Ο Τρελός πάει Νέα Υόρκη... η, Z Goes - NY AudioShow 2017

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Κερασμένο! :drinks:

Ένα χορταστικό βίντεο από την έκθεση Hi-Fi της Νέας Υόρκης! (με Ήχο!) ;)

Για όλους εμάς που δεν πήγαμε στη δικιά μας Έκθεση, και
για όλους τους φίλους που δεν έχουν το χρόνο να χαζολογάνε στο Γιουτούμπ!

Θα είναι σαν να πήγατε, αλλά δεν πήγατε! :tongue:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Καρφιτσώθηκε από τον χρήστη Z Reviews

CHAPTER MARKS ::
00:03 Check
00:33 Sonner Audio
05:13 Alta Audio; Krell Industries; Anticables
12:44 Technics
18:29 Margules Group
22:46 Pure Audio Project; Verastarr Cables; VPI
24:20 Lagacy Audio; Raven Audio; Métronome Technologie; Audio Doctor
27:05 Woodbridge Stereo Video; Martin Logan
34:07 Laufer Teknik
37:40 Orinda Acoustics
41:58 Plus Audio
43:54 Alexus Audio; Bache Audio
46:46 EgglestonWorks; Triangle Art Turntable
52:06 Lagacy Audio; Raven Audio; Métronome Technologie; Audio Doctor
52:45 Ohm Acoustics
57:35 Acoustic Sounds Super HiRez; Analogue Productions; Chesky Records; Classic Records; HD Tracks; Sonoma Acoustics; Sony; Mytek HIFI
01:00:26 Audio Note UK
01:08:56 Tweak Studio
01:12:33 DSPeaker; Electrocompaniet; Simplifi Audio
01:17:37 Acoustic Signature; AVM; Harbeth; Triode Wire Labs; Fidelis AV
01:21:26 aqua; Innuos; Linear Tube Audio; Rethm; Well Pleased AV
01:24:26 Haniwa; Kubotek
01:26:33 Cambridge Audio
01:27:58 Accuphase; Air Tight; Piega; Solution; Axiss Audio

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Εμένα πάλι, μου αρέσει που τα δωμάτια έχουν το μέγεθος του "σαλονιού" μου! 8-) Μπορώ να φαντάζομαι πράγματα... :D

Από την άλλη, πολύ περπάτημα και πολύ ζμπρώξιμο μωρ' αδερφέ μου...:idk:
Έτσι ήτανε άραγες και στη δικιά μας;;; :o:confused:

Reaction score
1.953
Εμένα πάλι, μου αρέσει που τα δωμάτια έχουν το μέγεθος του "σαλονιού" μου! 8-) Μπορώ να φαντάζομαι πράγματα... :D

Από την άλλη, πολύ περπάτημα και πολύ ζμπρώξιμο μωρ' αδερφέ μου...:idk:
Έτσι ήτανε άραγες και στη δικιά μας;;; :o:confused:
ναι......

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
ναι......
Σαν εφημερία στα επείγοντα του Ευαγγελισμού είναι... o_O

Κρίμα, και το είχα σε υπόληψη το Σέντραλ Πάρκ...:confused:

Καλά, οι ηλικίες είναι ίδιες παντού...
Άμα δεν κάνεις διαφήμηση ίση και καλύτερη της Μπλακ Φράιντεη, πιτσιρικαρία δεν τραβάς... :(

Reaction score
2.543
Σαν εφημερία στα επείγοντα του Ευαγγελισμού είναι... o_O

Κρίμα, και το είχα σε υπόληψη το Σέντραλ Πάρκ...:confused:

Καλά, οι ηλικίες είναι ίδιες παντού...
Άμα δεν κάνεις διαφήμηση ίση και καλύτερη της Μπλακ Φράιντεη, πιτσιρικαρία δεν τραβάς... :(
Αν δεν αλλάξει αρχικά η μουσική που παίζουν σε αυτές τις εκθέσεις, δεν πρόκειται να έρθει πιτσιρικαρία και πολύ καλά θα κάνει.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Σαν προφητεία του γέροντος Παϊσίου ακούγεται...!
Θού Κύριε! :o :angel:

Αν δεν αλλάξει αρχικά η μουσική που παίζουν σε αυτές τις εκθέσεις, δεν πρόκειται να έρθει πιτσιρικαρία και πολύ καλά θα κάνει.

