- Reaction score
- 1.469
Πολλοι και ισως οι περισσότεροι ασχολουνται με τα ακριβα συστηματα ειτε θαβοντας τα ειτε αποθεωνοντας τα...Κυριοτερο για εμενα ειναι πως ελειπαν εταιρειες μεγαλες εικονας για τις οποιες προφανως δεν ηταν θεμα κοστους η αποχη τους
η πολυχαιδεμενη epson απο το σαιτ και απο ολη την ελληνικη αγορα (απαραδεκτο)
η sony η οποια με νεο αντιπροσωπο θα περιμενε κανεις πως σιγουρα θα βρισκοταν εκει
κ η LG
αρα ουτε η θεση του ξενοδοχειου ουτε τα μικρα δωματια γιατι υπηρχαν κ πολυ μεγαλα δωματια να στησει κανεις
ουτε το κοστος ευθυνεται
κατι αλλο φταιει
για μενα αξιζουν συγχαρητηρια στον βιντεορυθμο γιατι περυσι κ φετος ειχε τον καλυτερο ηχο με τα πιο mainstream συστηματα
Μπραβο Μπραβο !!
αξιζουν συγχαρητηρια στον χατζησταμου γιατι ειχε τον καλυτερο ηχο και επισης στον τριτον οροφο ηταν ο μονος λογος ισως να ανεβει καπoιος να ακουσει -επιτελους- τα Kii
ομως απογοητευση
το παιδι εκει μου ειπε πως στηθηκε τελευταια στιγμη γιατι ενω ειχαν κλεισει δωματιο για τα Κιι τους ειχαν ξεχασει
κτλ κτλ
ομως και παλι....Νο way για αυτα τα χρηματα
επαιρνα τα triton seven και μαζι και τα MG .7 και μου περισσευε και ενα εξαρι χιλιαρικα
τελος ευχαριστω-ουμε ολους οσους συμμετειχαν στην εκθεση για ενα-απλα-καλο σκ φετος
Μου κανει εντύπωση που λιγοι ασχολούνται και επαναλαμβάνομαι με το καλυτερο mainstream συστημα στην εκθεση
Triton seven + rega
Plus τα περσινά mg .7
Με 1800 κατάλογο αρα παει χαμηλοτερα
Δηλαδη οσο κανει το τηλεφωνο μου η το λαπτοπ μας
Παίρνεις ενα hiend ηχειο που επαιζε
κ α τ α π λ η κ τ ι κ α !
Πολλοι φιλοι πεφτουν στην παγιδα να ασχοληθούν με αυτα για τα οποια γινεται περισσότερος ντορος-κουβεντα και χανουν την ουσια κ αυτα που αξιζουν πραγματικα
Πχ
κατ εμε δεν ασχολουμαι με το kii σε αυτα τα χρηματα φυσικα
Περισσοτερα υποσχέθηκε λιγοτερα "πραγματοποίησε"
Φαίνεται κ στις πωλησεις
Δεν ασχολουμαι με τα τεραστια πανελ που υπηρχαν στην εκθεση
Μονο για να βγεις σελφι χρησίμευε
Τέλος οταν διαβαζω για τοποθέτηση ειδικα στα μικρα δωματια σε μια εκθεση ηχου σε ενα ξενοδοχειο
Μου μοιαζει σαν να διαβαζω εαν και με ποιο τροπο θα γινει να εφαρμοστεί η ιδεατη δημοκρατια στον συγχρονο κοσμο...
Δηλ αλλα λογια να αγαπιομαστε