Auro 3D

Reaction score
402
με λίγα λογια το auro 3D ειναι ήδη ενα πεθαμένο format και δεν περπάτησε;
οποτε να μην μας απασχολεί αν ο νεος ενισχυτής το υποστηρίζει ή οχι;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.379
https://www.auro-3d.com/consumer/

140 ταινίες με AURO.
Για αυτές έχουν κυκλοφορήσει και τα ανάλογα bluray με υποστήριξη auro 3D?

https://www.dolby.com/us/en/cinema/theatrical-releases.html

Πόσα Bluray με υποστήριξη atmos υπάρχουν;
Να προειδοποιείς όταν τα γράφεις αυτά, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη. :roflmao::roflmao::roflmao:

140 στους κινηματογράφους, οι 100 ινδικές. :laugh::laugh:

Σε bluray, μία μούτζα συν μία, όπως τις μέτρησε ο guru. :lolsign:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Βρε Κώστα μου φίλε αγαπητέ, τα χρόνια περνάνε γρήγορα, μετά από 10-15 χρόνια που θα υπάρχουν (πιστεύω), Blue Ray δισκάκια με Auro3D, πάλι δεν θα έχεις τέτοιο σύστημα, και θα εκτεθείς! βρες μια δικαιολογία τύπου, δεν χωράει το σπίτι! ή έχω πρόβλημα με την κυρά! και στρίψε λίγο! κάνε την στριφτή που λέει ο λαός μας! :p:D:tongue::roflmao::laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.379
Τα μηνύματα με το στήσιμο του Auro 3D home cinema του Κώστα μεταφέρθηκαν στο θέμα Τι διάταξη έχουμε στο σπίτι μας, Atmos ή Auro 3D. Ας μην χαλάσουμε το θέμα του Auro εδώ, που αφορά γενική ενημέρωση.

Κώστα, θα χαρώ να ανοίξεις δικό σου θέμα με παρουσίαση του συστήματός σου. Μην ανησυχείς, δεν θα με κουράσει να τα μεταφέρω εκ νέου εκεί. :wink:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.:whistling:
Πλάκα κάνω ασφαλώς! κάποια στιγμή θα αυξηθούν και οι ταινίες σε αούρο! όμως δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνον για τους πολύ ψαγμένους τελειομανείς, που πιο πολύ απολαμβάνουν τα μηχανήματα, παρά μια καλή ταινία, που θα τους απορροφήσει και θα ξεχάσουν λίγο τα εγκόσμια!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.479
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134