lg oled 4k βλάβη

Reaction score
0
Για σας παιδια εχω μια lg oled 4k55e6v και την εχω 11 μηνες και μου εβγαλε προβλημα στο πανελ εχει και αλλη εικονα απο πίσω εχω εγγύηση 2 χρονια και εκανα επεκταση αλλα 3 γιατι τα λεφτα ηταν πολλα ηρθαν την πηραν σημερα και οι τεχνικοί που την παρελαβαν μου ειπαν οτι μπορει αυτο το προβλημα να μην το καλύπτει η εγγύηση και ειπαν θα με παρουν τηλ να με ενημερώσουν γνωρίζετε κατι εσεις....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.413
Τι εννοείς άλλη εικόνα από πίσω; Είχε μείνει ανοιχτή με στατική εικόνα (πχ επιφάνεια εργασίας pc) για πολλές ώρες;

Reaction score
1.695
Για σας παιδια εχω μια lg oled 4k55e6v και την εχω 11 μηνες και μου εβγαλε προβλημα στο πανελ εχει και αλλη εικονα απο πίσω εχω εγγύηση 2 χρονια και εκανα επεκταση αλλα 3 γιατι τα λεφτα ηταν πολλα ηρθαν την πηραν σημερα και οι τεχνικοί που την παρελαβαν μου ειπαν οτι μπορει αυτο το προβλημα να μην το καλύπτει η εγγύηση και ειπαν θα με παρουν τηλ να με ενημερώσουν γνωρίζετε κατι εσεις....

http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm

Βασικές οδηγίες για τη χρήση των σημείων στίξης:

Η τελεία ανταποκρίνεται σε σταμάτημα ή κατέβασμα της φωνής. Σημειώνεται:

Στο τέλος μια πρότασης και δείχνει πως ό,τι ειπώθηκε έχει ακέραιο νόημα: Το αυτοκίνητο είναι άσπρο.

Ύστερα από μια συντομογραφία: π.χ., κτλ. Εξαιρούνται μερικές συντομογραφίες που σχετίζονται με τις διευθύνσεις του ορίζοντα, που δεν την παίρνουν, π.χ.: Α= Ανατολή, ανατολικός, ανατολικά, ΝΔ = νοτιοδυτικός, νοτιοδυτικά κτλ. Όταν πρόκειται, όμως, για προσδιορισμό τόπων, προσθέτουμε στις συντομογραφίες Α, Β κτλ. μια τελεία: η Β. Αμερική, η Ν. Ευρώπη κτλ.

Σε πολυψήφιους αριθμούς, χωρίζοντας σε τριάδες τα ψηφία με αρχή από τα δεξιά (π.χ., 2.234.456). Οι τετραψήφιοι αριθμοί και οι χρονολογίες δε χρειάζονται τελεία (π.χ., 1821).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τελεία μετά από ένα απόλυτο αριθμητικό για να νοηθεί ως τακτικό: 9. = ένατος. (Η χρήση αυτή είναι σπάνια.)

Η τελεία του τέλους δε σημειώνεται σε τίτλους βιβλίων, σ' επιγραφές και σ' επικεφαλίδες.

Κλπ., κλπ.. κλπ.

Reaction score
0
Τι εννοείς άλλη εικόνα από πίσω; Είχε μείνει ανοιχτή με στατική εικόνα (πχ επιφάνεια εργασίας pc) για πολλές ώρες;
εχει νια στατικη εικονα μια καθετη γραμμή κατι κουτακια που φενονται στα έντομα χρώματα

Reaction score
638
εχει νια στατικη εικονα μια καθετη γραμμή κατι κουτακια που φενονται στα έντομα χρώματα

Δεν καλυπτεται απο την εγγυηση ειναι γνωστο προβλημα στις τεχνολογιες πλασμα και oled μπορει να φυγει εαν κανεις εναν καθαρισμο του πανελ μεσα απο το μενου της τηλεορασης
[DOUBLEPOST=1517416339][/DOUBLEPOST]
http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm

Βασικές οδηγίες για τη χρήση των σημείων στίξης:

Η τελεία ανταποκρίνεται σε σταμάτημα ή κατέβασμα της φωνής. Σημειώνεται:

Στο τέλος μια πρότασης και δείχνει πως ό,τι ειπώθηκε έχει ακέραιο νόημα: Το αυτοκίνητο είναι άσπρο.

Ύστερα από μια συντομογραφία: π.χ., κτλ. Εξαιρούνται μερικές συντομογραφίες που σχετίζονται με τις διευθύνσεις του ορίζοντα, που δεν την παίρνουν, π.χ.: Α= Ανατολή, ανατολικός, ανατολικά, ΝΔ = νοτιοδυτικός, νοτιοδυτικά κτλ. Όταν πρόκειται, όμως, για προσδιορισμό τόπων, προσθέτουμε στις συντομογραφίες Α, Β κτλ. μια τελεία: η Β. Αμερική, η Ν. Ευρώπη κτλ.

Σε πολυψήφιους αριθμούς, χωρίζοντας σε τριάδες τα ψηφία με αρχή από τα δεξιά (π.χ., 2.234.456). Οι τετραψήφιοι αριθμοί και οι χρονολογίες δε χρειάζονται τελεία (π.χ., 1821).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τελεία μετά από ένα απόλυτο αριθμητικό για να νοηθεί ως τακτικό: 9. = ένατος. (Η χρήση αυτή είναι σπάνια.)

Η τελεία του τέλους δε σημειώνεται σε τίτλους βιβλίων, σ' επιγραφές και σ' επικεφαλίδες.

Κλπ., κλπ.. κλπ.
Μαλλον εισαι τελειο μανης

Reaction score
0
Δεν καλυπτεται απο την εγγυηση ειναι γνωστο προβλημα στις τεχνολογιες πλασμα και oled μπορει να φυγει εαν κανεις εναν καθαρισμο του πανελ μεσα απο το μενου της τηλεορασης

περιμενω τηλ να δω τι θα μου πουν και θα σας πω...

Reaction score
0
Σε ό,τι αφορά τις OLED της LG τηλεοράσεις, έχω να πώ πως αγόρασα μια 4Κ OLED το Μαιο 2016 και μετά από 2 χρόνια και λίγους μήνες χάλασε.Το service εδώ και οκτώ ημέρες δεν με έχει πάρει να μου πεί τι έχει.Μάλλον δεν ξέρουν να την επισκευάσουν.Πεταμένα χρήματα είναι αυτές οι τηλεοράσεις ,γιατί έχουν σύντομη διάρκεια ζωής.Κονσέρβα να ήταν η τηλεόραση δεν θα έληγε τόσο γρήγορα.Κατασκευαστές όπως η LG θεωρώ ότι κλέβουν τα λεφτά του κόσμου στην κυριολεξία.

Reaction score
11.109

I see what you did there!

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
εμενα παντως σε 15 μερες μου φερανε καινουργια δεν εχω παραπονο βεβαια τους εχεσα λιγο αλλα εγινε δουλεια

Reaction score
0
Καλό μεσημέρι
Οι LG τηλεοράσεις είναι ότι πιο μάπα κυκλοφορεί στην αγορά.
Σίγουρα την πάτησες φίλε μου.Εγώ πέταξα μια χθές αξίας 2500 €.
Μου άλλαξαν το πανελ οθόνης 2 φορές. Χάλασε το tuner. Τέλος χάθηκε κ ο ήχος. Η ανακύκλωση ήταν μονόδρομος.

Reaction score
4.763
Καλό μεσημέρι
Μου άλλαξαν το πανελ οθόνης 2 φορές. Χάλασε το tuner. Τέλος χάθηκε κ ο ήχος. Η ανακύκλωση ήταν μονόδρομος.
Που πέταξες oled να πάμε να την παρουμε;;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.640
Καλό μεσημέρι
Θα σας παρακαλέσω να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια σε διαφορετικά threads.

Reaction score
375
Εμενα παντως μου φαινεται πολυ υποποτο πως 2 νεα μελη θαβουν τοσο πολυ τις Oled και την αξιοπιστια τους. ΟΚ, θεματα εχουν ακουστει παντου και βεβαια μπορει να ισχυει κατι τετοιο που λενε τα παληκαρια αλλα εγω επιφυλασομαι. 1 χρονο κλεινει η oled Μου και ολα οκ μεχρι τωρα!
[DOUBLEPOST=1541354230][/DOUBLEPOST]
Εμενα παντως μου φαινεται πολυ υποποτο πως 2 νεα μελη θαβουν τοσο πολυ τις Oled και την αξιοπιστια τους. ΟΚ, θεματα εχουν ακουστει παντου και βεβαια μπορει να ισχυει κατι τετοιο που λενε τα παληκαρια αλλα εγω επιφυλασομαι. 1 χρονο κλεινει η oled Μου και ολα οκ μεχρι τωρα!
Αν κρινω μαλιστα απο το γεγονος πως 2 παληκαρια μου εστειλαν προσωπικο μηνυμα "ολα καλα με την δικη σου ολεντ, εχεις κι εσυ θεματα?", τοτε νομιζω πως οι "αμφισβητιες" πετυχαν μια χαρα τον στοχο τους.

Reaction score
6.190
Αγορασα την b6 με προβλημα . Μου την ανταλλαξαν αμεσως με την b7 χωρις διαφορα χρηματων. Παιζει καθημερινα πολλες ωρες εδω και ενα χρονο. Ολα τελεια. Δεν ξαναγυρναω σε μη oled.
Εννοείται Μιχάλη. Σιγά μη γυρίσουμε και σε crt για αξιοπιστία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.494
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza