Τv, η Monitor;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Επιτρεψτε μου να ανοιξω καινουριο θεμα, διοτι δεν βρηκα παρομοιο που να καλυπτει την ερωτηση μου, η οποια ειναι η εξης:

Στο εγγυς μελλον θα αγορασω μια oled tv 65". Τη στιγμη που δε μ' ενδιαφερει η digea, smart, και οτι αλλο δινει μια κανονικη συγχρονη tv, δε θα ηταν καλυτερα, προκειμενου να μειωσω το κοστος αγορας, να παρω ενα σκετο monitor σ' αυτη τη διασταση, υπο την προυποθεση να καλυπτει τα παρακατω δεδομενα:

α. Να ειναι UHD,

β. Να ειναι oled,

γ. Να υποστηριζει HDR,

δ. Να εχει 3, η και περισσοτερες HDMI 2,0, εκ των οποιων η μια να ειναι ARC.

ε. Να εχει οπτικη εξοδο ηχου.

στ. Να εισαγεται επισημα στην Ελλαδα.

Εκει θα συνδεσω τον δορυφορικο δεκτη, τον media player, τη Nova, ενα εξωτερικο, καλης ποιοτητας, δεκτη Digea, η οποια αλλη συσκευη προκυψει μελλοντικα.

Αξιζει κατα γνωμη σας μια τετοια λυση; Χανω κατι που μου δινει μια κανονικη tv, το οποιο δε μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη;

Δε εχω ψαξει να δω εαν υπαρχει τετοιο monitor, και ποσο αυτο κοστιζει, πρεπει να δω μια τετοια λυση;

Reaction score
4.235
δεν υπαρχει σε τετοιο μεγεθος monitor - το αντιστροφο να κανει μια tv oled Monitor ειναι εφικτο.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Το αντιστροφο δε μ' ενδιαφερει bigmac. Σ' αυτες τις ιντσες monitor υπαρχει, το ειχαμε σε αιθουσα, μαζι με αλλα 3, 46", στη δουλεια που εκανα, απλως δε μπορω να θυμηθω αυτη τη στιγμη τη μαρκα τους. Φυσικα δεν πληρουσαν τις προυποθεσεις που εγω εθεσα, σε ιντσες ομως ηταν τοσο. Μιλαμε για μερικα χρονια πριν, σημερα μπορει η ιδια εταιρια να εχει βγαλει τετοιο μοντελο.
Θα δω...

Reaction score
1.947
Το αντιστροφο δε μ' ενδιαφερει bigmac. Σ' αυτες τις ιντσες monitor υπαρχει, το ειχαμε σε αιθουσα, μαζι με αλλα 3, 46", στη δουλεια που εκανα, απλως δε μπορω να θυμηθω αυτη τη στιγμη τη μαρκα τους. Φυσικα δεν πληρουσαν τις προυποθεσεις που εγω εθεσα, σε ιντσες ομως ηταν τοσο. Μιλαμε για μερικα χρονια πριν, σημερα μπορει η ιδια εταιρια να εχει βγαλει τετοιο μοντελο.
Θα δω...
Μήπως η εταιρία ήταν η NEC; Έχουμε στην δουλειά ένα τέτοι μόνιτορ καμια 40άρα ίντσες και παλιότερα είχαμε ένα πάνω απο 60....

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μήπως η εταιρία ήταν η NEC; Έχουμε στην δουλειά ένα τέτοι μόνιτορ καμια 40άρα ίντσες και παλιότερα είχαμε ένα πάνω απο 60....
Θα το μαθω, ισως και σημερα, και θα το πω.

Το ζητημα ειναι εαν πρακτικα εξυπηρετει μια τετοια λυση. Δηλαδη εαν με περιοριζει σε κατι (εγω δε μπορω να σκεφτω καποιον τετοιο περιορισμο). Τι λες;
[DOUBLEPOST=1515160141][/DOUBLEPOST]..απ' οσο γνωριζω ομως, oled πανελ εχουν συγκεκριμενες εταιριες, LG, SONY, ισως και Philips;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Εγω γιατι πιστευω ότι θα είναι πιο ακριβό από μια ΤV; Είναι θέμα όγκου πωλήσεων.
Πιθανων να ειναι ετσι..μπορει.
Και τα επαγγελματικά μονιτορ δεν έχουν HDCP, ουτε καν HDMI, παρα μονο SDI.
..ειναι δυνατον; μονο sdi;

Μενει να το δουμε αυτο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Και σε τι σε ενοχλει να μετατρεψεις μια tv σε μονιτορ; Αν κι απο οτι ξερω τηλεοραση θελεις που να εχει "κουτακι" ανεξαρτητο με τις εισοδους

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Best TVs For PC Monitors - Fall 2017;

Λακη ενδιαφερον το αρθρο, αλλα δεν ψαχνω αυτο, το ακριβως αντιθετο θα ηθελα!
[DOUBLEPOST=1515161767][/DOUBLEPOST]
μαλλον κατι τετοιο λες

http://www.necdisplay.com/p/X651UHD-2-PREM

http://www.necdisplay.com/p/X551UHD-MM

αλλα ειναι πανακριβες!
..κοντα 22.000$; Ναι, αλλα εχει και τετοιο: ThinkHub Premium, οποτε ειμαστε οκ!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Βρε συ ...ανικανοποιητε, παιρνεις μια αριστη oled tv με 4 hdmi οπου συνδεεις τα παντα ολα και εισαι ΟΚ. Τι παραπανω εχει το "ακριβως αντιθετο";

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Βρε συ ...ανικανοποιητε, παιρνεις μια αριστη oled tv με 4 hdmi οπου συνδεεις τα παντα ολα και εισαι ΟΚ. Τι παραπανω εχει το "ακριβως αντιθετο";
..μα για να δωσω λιγοτερα € βρε συ! Aλλα φοβαμαι οτι δε παιζει αυτο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ακριβοτερα θα ειναι γιατι απευθυνονται σε ...μεταξωτους κ@λους!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Ακριβοτερα θα ειναι γιατι απευθυνονται σε ...μεταξωτους κ@λους!
..και ως γνωστον, διατι να το κρυψωμεν αλλωστε, ημεις δεν διαθετωμεν τετοιους!!!

Ειδες τι μνμ μου εστειλε ο χαριτωμενος "πωλητης" του Mcintosh: Αφραγκε Τεγοπουλε ΜΕ ειπε! Αρα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σε λυπαμαι οντως:):):):)
Απο Δευτερα εχουμε συγκριτικο zidoo 10 - nvidia shield

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252