- Reaction score
- 131
Όχι δυστυχώς ξέχασα να τραβήξω.Miltosk καμια εικονα και απο τους Λαρισαιους;;;Ευχαριστω
Όχι δυστυχώς ξέχασα να τραβήξω.Miltosk καμια εικονα και απο τους Λαρισαιους;;;Ευχαριστω
[DOUBLEPOST=1511725936][/DOUBLEPOST]Και τα υπόλοιπα δωμάτια που μου άρεσαν
Focal (πάλι )
View attachment 84164
Rockport
View attachment 84165
Δεν γίνεται βρε dimifootη μου να σου άρεσαν τα focal που έπαιζαν σαν να χτυπάνε ντενεκέδες , και ταυτόχρονα να σου άρεσαν και τα rockport που ήταν ένα απείρως καλύτερο άκουσμα.
Τα focal scala utopia νομίζω ήταν απλά απογοητευτικά στα αυτιά μου , και ας είχαν άπλετο χώρο , μεγάλο χώρο γύρω στα 80 μπορεί και περισσότερα τετραγωνικά. Τα rockport σε πολύ μικρότερο χώρο θα μπορούσαν να μπουμπουνάνε ή να κάνουν το οποιοδήποτε ανεκδιήγητο ηχητικά αποτέλεσμα. Κι όμως έπαιξαν εξαιρετικά ( τα rockport).
Tα focal , είχαμε την εντύπωση με τους φίλους που πήγαμε μαζί , πως δεν τα άκουσε ποτέ ο σχεδιαστής τους μετά τον σχεδιασμό και την υλοποίησή τους. Δλδ σαν " αυτό έβγαλε το πρόγραμμα σχεδίασης αυτό είναι τέλος" Απλά απαράδεκτα. Και δεν φταίει ούτε ο χώρος ούτε τα συνοδά.
Πηγα με καλη διαθεση σημερα μεσημερακι, μπαινω απο τη πισω πορτα και κατεβαινω στο υπογειο....ξεκινησα ομορφα ακουγωντας audio solutions...συνεχιζω να ακουσω φοκαλ με μπρουνο....η class d βγαζει ακομα "ψευτικο"...
Ανεβαινω προς τα πανω....η μια απογοητευση πισω απο την αλλη με εξαιρεση τα vienna....και συνεχιζα προς τα πανω βλεποντας μεγαλα ονοματα σε ηχεια και ενισχυτικα να βγαζουν ήχους hi fi...και πολυ μπουμαρισμα...ακομα και ηχεια που θεωρούνται γειά σας...(kii) ....απλά απογοητευση.....ισως τα golden ear για τα λεφτα τους πολυ τιμια προταση.
Κατι ελληνικα ενισχυτικα που έβγαζαν κατι τρελούς θορύβους/βόμβους με τον κατασκευαστη τους να ζητα 14000 για τα μονομπλοκ...
Από εικόνα πολύ λίγα .......
Όσο και να ηθελα να χαρώ ....δεν μπόρεσα...
Κατεβαίνωντας λοιπόν προς το υπόγειο για να ξανακουσω φοκαλ, πέτυχα και τον κοτσιδη να βαζει ρουζ και λιπγκλος στη τουαλέτα.....η τελευταια ήταν η πιο ευχαριστη στιγμή στην έκθεση...
Τα παληκαρια της κρητης είχαν ένα τίμιο στημένο χώρο...
Πάνε τώρα...Τα υγρά βρε ξέχασες να μου δώσεις!
Τα υγρά βρε ξέχασες να μου δώσεις!
Α ΕΤΣΚαι συ το χρημα.
Του χρονου παλι, αιντε κι εσυ κι o EAR σου, αιντε...
Διευκρίνηση, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:γραφτε κριτικές.....
[DOUBLEPOST=1511734806][/DOUBLEPOST]Και άλλες δυο ώρες καθυστέρηση στην πτήση επιστροφήςνα γραψω και εγω το μακρυ μου και το κοντό μου
Καλησπέρα,
Νομίζω ο καλύτερος ήχος της έκθεσης.
Καλημέρα,Διευκρίνηση, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:
Οι δικές μου “κριτικές” αφορούν δωμάτια που μου άρεσαν.
Ειναι καθαρά υποκειμενικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν στην πραγματική ποιότητα (ή μή) των αναφερόμενων συστημάτων, μιας και οι μεταβλητές (στήσιμο, χώρος, φασαρία, επιλογή μουσικής) ειναι πάντα χαοτικές σε μια έκθεση.
Ο σκοπός της παρουσίας μου στην έκθεση και των αναφορών μου σε αυτήν ηταν να περάσω (να περάσουμε) καλά. Σε καμία περίπτωση δεν ηταν οι αναφορές μου οδηγοί αγοράς.
Αντιθέτως. Απλώς θέλω
[DOUBLEPOST=1511734806][/DOUBLEPOST]Και άλλες δυο ώρες καθυστέρηση στην πτήση επιστροφής
Ακόμα στο Ελ.Βελ είμαι
Και δεν ήρθα με το αυτοκίνητο για να μην ταλαιπωρηθώ
Δεν είχε κανα φυλλαδιάκι - σχεδιάγραμμα με τα δωμάτια και τους εκθέτες στο καθένα;;Δεν μπηκα σε κάποια δωμάτια λόγω συνωστισμού και δεν ειδα... που ήταν τα...