αγορα gaming headset αλλα ποιο?

Reaction score
9
καλημερα!!ειμαι κατωχος αυτων των ακουστικων
https://us.creative.com/p/gaming-headsets/sound-blaster-tactic3d-alpha
ετυχε αυτες τις μερες να βαλω στα αυτια μου τα razer kraken v.2 pro oxi ta 7.1 .το λοιπον
επαθα πλακα και αρχιζα να ψαχνω για τα 7.1 λογο του οτι παιζω κυριως fps games.
απο φιλουσ που ασχολουνται με το αντικειμενο εχω ακουσει και θετικα και αρνητικα σχολια.αναμεικτα σαν συνολο συμπερασματα.θα μου πειτε το θεμα των ακουστικων ειναι υποκειμενικο και οτι αν αρεσαν σε σενα μην ακουσ κανεναν.θελω πραγματικα να ακουσς καποια γνωμη μιασ και δεν εχω την πολυτελια να δοκιμαζω ολα αυτα που βλεπω online.budget διαθεσιμο εως 120 ευρο το πολυ

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.589
Εγώ δεν κατάλαβα αυτό το 3d των creative...
είναι stereo δηλαδή?

γνώμη μου...επειδή έχω φάει στον ποπουδάκο μου αρκετά ακουστικά ακριβά και από razer 7.1 (200 ευρώ τα είχα πάρει θυμάμαι..πριν 3 χρόνια+) Που κιτρίνισαν τα plexiglass και άρχισαν να τρίζουν οι καμπίνες μετά από 1.5-2 χρόνια

θα σου έλεγα να κοιτάξεις να ακούσεις κάτι τέτοιο ..Zeroground HD-2400G
.όσο γελοία τιμή και αν σου φαίνεται...είναι καλό ακουστικό..που δεν το κλαις...αν μπορείς φυσικά κάνε βόλτα να το ακούσεις όπως και άλλα ακουστικά...απλά μακρυά από εφετζιλίκια πλέξιγκλας κλπ...
η καμπίνα να είναι στιβαρή να κοιτάξεις

Συμβουλή!

μην επενδύεις πολλά λεφτά σε gaming ακουστικά...εγώ το έχω μετανιώσει...και σου μιλάει άτομο που έχει δώσει μέχρι 350 ευρώ για ακουστικό

Reaction score
9
Εγώ δεν κατάλαβα αυτό το 3d των creative...
είναι stereo δηλαδή?

γνώμη μου...επειδή έχω φάει στον ποπουδάκο μου αρκετά ακουστικά ακριβά και από razer 7.1 (200 ευρώ τα είχα πάρει θυμάμαι..πριν 3 χρόνια+) Που κιτρίνισαν τα plexiglass και άρχισαν να τρίζουν οι καμπίνες μετά από 1.5-2 χρόνια

θα σου έλεγα να κοιτάξεις να ακούσεις κάτι τέτοιο ..Zeroground HD-2400G
.όσο γελοία τιμή και αν σου φαίνεται...είναι καλό ακουστικό..που δεν το κλαις...αν μπορείς φυσικά κάνε βόλτα να το ακούσεις όπως και άλλα ακουστικά...απλά μακρυά από εφετζιλίκια πλέξιγκλας κλπ...
η καμπίνα να είναι στιβαρή να κοιτάξεις

Συμβουλή!

μην επενδύεις πολλά λεφτά σε gaming ακουστικά...εγώ το έχω μετανιώσει...και σου μιλάει άτομο που έχει δώσει μέχρι 350 ευρώ για ακουστικό
ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.αυτα τα φρου φρου και αρωματα τα εχω καταλαβει.τα ειδα τα ακουστικα που μου προτεινες.απλα ηθελα κατι σαν αναβαθμηση στον ηχο μου και να εχουν υποστηριξη 7,1 virtual suround.ενημερωνω πως αυτα που εχω ηδη δεν εχουν χαλασει και ενα ψευδοsuround το παιρνω αλλα δεν μου φαινεται αρκετο.αν παω σε αυτα που μου προτεινες θα εχω μεν καλη αποδοση σε στερεο ακροαση το πιστευω προσπερνοντασ την τιμη τους.ειχες τα kraken ta 7.1 τα προηγουμενα να υποθεσω.σαν αποδοση σε χαλασε κατι?περαν του κατασκευαστικου.τα εχουν κανει τα v2 απο αλουμινιο πλεον και εχουν και καλυτερο mic.

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.589
ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.αυτα τα φρου φρου και αρωματα τα εχω καταλαβει.τα ειδα τα ακουστικα που μου προτεινες.απλα ηθελα κατι σαν αναβαθμηση στον ηχο μου και να εχουν υποστηριξη 7,1 virtual suround.ενημερωνω πως αυτα που εχω ηδη δεν εχουν χαλασει και ενα ψευδοsuround το παιρνω αλλα δεν μου φαινεται αρκετο.αν παω σε αυτα που μου προτεινες θα εχω μεν καλη αποδοση σε στερεο ακροαση το πιστευω προσπερνοντασ την τιμη τους.ειχες τα kraken ta 7.1 τα προηγουμενα να υποθεσω.σαν αποδοση σε χαλασε κατι?περαν του κατασκευαστικου.τα εχουν κανει τα v2 απο αλουμινιο πλεον και εχουν και καλυτερο mic.
σαν απόδοση ήταν μια χαρά...φυσικά σε υψηλές εντάσεις και υπερβολές στη ρύθμιση του ''sub'' παραμόρφωνε αρκετά...θυμάμαι τότε τα είχα για call of duty....και έπαιζαν πολύ καλά...αλλά σε βάθος χρόνου με ξενέρωσαν
είχαν αυτή την πλαστικίλα-κουβαδοήχο και είπα ήμαρτον ;)

Reaction score
9
σαν απόδοση ήταν μια χαρά...φυσικά σε υψηλές εντάσεις και υπερβολές στη ρύθμιση του ''sub'' παραμόρφωνε αρκετά...θυμάμαι τότε τα είχα για call of duty....και έπαιζαν πολύ καλά...αλλά σε βάθος χρόνου με ξενέρωσαν
είχαν αυτή την πλαστικίλα-κουβαδοήχο και είπα ήμαρτον ;)
μηπως ολα αυτα τα αρνητικα τα βελτιωσαν?για θεμα του μπασου ρυθμιζεται παντως απο το equalizer τησ razer.7.1 ta zeroground φανταζομαι θα αποδιδουν ασχημα.ειμαι προκατελιμενος λιγο απο οσα εχω διαβασει.οτι απο φτινα ακουστικα μην περιμενετε παπαδες στο virtual surround.

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.589
μηπως ολα αυτα τα αρνητικα τα βελτιωσαν?για θεμα του μπασου ρυθμιζεται παντως απο το equalizer τησ razer.7.1 ta zeroground φανταζομαι θα αποδιδουν ασχημα.ειμαι προκατελιμενος λιγο απο οσα εχω διαβασει.οτι απο φτινα ακουστικα μην περιμενετε παπαδες στο virtual surround.
μέχρι τώρα τι εμπειρία είχες με ακουστικά?
και τι παιχνίδια παίζεις?υποστηρίζουν πολυκάναλο?

Reaction score
9
μέχρι τώρα τι εμπειρία είχες με ακουστικά?
και τι παιχνίδια παίζεις?υποστηρίζουν πολυκάναλο?
μεχρι στιγμης ειχα τα fatality ths creative και αυτα που προανεφερα στην αρχη.παιζω battlefield kai pubg αυτη την περιοδο αλλα κυριως pubg.

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.589
αν μπορείς κάνε μια έρευνα να ακούσεις τα Thermaltake shock 7.1
παίζουν στα 100 ευρά και έχω ακούσει καλά λόγια σε review;)

Reaction score
6.249
Για εμενα ξεχνα τα gaming ακουστικα. Αν παιξεις παιχνιδια με σοβαρο ακουστικο ανοιχτου τυπου απο akg η sennheiser δεν θα θες ουτε να τα φτυσεις τα gaming ακουστικα. Εγω στη παρουσα φαση εχω τα AKG K7xx τα οποια απο το massdrop βγαινουν στα 225 με μεταφορικα. Πιθανοτατα να χρειαστεις και ενισχυτη για να παιξουν σωστα αλλα ετσι ειναι η ζωη. Αν θες κατι καλο πρεπει να πληρωσεις... Πριν απο αυτα ειχα τα sennheiser hd800 τα οποια αφου πηρα τα akg μου φανηκε ανουσιο να τα κρατησω και τα εστειλα....

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.589
:rolleyes: vre les?:roflmao:
eine sumbata se ps4
?
eine sumvata ta zeroground hd-2400g keiji se ps4 kai na doulevei kai to mic kai ta akoustika pite mou plz
φίλε μου τα ξαναγράφεις σε ελληνικά σε παρακαλώ γιατί έχω ένα θέμα με την οθόνη και δεν σε βγάζω?:biggrin:

Reaction score
239
εγω πηρα g933 μεταχειρισμενα 100ευρω μαζι με τα μεταφορικα απο ενα Γαλλο. Κουνουργια δεν αξιζουν τα χρηματα

Τα χρησιμοποιω για παιχνιδια, παιχνιδια/ταινειες/νετφλιξ στο PS4, ολα τα τα τηλεφωνηματα της δουλειας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.662
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale