- Reaction score
- 76.655
Ετοιμάσου, σε 2-3 χρόνια θα πάρουμε 110' OLED με 3000€.
Όταν θα κάνει παιδιά η Μελίνα...να η επόμενη αναβάθμιση, όταν φτάσει στις 130" παίρνω μια τέτοια και good bye προβολέα.
μπορεί...αρκεί να μην τον πιάσουμεΗ απορια μου ειναι αλλη. Εαν μπει ενας κλεφτης, μπορει να διπλωσει την οθονη, να τη βαλει στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν του, και εχοντας και ενα μικρο σακκιδιο, να βαλει μεσα το δεκτη και το καλωδιο, και στη συνεχεια να αποχωησει σαν κυριος; Μπορει, δε μπορει;
... και να φανταστείς πως δεν έχει ούτε καν scart...Δεν βρίσκω τη χρησιμότητα για μια τηλεόραση ΟΥΤΕ να είναι λεπτή, ΟΥΤΕ να κάμπτεται ΟΥΤΕ φυσικά να υπάρχει ξεχωριστό κουτί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα χωριστά.
Εσυ. Και ειναι απολυτα σεβαστο ότι δεν σου ειναι χρησιμες αυτες οι ευκολιες. Αλλα για καποιους απο μας ειναι απολυτα χρησιμες. Συν το οτι ειναι ομορφες και μετατρεπουν τον τοιχο σε εργο τεχνης που χαιρεσαι να το βλεπεις. Και η ομορφιά φιλε μου ειναι κατι που οσο και να λεμε οτι δεν μας ενδιαφεςρει και να το παιζουμε υπερανω (μη εξαιρουμενου και του εαυτου μου) που μας τραβαει σαν μαγνητης. Ειναι πανω απο τις δυναμεις μας. Την ομορφη γυναικα κοιτας πρωτα στο δρομο και το ομορφο εξωφυλλο ενος δισκου ειναι αυτο που σου αρπαζει αρχικα το βλεμμα σου σε ενα δισκοπωλειο. Και μετα ερχεται η φωνη της λογικης και εξισοροπει τα πραγματα.....Δεν βρίσκω τη χρησιμότητα για μια τηλεόραση ΟΥΤΕ να είναι λεπτή, ΟΥΤΕ να κάμπτεται ΟΥΤΕ φυσικά να υπάρχει ξεχωριστό κουτί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα χωριστά.
Χαϊεντίζεις επικίνδυνα! Αμά δε μου αρέσει η μουσική του δίσκου, τί να το κάνω το όμορφο εξώφυλλο; Να το φάω;Εσυ. Και ειναι απολυτα σεβαστο ότι δεν σου ειναι χρησιμες αυτες οι ευκολιες. Αλλα για καποιους απο μας ειναι απολυτα χρησιμες. Συν το οτι ειναι ομορφες και μετατρεπουν τον τοιχο σε εργο τεχνης που χαιρεσαι να το βλεπεις. Και η ομορφιά φιλε μου ειναι κατι που οσο και να λεμε οτι δεν μας ενδιαφεςρει και να το παιζουμε υπερανω (μη εξαιρουμενου και του εαυτου μου) που μας τραβαει σαν μαγνητης. Ειναι πανω απο τις δυναμεις μας. Την ομορφη γυναικα κοιτας πρωτα στο δρομο και το ομορφο εξωφυλλο ενος δισκου ειναι αυτο που σου αρπαζει αρχικα το βλεμμα σου σε ενα δισκοπωλειο. Και μετα ερχεται η φωνη της λογικης και εξισοροπει τα πραγματα.....
Απο ποτε το χαιεντ ειναι κακο? Και τι ακριβως σημαινει αυτο? Αν ειμαι φιλος του χαιεντ δεν ακουω μουσικη σαν εσενα ? Αυτο θελεις να πεις? Και αν τελικα το αγορασεις μονο για το ομορφο εξωφυλλο μαλλον θα το φας. Γι αυτο εχουμε τη λογικη. Να σκεφτομαστε τι παμε να κανουμε. Το ανεφερα ξεκαθαρα.Χαϊεντίζεις επικίνδυνα! Αμά δε μου αρέσει η μουσική του δίσκου, τί να το κάνω το όμορφο εξώφυλλο; Να το φάω;
Δεν με πειραζει καθολου - και κανεναν φιλο της τεχνολογιας πιστευω - εκτος του να παιζει τελεια (που παιζει) να μπαινοβγαινει,ανεβοκατεβαινει,διπλωνει και στριβει κατα ριπας. Οταν τα βλεπαμε στις ταινιες επιστημονικης φαντασιας πριν χρονια τα ποθουσαμε ολοι. Και τωρα που ειναι εκει εξω θα σφυριζουμε αδιαφορα? Ετσι προχωρησε η τεχνολογια και ο πολιτισμος? Και ναι. Θα την διπλωσω και θα την παρω στο γραφειο. Χωρις να εχω αναγκη απο μεταφορικη και φορτηγο. Μονος μου. Και θα το ευχαριστηθω κιολαςΕπίσης, μερικές ηλεκτρονικές συσκευές πρέπει να κάνουν μία δουλειά. Η συγκεκριμένη να παίζει καλά. Το αν διπλώνει σα χαρτί είναι αδιάφορο. Μήπως θα την διπλώσεις να την πάρεις μαζί σου στο γραφείο και μετά πίσω σπίτι και μετά στο εξοχικό (αν έχεις
Ναι τα πανελς που εχουν παχος κατω απο 1 χιλιοστο η εκει κοντα παιζουν καλυτερα απο ολα τα υπολοιπα. Το παχος εχει απολυτη σχεση. Ευτυχως για καποιυς απο εμας. Πηγαινε και δες τη και ελα να τα ξαναπουμεΚι όμως αυτό το χαρακτηριστικό θα το πληρώσεις χωρίς να προσθέτει στην ποιότητα εικόνας. Αν τα πάνελς που έχουν πάχος κάτω από χιλιοστό (όπως αυτή) παίζουν καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα, λόγω αυτού του χαρακτηριστικού τους, ναι να το υποστηρίξω. Αν όμως το πάχος δεν έχει σχέση, μου είναι αδιάφορο. Ας είναι και 15 εκατοστά παχιά.
Οι δικοι σου λογοι ειναι σεβαστοι οπως προειπα. Αλλα ειναι δικοι σου. Οχι των υπολοιπων. Η πρωτη PIONEER που ειχα αγορασει το 2004 ειχε εξωτερικο δεκτη πολυμεσων. Και ηταν πολυ ευκολοτερο να συνδεσεις και να αποσυνδεσεις συσκευες επανω της. Το οτι η καλωδιοταινια σου φαινεται επιρρεπης δεν παει να πει οτι ειναι. Αυτο και παλι αφορα εσενα και το τι πιστευεις. Και γω πιστευω οτι υπαρχει Αηβασιλης. Τον κανει αυτο αληθινο? Μαλλον οχι....Τέλος, το εξωτερικό κουτί για μένα είναι μη πρακτικό για κάποιους δικούς μου λόγους. Όπως επίσης και η καλωδιοταινία σύνδεσης μου φαίνεται επιρρεπής σε βλάβη.