- Reaction score
- 3.486
Καλημέρα σε όλους.
Εχω κάποιες απορίες μετά απο καιρό αναζητήσεων και αλλαγών που έχω κάνει.
Το σετ απ μου αυτή την στιγμή ειναι
Yamaha rxv 767 (για 3 μέρες ακόμα)
3 yamaha hs8 σαν μπροστινα και κεντρικό.
2 πίσω koda (θα αλλαχτούν κάποια στιγμή με αντίστοιχα ενεργά hs8 η hs5 )
1 sub yamaha sw800
1ο.Παλιότερα που έπαιζα με παθητικό ηχείο απο τον ενισχυτη μπορουσα να επιλέξω large τα μπροστινά και να παίζει και το sub.
Παίζοντας τώρα απο τα pre out παίζει το sub μονο όταν δηλώσεις τα μπροστά small.
Έχω κάνει κάτι λάθος σε κάποια ρύθμιση ή συμβαίνει και σε άλλους αυτό.
2ο.Οταν δηλώσεις τα μπροστα σαν small και επιλέξεις την αποκοπή του σαμπ πχ στους 40 ακολουθεί και το κρόςς του μπροστινου το αντιστοιχο κροςς ή τα μπροστά απο την στιγμή που τα δηλώσεις small κροσσάρουν στους 140 (τυχαία επιλογή) ανεξαρτητα απο το που θα επιλέξεις εσύ να βάλεις το σαμπ.
3ο.Επιλογή ενισχυτή ή προενισχυτή.
Θα αποχαιρετήσω σε λίγες μέρες αυτόν τον αξιολογο ενισχυτή .
Δεν είχα κάποιο θέμα αλλα θέλω κάτι λίγο ποιο συγχρονο και ίσως λίγο περισσότερες ρυθμίσεις .
Ακούω αρκετά μουσική και βλέπω και ταινίες αλλα τελευταία μου έχουν κάνει κάτι παρατηρήσεις λόγο σαμπ
(δεν θα ειμαι ο μόνος εδώ μέσα ) οπότε η στάθμες έχουν περιοριστεί.
Τι να επιλέξω για να μπορώ να επιλέγω κροςς όπου θέλω στα μπροστινά και στο σαμπ και να έχουν ένα αξιόλογο pre out?
Επίσης η ρυθμίσεις Παραμένουν ίδιες είτε παίζεις ενεργά είτε παθητικά?
[DOUBLEPOST=1513928279][/DOUBLEPOST]Ξέχασα να αναφέρω ότι με ενδιαφέρει περισσότερο το 5.1 άντε με βια κανα 7.1.Οπότε και παλαιότεροι ενισχυτές και προ είναι καλοδεχούμενοι φτάνει να έχουν hdmi.
Εχω κάποιες απορίες μετά απο καιρό αναζητήσεων και αλλαγών που έχω κάνει.
Το σετ απ μου αυτή την στιγμή ειναι
Yamaha rxv 767 (για 3 μέρες ακόμα)
3 yamaha hs8 σαν μπροστινα και κεντρικό.
2 πίσω koda (θα αλλαχτούν κάποια στιγμή με αντίστοιχα ενεργά hs8 η hs5 )
1 sub yamaha sw800
1ο.Παλιότερα που έπαιζα με παθητικό ηχείο απο τον ενισχυτη μπορουσα να επιλέξω large τα μπροστινά και να παίζει και το sub.
Παίζοντας τώρα απο τα pre out παίζει το sub μονο όταν δηλώσεις τα μπροστά small.
Έχω κάνει κάτι λάθος σε κάποια ρύθμιση ή συμβαίνει και σε άλλους αυτό.
2ο.Οταν δηλώσεις τα μπροστα σαν small και επιλέξεις την αποκοπή του σαμπ πχ στους 40 ακολουθεί και το κρόςς του μπροστινου το αντιστοιχο κροςς ή τα μπροστά απο την στιγμή που τα δηλώσεις small κροσσάρουν στους 140 (τυχαία επιλογή) ανεξαρτητα απο το που θα επιλέξεις εσύ να βάλεις το σαμπ.
3ο.Επιλογή ενισχυτή ή προενισχυτή.
Θα αποχαιρετήσω σε λίγες μέρες αυτόν τον αξιολογο ενισχυτή .
Δεν είχα κάποιο θέμα αλλα θέλω κάτι λίγο ποιο συγχρονο και ίσως λίγο περισσότερες ρυθμίσεις .
Ακούω αρκετά μουσική και βλέπω και ταινίες αλλα τελευταία μου έχουν κάνει κάτι παρατηρήσεις λόγο σαμπ
Τι να επιλέξω για να μπορώ να επιλέγω κροςς όπου θέλω στα μπροστινά και στο σαμπ και να έχουν ένα αξιόλογο pre out?
Επίσης η ρυθμίσεις Παραμένουν ίδιες είτε παίζεις ενεργά είτε παθητικά?
[DOUBLEPOST=1513928279][/DOUBLEPOST]Ξέχασα να αναφέρω ότι με ενδιαφέρει περισσότερο το 5.1 άντε με βια κανα 7.1.Οπότε και παλαιότεροι ενισχυτές και προ είναι καλοδεχούμενοι φτάνει να έχουν hdmi.