- Reaction score
- 15.543
δεν θα μου πεις εμενα ευχαριστω ;
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μουδεν θα μου πεις εμενα ευχαριστω ;
Η αλλη η κουφ.....α δεν απαντάει για το 13Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου
Ό,τι θέλεις Μάκη μου!Η αλλη η κουφ.....α δεν απαντάει για το 13
Οκ σε παιρνω τηλ τωρα για τα διαδικαστικάΌ,τι θέλεις Μάκη μου!
Μάκη τελικά έκανες καταπληκτική δουλειά.
Πολλά μπράβο.
O.K.πρόεδρε...δείξε την δική σου τη γωνιά δίπλα στον καναπέ
εκεί στην Κρήτη την είδανε odeon
αυτο να παρεις κατω απο 2 χηνες και θα εισαι τουμπανο μαζι με το αλλοΣε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου
[DOUBLEPOST=1517097263][/DOUBLEPOST]
Η αλλη η κουφ.....α δεν απαντάει για το 13
Πολλα ΜΠΡΑΒΟ για την ωραια δουλεια που εκανες στον χωρο σου
Ω ρε πρωι πρωι και πεινάω
Κωστα μου ...φτιάξε με Κωστα μου... θα παρω τον Νακα την δευτερα να ρωτήσωαυτο να παρεις κατω απο 2 χηνες και θα εισαι τουμπανο μαζι με το αλλο
Cerwin Vega CVHF-A18S
στο κουτελο να πας στσι ποταμιες στου δαυιδ του ροδιτακη να πιεις μια ρακη να καμεις ορεξη πρωτα ...Εγω σήμερα πάω για μασα στο View attachment 88658
Η ονομασια δεν σου λέει κάτιστο κουτελο να πας στσι ποταμιες στου δαυιδ του ροδιτακη να πιεις μια ρακη να καμεις ορεξη πρωτα ...
Οι μ@λάκες ξέχασαν το γάμα!
εδα το 'πιασα ...Η ονομασια δεν σου λέει κάτι
Μάλλον θα πρέπει να βάλω μεγαλύτερη πρέπει να μετρήσω να δω τι μπορω να βάλωΟι μ@λάκες ξέχασαν το γάμα!
Ωραίος χώρος Μάκη!
Η οθόνη στις φωτό φαίνεται μικρή!
Πόση την έχεις;Μάλλον θα πρέπει να βάλω μεγαλύτερη πρέπει να μετρήσω να δω τι μπορω να βάλω
Έχει ξαναχρησιμοποιηθεί η σειρά αυτή από μέλος του forum σε δυάδα και σε μεγαλύτερη διάμετρο woofer!!αυτο να παρεις κατω απο 2 χηνες και θα εισαι τουμπανο μαζι με το αλλο
Cerwin Vega CVHF-A18S
ειναι τα 21" και οχι για οικιακη χρηση.Έχει ξαναχρησιμοποιηθεί η σειρά αυτή από μέλος του forum σε δυάδα και σε μεγαλύτερη διάμετρο woofer!!
View attachment 88664
Σας θυμίζει κάτι?
Link