- Reaction score
- 79.662
και τον Dimi ένα dirac ακόμαΓια την διαφήμιση που του κάνεις έπρεπε να σου στείλει εναν marantz.
και να τα δώκουν σε μένα
...λίγη αλληλεγγύη ρε παιδιά!!
και τον Dimi ένα dirac ακόμαΓια την διαφήμιση που του κάνεις έπρεπε να σου στείλει εναν marantz.
δεν με παρακολουθεις βλεπω !!!Για την διαφήμιση που του κάνεις έπρεπε να σου στείλει εναν marantz.
ειναι ο denon 7011 Λιακο
....και ειναι δωρο απο τον Wilfried Van Baelen !!!
Μου εγραψε στην καρτα (με το logo) οτι θα πληρωσω μονο την αναβαθμιση σε auro
Sound format:
English (DTS-HD MA 5.1 + Auro 3D)
μπλιάχ...sk@toταινία...κρίμα το castαλλο ενα BR το οποιο πρεπει να παρω για λογους........
View attachment 85176
The Dark Tower (Blu-ray Disc)
Picture format: 2.40: 1
Sound format:
English (DTS-HD MA 5.1 + Auro 3D)
πηγη...
σαν ταινια...μαπα!!
τυχαιο..........Όντως δεν λέει πολλά ,κρίμα κ είχε auro.
Aυτή είναι έκδοση ,αναφέρομαι στον ήχο
(Audio English: Dolby Atmos
English: Dolby TrueHD 7.1)
http://www.blu-ray.com/movies/The-Dark-Tower-4K-Blu-ray/184297/
εσεις οι 2 μπορειτε να δειτε αυτο το uhd br ως εχει ?τυχαιο..........
Εσύ τι μπορείς? Μόνο ήχο???? Τόσο καιρό δεν είχες τίποτα από τα δύο αλλά ξερολας......εσεις οι 2 μπορειτε να δειτε αυτο το uhd br ως εχει ?
.....δεν νομιζω
ουτε την εικονα μπορειτε να δειτε ουτε να ακουσετε τον ηχο .....ουτε ενα απο τα 2 (εικονα η ηχο)
οι αλλοι 2 μπορουν και εχουν αποψη σαν auriτας που ειναι
Να την βαζουνε σε σποιλερ κυριε ,γιατι εδω ειναι το νημα του auro3d και δεν μπορουμε να βλεπουμε μηνυματα με υποδεεστερα συστηματα ηχου , γιατι ειναι σαν να μας γρατζουναει μια γατα τα ματια !Μήπως δεν μπορούν να εκφέρουν αποψη ?
ποια εννοείς υποδιεστερα συστήματα? Το δικό μου Και του Στάθη?δεν μπορουμε να βλεπουμε μηνυματα με υποδεεστερα συστηματα ηχου ,
Να την βαζουνε σε σποιλερ κυριε ,γιατι εδω ειναι το νημα του auro3d και δεν μπορουμε να βλεπουμε μηνυματα με υποδεεστερα συστηματα ηχου , γιατι ειναι σαν να μας γρατζουναει μια γατα τα ματια !
δεν μπορουν...Οκ Αυτοί οι δυο μπορούν να εχουν ακριβή αποψη για το Dolby atmos εφόσον δεν ειναι στημένοι κατα αυτό σωστα !??
Μήπως δεν μπορούν να εκφέρουν αποψη ?
ποια εννοείς υποδιεστερα συστήματα? Το δικό μου Και του Στάθη?
Marantz.Στο επόμενο black friday.μην γελας χρειαζεσαι αναβαθμιση
για συστήματα (formats) ήχου κάνει λόγο ο spylab, δεν σας κατηγορεί τα συστήματα ...το μόνο που δεν έχω καταλάβει για τα δικά σας είναι ποιο από τα δύο είναι υποδεέστερο του άλλουποια εννοείς υποδιεστερα συστήματα? Το δικό μου Και του Στάθη?
Εύκολο είναι βρε να το βρεις!!.το μόνο που δεν έχω καταλάβει για τα δικά σας είναι ποιο από τα δύο είναι υποδεέστερο του άλλου