Lg oled 55b7 ή Samsung 65mu7002

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
117
Moυ αρεσεις.! Με ξαναεβαλες σε τροχια σκεψης.!
Ειναι πολλα τα λεφτα παντως, και tint διαβαζω, κολλημενα pixel διαβαζω, burn in διαβαζω........... Καλυτερα να κοψω το διαβασμα μαλλον

Reaction score
2.482
Η ζωη ειναι μικρη κοιτα να ξεπερασεις τους φοβους σου .....
Δεν θα γερασεις με μια τηλεοραση με την γυναικα σου θα γερασεις ....
Το σκεφτηκες τοσο πριν παντρευτεις ?
Εαν εχεις τα φραγκα παρε Oled
Εσύ τα λες αυτά;;; Χαίρομαι που ωριμάζεις σιγα-σιγα. Αντε και σε θέαση ταινίας JVC με την σύζυγο να μαγειρεύει!

Ειναι πολλα τα λεφτα παντως, και tint διαβαζω, κολλημενα pixel διαβαζω, burn in διαβαζω........... Καλυτερα να κοψω το διαβασμα μαλλον
Ετσι! Μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι...

Reaction score
638
Εσύ τα λες αυτά;;; Χαίρομαι που ωριμάζεις σιγα-σιγα. Αντε και σε θέαση ταινίας JVC με την σύζυγο να μαγειρεύει!

Ετσι! Μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι...
Δεν μιλαμε για τα δικα μου πραγματα μιλαμε για τα πραγματα του vassilis1984 με τα δικα του ειμαι πολυ large . Εγω ειμαι ειδικη κατηγορια για την ακριβεια ειμαι μια κατηγορια μονος μου

Ετσι! Μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι...[/QUOTE]

Να θυμασαι οτι απο αυτους που γραφουν οι περισσοτεροι αναφερουν προβληματα και γραφουν ειτε για να εκτονωθουν ειτε για να τους προταθει λυση το μικροτερο ποσοστο συμμετεχοντων ειναι αυτοι που γραφουν για να μεταφερουν την θετικη εμπειρια τους . Ετσι ειναι λογικο να διαβαζεις περισσοτερα παραπονα αφου τα καλα δεν γραφονται. Εγω εχω την τηλεοραση και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.068
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK