PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.865
Γιατι μπήκαν οριζοντίως τα SB?View attachment 86348 Surround back τελικά τα Focal 706v οπότε όλα τα ηχεία Focal View attachment 86345 View attachment 86346
Τα έβαλα έτσι για να είναι στο ύψος που πρέπει.Γιατι μπήκαν οριζοντίως τα SB?
Εχεις ελέγξει αν τα χαρακτηριστικά τους το επιτρέπουν;
Τα έβαλα έτσι για να είναι στο ύψος που πρέπει.
Φυσικά και όχι!Γιατι μπήκαν οριζοντίως τα SB?
Εχεις ελέγξει αν τα χαρακτηριστικά τους το επιτρέπουν;
Μπορείς να τα βάλεις λίγο πιο χαμηλά και καθέτως, και θα βρίσκονται παλι στο επιθυμητό ύψος.Τα έβαλα έτσι για να είναι στο ύψος που πρέπει.
Συνήθως η οριζόντια με την κάθετη διασπορά παρόμοιων ηχείων διαφέρουν κατα πολυ, με την οριζόντια να ειναι πολυ πιο ευρεία.Αν τον κοιτούν και δεν κουνιέται, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
Σίγουρα πρέπει. Τις προάλλες βλέποντας το "IT" σε atmos έπεσε η σίτα σε ένα από τα atmos ηχεία .Εβαλα γνωστές ταινίες με περάσματα atmos και δεν το πίστευα μήπως τελικά πρέπει να χώνεις λίγα χρήματα παραπανω για τα atmos ηχεια?
Εγώ ακουσα ουσιαστική διαφορά και μου άρεσε πολύ θα έπρεπε να είχα πάρει σαν τα δικά σου αλλά προοριζόταν για το σαλόνι και την πάτησα. ....Σίγουρα πρέπει. Τις προάλλες βλέποντας το "IT" σε atmos έπεσε η σίτα σε ένα από τα atmos ηχεία .
Αν μπορέσω να βάλω βάσεις χωρίς να ανοίξω άλλες τρύπες θα το κάνω!E.. στείλτα πίσω στο σαλόνι και πάρε άλλα για εδώ
Οκ για πείτε να βάψω μαύρο το ταβάνι?Μπορω να κάνω μια ερώτηση ;
Γιατι δεν έχεις βάψει ταβάνι μαυρο ακομα ?
Εχει τεράστια διαφορα ...
Το είχα κάνει λίγο πιο ευχάριστο για τα παιδιά αλλά θα τα αλλάξω και αυτά. ..Γιατι τα ρολερς σκιασης δεν ειναι ανοιχτοχρωμα?
Πες τα ρε φίλε!Όλα μαύρα. Όλα.
Μαύρα.