- Reaction score
- 91
Γεια χαρα παιδια, εχω να ποσταρω απο το 2009 αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις avsite.gr...
Το λοιπον.
Φτιαχνει η γυναικα ενα κεντρο SPA/MASSAGE.O xωρος που χρειαζεται μουσικη ειναι η ρεσεψιον και 2 μικρα δωματια του μασαζ.
οι απαιτησεις ελαχιστες σε ενταση και ποιοτητα.Σχεδον χαλακι θα ελεγα.
Πιανω εγω το γυψοσανιδα και τον ηλεκτρολογο πριν καν πανε εργαλεια στο μαγαζι και τους λεω.
Παιδια επειδη στο πρωτο μαγαζι γινανε τα ιδια και τα ακουσα εγω ....τι θελω αυτη τη φορα.
Θελω στα 2 δωματια απο ενα ηχειο, που θα παιζει το ΙΔΙΟ.
Ας χασω το στερεο,δε με πηραζει ,χαλακι θα παιζει και ασε που πολυ πελατες δε θελουν καθολου μουσικη.
Και στη ρεσεψιον 2 ηχειακια ,βαλτα οπου θες δε με πηραζει αλλα θα παιζουν διαφορετικη πηγη απο τα αλλα.
-ΟΚ?
-ΟΚ
ΠΑΡΕΝΘΕΣΑΡΑ
Και ολα αυτα γινανε γιατι λεω στη γυναικα.
επειδη τη παθαμε στο πρωτο μαγαζι...να παω στο Nακα απεναντι ειναι στη κυριολεξια
να παρω 2 αυτοενσχυωμενα μικρουλια ηχειακια ειτε με line-in (3,5mm) να κοτσαρειις ενα ΜΡ3 ή δικτιακα ουτε καλωδια ουτε τιποτα.ενα ρευμα μονο?
για τα δωματιακια να ξεμπεδευουμε και στη ρεσεψιον ενα μινι hi-fi LG που ειναι μοστρα?
Αφου δεν εφαγα ξυλο.
Tελικα εγω δε κανω για τιποτα,παρα μονο οτι ειμαι καλο τιμονι στο δρομο και να κανω και μοκο.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
Και σκαει το καταραμενο τηλ χτες.
-Ελα φτιαξε τα ηχεια......ΤΩΡΑ
Ο γατος ο ηλεκτρολογος εβαλε 4 ηχεια οροφης ευτυχως.
Στη ρεσεψιον ΟΚ βγαινουν 2 ζευγη καλωδιων.
Κανω ετσι να δω γιατι δε βλεπω αλλα 2 ζευγη καλωδιων ,αλλα ενα ζευγος απο τα δωματιακια.
Αμεσως καταλαβα οτι μαζι με το γυψοσανιδα τον παιξανε παρεα και σβυνανε και τα τσιγαρα κατω σε κανουργιο παρκε ενω τους ειχα παει απο τασακια μεχρι κρουσασν και καφε.
Οποτε αφου τα κανανε σκατα ,γεφυρωσε τα 2 ηχεια στα δωματιακια και για αυτο καταληγουν 3 ζευγη αναμονες.
Αλλα εγω ειμαι ηλιθιος που τους ειπα μιληστε πρωτα μεταξυ σας για τα καλωδια.
Εβγαλα το ενα απο τα δυο να δω τι μπορω να κανω.τιποτα απολυτως.δε χωραει τριχα πλεον. βάφτηκαν κιολας.
Τα ηχεια ειναι 4 ιδια,ευτηχως και παλι τα καταφερε σε αυτο.
ειναι 20W / 8Ω.
Η ΑΠΟΡΙΑ
Τι πρπει να αγορασω να παιξουν ωπος θελω?
Υπαρχει ενισχητης που να μπορει να μοιρασει διαφορετικη εισοδο ,σε καθενα ζευγος ηχειων?
Ενας spare που εχω ,το κωλου βεβαια, εχει
Α or B
A+B
αλλα απο την ιδια πηγη.
Επισης τι παιζει που γεφυρωσε ο βλαμενος τα 2,απο αντισταση?
ΣΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΟΥΡΟΥΡΑ
Το λοιπον.
Φτιαχνει η γυναικα ενα κεντρο SPA/MASSAGE.O xωρος που χρειαζεται μουσικη ειναι η ρεσεψιον και 2 μικρα δωματια του μασαζ.
οι απαιτησεις ελαχιστες σε ενταση και ποιοτητα.Σχεδον χαλακι θα ελεγα.
Πιανω εγω το γυψοσανιδα και τον ηλεκτρολογο πριν καν πανε εργαλεια στο μαγαζι και τους λεω.
Παιδια επειδη στο πρωτο μαγαζι γινανε τα ιδια και τα ακουσα εγω ....τι θελω αυτη τη φορα.
Θελω στα 2 δωματια απο ενα ηχειο, που θα παιζει το ΙΔΙΟ.
Ας χασω το στερεο,δε με πηραζει ,χαλακι θα παιζει και ασε που πολυ πελατες δε θελουν καθολου μουσικη.
Και στη ρεσεψιον 2 ηχειακια ,βαλτα οπου θες δε με πηραζει αλλα θα παιζουν διαφορετικη πηγη απο τα αλλα.
-ΟΚ?
-ΟΚ
ΠΑΡΕΝΘΕΣΑΡΑ
Και ολα αυτα γινανε γιατι λεω στη γυναικα.
επειδη τη παθαμε στο πρωτο μαγαζι...να παω στο Nακα απεναντι ειναι στη κυριολεξια
να παρω 2 αυτοενσχυωμενα μικρουλια ηχειακια ειτε με line-in (3,5mm) να κοτσαρειις ενα ΜΡ3 ή δικτιακα ουτε καλωδια ουτε τιποτα.ενα ρευμα μονο?
για τα δωματιακια να ξεμπεδευουμε και στη ρεσεψιον ενα μινι hi-fi LG που ειναι μοστρα?
Αφου δεν εφαγα ξυλο.
Tελικα εγω δε κανω για τιποτα,παρα μονο οτι ειμαι καλο τιμονι στο δρομο και να κανω και μοκο.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
Και σκαει το καταραμενο τηλ χτες.
-Ελα φτιαξε τα ηχεια......ΤΩΡΑ
Ο γατος ο ηλεκτρολογος εβαλε 4 ηχεια οροφης ευτυχως.
Στη ρεσεψιον ΟΚ βγαινουν 2 ζευγη καλωδιων.
Κανω ετσι να δω γιατι δε βλεπω αλλα 2 ζευγη καλωδιων ,αλλα ενα ζευγος απο τα δωματιακια.
Αμεσως καταλαβα οτι μαζι με το γυψοσανιδα τον παιξανε παρεα και σβυνανε και τα τσιγαρα κατω σε κανουργιο παρκε ενω τους ειχα παει απο τασακια μεχρι κρουσασν και καφε.
Οποτε αφου τα κανανε σκατα ,γεφυρωσε τα 2 ηχεια στα δωματιακια και για αυτο καταληγουν 3 ζευγη αναμονες.
Αλλα εγω ειμαι ηλιθιος που τους ειπα μιληστε πρωτα μεταξυ σας για τα καλωδια.
Εβγαλα το ενα απο τα δυο να δω τι μπορω να κανω.τιποτα απολυτως.δε χωραει τριχα πλεον. βάφτηκαν κιολας.
Τα ηχεια ειναι 4 ιδια,ευτηχως και παλι τα καταφερε σε αυτο.
ειναι 20W / 8Ω.
Η ΑΠΟΡΙΑ
Τι πρπει να αγορασω να παιξουν ωπος θελω?
Υπαρχει ενισχητης που να μπορει να μοιρασει διαφορετικη εισοδο ,σε καθενα ζευγος ηχειων?
Ενας spare που εχω ,το κωλου βεβαια, εχει
Α or B
A+B
αλλα απο την ιδια πηγη.
Επισης τι παιζει που γεφυρωσε ο βλαμενος τα 2,απο αντισταση?
ΣΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΟΥΡΟΥΡΑ