- Reaction score
- 73
Η LG κάτω από sj850 δεν είναι κανονικό 4Κ, είναι RGBW. Για μένα θες οποσδήποτε 120hz panel για να πάρεις κάτι αξιοπρεπές και οι φτηνότερες 4K 120hz TV είναι Samsung MU7000 και Sony XE85 series.
Αρα εγκρινεις την 9005... ή μηπως και η χε85 σειρα αρκει και δεν χρειαζεται να παω στην σειρα χε95? Εννοω θα δω διαφορα αναμεσα σε ΧΕ85 και ΧΕ95 που να αξιζει?Η LG κάτω από sj850 δεν είναι κανονικό 4Κ, είναι RGBW. Για μένα θες οποσδήποτε 120hz panel για να πάρεις κάτι αξιοπρεπές και οι φτηνότερες 4K 120hz TV είναι Samsung MU7000 και Sony XE85 series.
Εχε υποψιν και την ενασχοληση μου με xbox one x αλλα και νετφλιξ.. Βεβαια κατα 80% τηελοραση θα βλεπει η γυναικα μου (αντ1Αρα εγκρινεις την 9005... ή μηπως και η χε85 σειρα αρκει και δεν χρειαζεται να παω στην σειρα χε95? Εννοω θα δω διαφορα αναμεσα σε ΧΕ85 και ΧΕ95 που να αξιζει?
Φιλε μου λογικα ΔΕΝ θα παω σε 55αρα.. Μου φαινεται ηδη αρκετη η 37' που εχω εδω και 10 χρονια και ακομη και 49 τηΜΗΝ κάνεις το ΛΑΘΟΣ και ΔΕΝ πας σε 55άρα!!!
Μη το σκέφτεσαι σε σχέση με τη σημερινή σου. Σε μία εβδομάδα όποια και να πάρεις θα σου φαίνετε ΚΑΙ μικρή. Οπότε αυτό καλύτερα να το νιώσεις με μια 55άρα.
Εκτός αυτού αφού πας για 4Κ και η 55άρα μικρή είναι για τέτοιο υλικό.
Και φυσικά αν μπορείς οικονομικά πας για oled χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αλλιώς προτίμησε Sony.
Ναι φιλε μου καταλαβαινω πως το λες φιλικα και με καλο σκοπο..Ok, αν έχεις υπεράνθρωπη όραση και θα μπορέσεις να διακρίνεις την 4Κ ανάλυση από τέτοια απόσταση και σε αυτές τις ίντσες πάω πάσο....
Τό ίδιο και για το fhd στην κανονική σου θέση θέασης.
Φιλικά πάντα!!!
Αμα μπεί σπίτι δε βγαίνει μετάΝαι φιλε μου καταλαβαινω πως το λες φιλικα και με καλο σκοπο..
Το θεμα ειναι η γυναικα.. Δεν μπορω να παρακαμψω αυτο το προβλημα
C7 με b7 έχουν 100 ευρώ διαφορά μόνο. Δεν αξίζει πιο πολύ η c7 σαν πιο καινούργια?
Ακριβώς. Αν επέλεγα εγώ, θα πήγαινα στην Β7. Με 1350€ θα πανηγύριζα, αφού τον Σεπτέμβριο που την γλυκοκοιτούσα, η ίδια τηλεόραση είχε 2100€.Η μόνη διαφορά τους είναι το stand, τον ίδιο επεξεργαστή φοράνε.
Ολα καλα με τις Oled αλλα εχω και 2 παιδια, 5 και 3 ετων και φοβαμαι να μην κλαψω πολλα λεφτα σε περιπτωση ζημιας.Ακριβώς. Αν επέλεγα εγώ, θα πήγαινα στην Β7. Με 1350€ θα πανηγύριζα, αφού τον Σεπτέμβριο που την γλυκοκοιτούσα, η ίδια τηλεόραση είχε 2100€.
Τι εννοεις συννεφακια? Αφηνει σημαδακια στα στατικα σημεια των καναλιων (πχ σημα καναλιου κτλ)?Η Oled ειναι μονοδρομος προσεξε γιατι θα κλαψεις με μαυρο δακρυ μολις δεις τα πρωτα συννεφακια .......
Φανταζομαι πως εχεις δικιο μιας και το λενε ολοι.. Δεν εχω δει ποτε μου σε oled και απορω ποσο καλο μπορει να ειναι...Πόσοι ακόμα να πουν ότι εφόσον οι οoled είναι εντός μπατζετ, τότε είναι μονόδρομος;;;;; 10 μέλη το έχουν πει τόσες φορές. Όχι δεν αξίζει τα 260 επιπλέον ευρώ. Αξίζει και 26 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από μια απλή led. Αν σε παίρνει οικονομικά να κάνεις την υπέρβαση παίρνεις αυτήν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε καν ολόκληρη πρώτη σκέψη δε χρειάζεται. Σβήσε φώτα, δες ταινία και απαντάς μόνος σου τα ερωτήματα σου αμέσως μετά!!!!!
Δεν είναι 400, 260 είναι ουσιαστικά γιατί OLED δεν έχει 49 ίντσες μοντέλο.Επειδη δεν εχω δει ποτε μου σε τηλεοραση oled.. Τοσο εντυπωσιακες ειναι βρε παιδια.. Αξιζει να δωσω 400 ευρω επιπλεον για Oled?
Απολυτα σωστος.. Με πειθτε εσιγα-σιγα.. Μαλλον θα κανω την υπερβαση.Δεν είναι 400, 260 είναι ουσιαστικά γιατί OLED δεν έχει 49 ίντσες μοντέλο.
Ακόμα στο μάλλον είσαι;;;;;Απολυτα σωστος.. Με πειθτε εσιγα-σιγα.. Μαλλον θα κανω την υπερβαση.
Τι εννοεις συννεφακια? Αφηνει σημαδακια στα στατικα σημεια των καναλιων (πχ σημα καναλιου κτλ)?