Oι τιμές είναι ο #1 λόγος παγκοσμίως.
Ότι μουσική και να παίξουν, μόνο στο μπέβερλυ χίλς και στη βοστώνη μπορεί η πιτσιρικαρία να ψωνίσει μάκιντος με τα kW, η μάρτιν λόγκαν νέολίθ...
---------
Άλλωστε, το 99,9 % της σύγχρονης μουσικής παραγωγής, δε χρειάζεσαι χάι εντ κοστολόγιο για να το "ευχαριστηθείς" σπίτι σου!...:oops:

Χάι εντ τιμές, πληρώνεις σε δυο περιπτώσεις:

1) - Να θες να ακούσεις πολύ δυνατά ΚΑΙ πολύ καθαρά.
Μόνο παράδειγμα η αναπαραγωγή συμφωνικής ορχήστρας από sacd - dsd... (η ο ΜΟΒΥ... :drinks: )
Εκεί "ξεβρακώνονται" κυριολεκτικά
9,9 στα 10 οικιακά "υπέρ-συστήματα"...:p
Είναι για μένα η μόνη περίπτωση στο χάι φάι που, "ότι πληρώσεις παίρνεις" !
( Όχι πάντα φυσικά, πρέπει να ξέρεις και ΤΙ πας να πληρώσεις! :D )

2) - Να θες να ακούσεις καθαρά τις μαγικές "ΧΡΟΙΕΣ" !
Δε θέλω μόνο να μπορώ να ξε-διακρίνω πόσα βιολιά έχει η ορχήστρα, πρέπει να μπορώ να καταλάβω και αν είναι Στραντιβάρι !!! :o:D
Λες κι ο Καβάκος - ο καλύτερος για πολλούς μάχιμος βιολονίστας, γιατί βιολονίστριες υπάρχουν πολλές - μπορεί!!! :D

Η πλάκα είναι ότι άμα έρθει ο Καβάκος να παίξει βιολί στο σπίτι μου, δεν τον αντέχω! Ούτε ο Ζαμπέτας με το μπουζούκι, ούτε ο Πετρο-Λούκας με το κλαρίνο άμα έρθουνε τους αντέχω, - καλά, αυτοί χρειάζονται και λίγη "χημική υποστήριξη" :drinks: :D για να φτιαχτώ κιόλας.
Και δεν τους αντέχω όλους αυτούς Live στο σαλόνι μου, όχι γιατί βρωμάν τα πόδια τους, αλλά "παίζουν" πολύ κλινικά, πολύ τσιριχτά, χωρίς "γλύκα κι αρμονικές", πολύ κάπως ρε παιδί μου,
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΩΡΕΣ!...:o:errwhat:

Τίποτα δεν πρέπει να μπορείς να ακούς για ώρες!!!
Εξαιρούνται, η ανάσα ενός μωρού,
το θρόισμα των φύλλων δίπλα σ' ένα σιγανό ρυάκι στο βουνό,
τα γλυκόλογα τς αγάπης σου όταν είσαι πρωτο-καψούρης,
τέτοια πράγματα τέλος πάντων... ;)

Δεν μπορείς ν' ακούσεις όλο το "Δαχτυλίδι" μονομιάς και ξεκούραστα!
(για σε εκεί στην Κρήτη πάει αυτό).
Όσα και να πληρώσεις για το σύστημα! (γενικά, όχι εσύ στην Κρήτη!) :redface:
------------
Οπότε, όποιος πλήρωσε μισό κατομύριο ευρώ και ακούει ξεκούραστα για ώρες, η την πάτησε, η τον πατήσανε ...:fuckyou:
-----------

Ξέφυγα πάλι...
Για να ενδιαφερθεί κατ' εμέ νέος άνθρωπος για την έκθεση:
- Όταν λέμε έκθεση χάι φάι, να είναι χάι φάι κι όχι μόνο χάι έντ.
Πολλοί θεωρούν χάι έντ μόνο βαριά πενταψήφιας αξίας προΪόντα,
αλλά για νέους και οικονομικά στριμωγμένους,
και τα τετραψήφιας το ίδιο πράγμα είναι...
- Χρειάζονται μοντέρνα "πολύχρωμα" κονσούμερ προιόντα και διαφήμηση με μπανεράκια σε κάθε νεανικό σάιτ, μέχρι να τρυπώσει το χάι φάι στο υποσυνείδητο των πιτσιρικάδων.
Όταν κάποτε ο πατέρας μου αγόρασε την πρώτη μας ασπρόμαυρη τηλεόραση, το πρώτο πράγμα που μου έκανε κλικ, ήταν ένα αρχαϊκού τύπου διαφημιστικό της Technics που έπαιζε 3-4 φορές τη μέρα με πολύ μοντέρνα για την εποχή και την ηλικία μου μουσική υπόκρουση...
Δεν ήξερα τι είναι η Τεκνίκς, την μπέρδευα με αντίστοιχη διαφήμιση του "Πατίστααας" :D, αλλά πες πες, έμαθα! :drinks:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.854
Αν δεν βάλουν κινητά - τηλεοράσεις - πολυεθνικές και μετά οι βιοτέχνες με τα κουλτουρέ Hi - Fi δεν περιμένω μεγάλη προσέλευση.

Ιδιαίτερα εδώ θα έπρεπε να συνεννοηθούν πιο εύκολα. Όλοι κερδισμένοι θα βγουν.

Από ιδέες και ευχολόγια όλοι πρώτοι είμαστε. Ποιος ξέρει τι τραβάνε έστω και για αυτή την έκθεση.

Reaction score
1.257
Αν δεν βάλουν κινητά - τηλεοράσεις - πολυεθνικές και μετά οι βιοτέχνες με τα κουλτουρέ Hi - Fi δεν περιμένω μεγάλη προσέλευση...
Εγώ πάντως που είμαι επισκέπτης, σπανιότατα πια καταναλωτής, θέλω μικρότερη προσέλευση για να ακούω καλύτερα. Στα περισσότερα δωμάτια δεν ακούς ακόμα και αν πας στην αρχή της έκθεσης και βασικοί υπεύθυνοι γι αυτό είναι οι εκθέτες που δε βάζουν κανόνες στο χώρο που έχουν νοικιάσει. Κινητά, gadgets κλπ θεωρώ ότι δεν έχουν θέση σε High Fidelity έκθεση αλλά είναι προσωπική γνώμη και αναγνωρίζω ότι έχω μείνει πολύ πίσω, ούτε dac δεν έχω...

A

AKARL

Guest
Roger Wade aka Billy Joe Smith: What'll you have?
Philip Marlowe: What are you drinking?
Roger Wade aka Billy Joe Smith: What I'm drinking is called Aquavit.
Philip Marlowe: I'm drinking what you're drinking.
Roger Wade aka Billy Joe Smith: Well God bless you. I like to hear that. People these days go, "Oh, I want a little of this. Oh, and a little of that and a twist of lemmon." Balls!
AKARL: I like you Nick Sterkon, I like you a lot! :drinks:

Τίποτα δεν πρέπει να μπορείς να ακούς για ώρες!!!
Εξαιρούνται
, η ανάσα ενός μωρού,
το θρόισμα των φύλλων δίπλα σ' ένα σιγανό ρυάκι στο βουνό,
τα γλυκόλογα τς αγάπης σου όταν είσαι πρωτο-καψούρης,
τέτοια πράγματα τέλος πάντων... ;)
Σε αφτά είσαι πολύ Ζεν και αρέσεις μου ακόμα πχιό πολλά! :hi:

Μόνο παράδειγμα η αναπαραγωγή συμφωνικής ορχήστρας από sacd - dsd... (η ο ΜΟΒΥ... :drinks: )
Συμφωνώ 100% με το πρώτο μέρος. Σε σχέση, τώρα, με την παρένθεση σε ρωτώ ευθέως και ντρέτα: είσαι ο ΕΑΡ με άλλο λογαριαζμό; :roflmao::roflmao::roflmao:

2) - Να θες να ακούσεις καθαρά τις μαγικές "ΧΡΟΙΕΣ" !
Δε θέλω μόνο να μπορώ να ξε-διακρίνω πόσα βιολιά έχει η ορχήστρα, πρέπει να μπορώ να καταλάβω και αν είναι Στραντιβάρι !!! :o:D
Μα οι αφθεντικοί ακροαματικόφιλοι δύνανται να δγιακρίνουν αλλαγές στον ήχο του σετάπ τους ακόμα και αν αλλάκσουν χρώμα στα καλύμματα των καλωδίων τους αφού! :headbang:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΩΡΕΣ!...:o:errwhat:
Θα πρέπει σε κάπχοια φάση να βρεθούμε και αφού αναδιάταξουμε τη διαρρύθμιση των επίπλων του γνωσιοαντιληπτικού μας συστήματος με τις κατάλληλες και ικανές οινο-πνευματικές ποσότητες τότε θα διαπιστώσεις για πόσες ώρες μπορείς να ακούς την μουσική που σου αρέσει....;)

Όσα και να πληρώσεις για το σύστημα! (γενικά, όχι εσύ στην Κρήτη!) :redface:
Για τον υποφαινόμενο η χρυσή αναλογία κατανομής του μέρους του εισοδήματος που διαθέτει για αφτό το χόμπυ του είναι 10% για τα μηχανάκια και 90% για δίσκους και ΨΔ.

- Χρειάζονται μοντέρνα "πολύχρωμα" κονσούμερ προιόντα και διαφήμηση με μπανεράκια σε κάθε νεανικό σάιτ, μέχρι να τρυπώσει το χάι φάι στο υποσυνείδητο των πιτσιρικάδων.
Καταρχάς χρειάζεται οι νεότεροι να αποκτήσουν στενή σχέση με τη μουσική. Σήμερα, εν αντιθέσει με το παρελθόν, οι προτεραιότητες είναι εντελώς διαφορετικές από τους νέους της δεκαετίας του εξήντα, εβδομήντα και ογδόντα. Αφτό είναι το δύσκολο, η αναπαραγωγή της μουσικής είναι δευτερεύον ζήτημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent