ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ CD

Reaction score
138
Για να λυθούν απορίες, το μηχανάκι το πήρα demo (με ελάχιστη όμως χρήση) το 2011.
[DOUBLEPOST=1515154989][/DOUBLEPOST]
Για να λυθούν απορίες, το μηχανάκι το πήρα demo (με ελάχιστη όμως χρήση) το 2011.
Έχει σημασία όμως? Όταν ο ειδικός που έχει ιδία γνώση και εμπειρίας λέει όσα αναφέρονται στο #36 τότε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια...

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.672
Για να γίνω καλύτερα κατανοητός γιατί φαίνεται το πρώτο μου μήνυμα δεν ήταν αρκετό...
Αυτό είναι το εσωτερικό από το player σου:
View attachment 86927
Αριστερά είναι η τροφοδοσία. Στο κέντρο, κάτω από το καπάκι, είναι ο μηχανισμός ανάγνωσης μπροστά και η πλακέτα με τα ψηφιακά και τον έλεγχο πίσω.
Δεξιά έχω σημειώσει το αναλογικό στάδιο, ενώ υπάρχει και η τροφοδοσία των λυχνιών στο μπροστινό τμήμα.
Ο μεγάλος κύκλος είναι όλο το αναλογικό του στάδιο.
Τα υλικά όλα είναι Κινέζικα χαμηλής ποιότητας.
Ακριβώς μπροστά έχω σημειώσει ένα μικρότερο κυκλάκι. Είναι ένας τελεστικός όπου πάει το σήμα μετά της λυχνίες και από εκεί στα RCA.
Εκεί τα υλικά είναι βράσε όρυζα...
Ακόμα και τις καλύτερες λυχνίες του πλανήτη να βάλεις επάνω, από την στιγμή που υπάρχει αυτό το στάδιο, με την δεδομένη ποιότητα υλικών, δεν κάνεις το παραμικρό.
Από την ποιότητα των πυκνωτών σήματος και μόνο χάνεις το 30% της μουσικής πληροφορίας και μην κάνω λόγο για δυναμικά.

Πες τώρα πως το αναβαθμίζεις, οπότε και αλλάζεται στην ουσία το μισό μηχάνημα.
Πας σπίτι σου, το συνδέεις και είσαι τρισευτυχισμένος με το αποτέλεσμα.
Περνάει ένας μήνας και ο μηχανισμός παραδίδει πνεύμα.
Το έχεις τόσα χρόνια και με αρκετή χρήση, άρα λογικό είναι κάποια στιγμή να συμβεί το παραπάνω.
Τι κάνεις με τον μηχανισμό, την στιγμή που ούτε η εταιρία έχει λύση?
Πας για ανακύκλωση μια ωραιότατη αναβάθμιση εεε.

Γιαυτό σου λέω πως η λύση είναι ένα DAC και εκεί άλλαξε του τα πετρέλαια.
Θα ακούς και αρχεία σου και δεν θα ψάχνεις μηχανισμούς.
Πετρο σε ευχαριστουμε νομιζω οτι η advance εχει καλο support στα ανταλακτικα δεν θα αξιζε μια αναβαθμιση λες?
Χωρις βεβαια να αποκλειω σαν αμεση λυση ενα dac!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.483
Τα CD ειναι παρωχημένες συσκευές. Μόλις χαλάσει αυτή που έχουμε την πετάμε και παίρνουμε Dac (εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλα λιγες, και σίγουρα όχι αυτή)

Reaction score
138
Τα CD ειναι παρωχημένες συσκευές. Μόλις χαλάσει αυτή που έχουμε την πετάμε και παίρνουμε Dac (εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλα λιγες, και σίγουρα όχι αυτή)
Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση μάλλον συμφωνώ κι εγώ. Άσε που η προοπτική είναι να αγοράζουμε μουσική σε συμπιεσμένα αρχεία απευθείας από το internet. Με ένα καλό DAC και ένα σχετικά καλό transport (εδώ δεν ξέρω τι παίζει από τιμές), τα έχουμε όλα. Και συμπιεσμένα αρχεία και CD.
[DOUBLEPOST=1515158037][/DOUBLEPOST]
Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση μάλλον συμφωνώ κι εγώ. Άσε που η προοπτική είναι να αγοράζουμε μουσική σε συμπιεσμένα αρχεία απευθείας από το internet. Με ένα καλό DAC και ένα σχετικά καλό transport (εδώ δεν ξέρω τι παίζει από τιμές), τα έχουμε όλα. Και συμπιεσμένα αρχεία και CD.
Προτείνετέ μου τώρα ένα καλό DAC (μη δώσουμε και κ...ο όμως στην τιμή!)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.483

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος