μπάσσο αληθινό κρουστό , που αντιλαμβάνεσαι κάθε νότα. Οχι βαβούρα.
Οσο για το αν την αγνοούν , φυσικά , δεν χρειάζονται τέτοια τεχνάσματα για να βγάλουν βαβούρα.
Βαβούρα θα βγάλουν μόνο αν τα ταϊσεις βαβούρα.
Αλλιώς αν τα ταϊσεις με σήμα με μπάσσο , θα σου φύγουν τα σφραγίσματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon