Να φτιάξω την αποθήκη της υπόγας;

Να κάνω την αποθήκη home theater;

• Total voters
    42

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Ε ναι... με τέτοιο bar και εγώ θα ψηνόμουν...
να βλέπεις ταινία και να ακούς ένα αδέσποτο τσούγκρισμα στην πλάτη σου από κάποιον που ήρθε να τα κοπανήσει...αξία ανεκτίμητη :lol::roflmao:

Πόσο χαίρομαι που θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή Zizik, Tuesday at 16:45 :sneaky::spiteful: :p:D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Ε ναι... με τέτοιο bar και εγώ θα ψηνόμουν...
να βλέπεις ταινία και να ακούς ένα αδέσποτο τσούγκρισμα στην πλάτη σου από κάποιον που ήρθε να τα κοπανήσει...αξία ανεκτίμητη :lol::roflmao:

Πόσο χαίρομαι που θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή Zizik, Tuesday at 16:45 :sneaky::spiteful: :p:D

γιατι πιστευεις δε τα κοπαναει και ο ιδιος? :tongue:
[DOUBLEPOST=1513014466][/DOUBLEPOST]
Aκομη δεν εχετε καταλαβει οτι θελει κυριως καλυτερη πληρωση στις χαμηλες?:cautious: λεω τωρα....
τα παντα θελει. ασε να λεει.:whistling:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
γιατι πιστευεις δε τα κοπαναει και ο ιδιος? :tongue:
Πίνω σπανιότατα. ;) Αλλά όταν αρχίσω...

Δεν με ενδιαφέρουν τα μπαρ και δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω ποτέ για τίποτε άλλο εκτός απο θέαση ταινιών.
Ένας πάγκος για το φαγάκι όμως όπως έχω τώρα, είναι επιθυμητός. Και υπάρχει.

Όσον αφορά το τι θέλω, το έχω γράψει αλλά δεν το προσέξατε. :p Ομοιογένεια.
Δεν χρειάζομαι υψηλότερη ένταση και δεν θα αποκτήσω καλύτερη εικόνα πηγαίνοντας κάτω.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
πηγαίνοντας κάτω θα δεις έναν καινούργιο κινηματογραφικό κόσμο με χαμηλές αλλα και υπερυψηλές... :sneaky:
[DOUBLEPOST=1513015910][/DOUBLEPOST]
Δεν με ενδιαφέρουν τα μπαρ και δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω ποτέ για τίποτε άλλο εκτός απο θέαση ταινιών.
Ένας πάγκος για το φαγάκι όμως όπως έχω τώρα, είναι επιθυμητός.
μα εγω για το φαγακι το εβαλα το μπαρ. ειναι πιο σικ!:smile:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Άντε πάλι με τα φαρδιά. Τάσο, βρες με σωστές αναλογίες. :p
Εσύ τι λες, να πήγαινα στον τάφο και να κουδουνίζει όλο το δωμάτιο;
O Tάσος για την ώρα βάζει τους κανόνες.:p
οποιος θελει ηχο πρεπει να τηρει και τους κανονες. :thumbsup:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Αποφάσισα οτι αν γίνει η υπόγα, η οθόνη πρέπει να μπει στο κάτω μέρος και οτι δεν θέλω με τίποτα να στενέψει.

Κατά τύχη μιλούσα χθες με έναν φίλο που έκανε κάτι εργασίες γυψοσανίδας "με τον καλό και προσεκτικό" και εκτός των σοβαρών χρημάτων, δεν θεωρούσαν οτι πρέπει να μη λερώσουν... Σκέφτηκα μετά το τρίψιμο και την απέρριψα οριστικά. :o Δεν είναι για 'μένα.

Πώς μπορώ να κλείσω το επάνω, ή τμήμα του, αποδοτικά και χωρίς βρώμα; :oops:
Αν γεμίσω ξύλινα πλαίσια με απορρόφηση το κομμάτι του home theater δε θα γίνει δουλειά;

Είμαι σχεδόν έτοιμος να παρατήσω την ιδέα για λίγα χρόνια ακόμα... :(

...ή να ανοίξω άλλο thread για εύκολα αφαιρούμενο διαχωριστικό στο σαλόνι! :roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Αν γεμίσω ξύλινα πλαίσια με απορρόφηση το κομμάτι του home theater δε θα γίνει δουλειά;
Παίρνω το καρφωτικό κι έρχομαι!:D:lolsign:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Σιγά μην έχουν σαν τα μικρούλικά μου οι πεθαμενατζήδες. :rolleyes:
Πολλά κόμικς διαβάζεις. :p

Είναι πολύ χρήσιμα πάντως, τα πλαίσια της οθόνης έτσι τα ντύσαμε με βελούδο. Έντυσα παλιά με δέρμα κάτι καρέκλες της κουζίνας, κάρφωσα πλαίσια και στηριχτήρια για πίνακες, τέτοια.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Δηλαδη για να καταλαβω...απορρίπτεις την κινηματογραφικη σου επιθυμια...για τη σκονη;; :O_o:

δε θες να ζησεις την απολυτη εμπειρία;; τ'ονειρο; εγω δε θα εχανα μερα στην υλοποίηση του dedicated αν ειχα υπογειο. μιλαμε για δυνατες καταστασεις με τα μηχανηματα που εχεις και παιρνεις ενα ποσοστο αυτων σε αποδοση στην παρουσα φαση...

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
Αποφάσισα οτι αν γίνει η υπόγα, η οθόνη πρέπει να μπει στο κάτω μέρος και οτι δεν θέλω με τίποτα να στενέψει.

Κατά τύχη μιλούσα χθες με έναν φίλο που έκανε κάτι εργασίες γυψοσανίδας "με τον καλό και προσεκτικό" και εκτός των σοβαρών χρημάτων, δεν θεωρούσαν οτι πρέπει να μη λερώσουν... Σκέφτηκα μετά το τρίψιμο και την απέρριψα οριστικά. :o Δεν είναι για 'μένα.

Είμαι σχεδόν έτοιμος να παρατήσω την ιδέα για λίγα χρόνια ακόμα... :(

...ή να ανοίξω άλλο thread για εύκολα αφαιρούμενο διαχωριστικό στο σαλόνι! :roflmao:

δες αυτο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios