Πρόταση ενεργά έως 500 γιούρια

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.344
ένα φιλαράκι ψάχνει για ηχεία και του είπα να πάει σε ένα ζευγάρι ενεργά να τελειώνει
δεν έχει τρομερές απαιτήσεις...σαλόνι...3-4 μέτρα ακρόαση βαριά

εμπειρία ακρόασης 0
ανακάλυψε τώρα τα φλακ και θέλει ποιότητα:gotcha:

σύνδεση mac-pc

σκέφτομαι να του πω για τζιμπιέλια JBL LSR 308 να του μείνουν και ρέστα
ή τα γιαμαχάκια Yamaha HS 8 με 8ράκια και τα 2

καμιά άλλη πρόταση έχουμε?

Reaction score
4.587
4 μέτρα είναι πολλά, δεν τα λες λίγα. Εδώ θα δεις για ποιο λόγο είναι τόσο φθηνά τα lsr308 http://noaudiophile.com/JBL_LSR308/ Σε ένα τόσο μεγάλο χώρο και με 500€ ταβάνι ίσως να ήταν καλύτερη λύση τα lsr305 και ένα sub.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.344
4 μέτρα είναι πολλά, δεν τα λες λίγα.
το πολύ 4..αλλά όπως είπα δεν έχει εμπειρία...με ντεσκτοπ σπίκερς είναι το παιδί
απλά θέλει κάτι καλύτερο
και επειδή άρχισε να μου λέει για ηχεία, ενισχυτές,καλώδια κλπ του το έκοψα και είπα να το δούμε πιο κόμπακτ σύνολο
για σαμπάκι τι λες?
[DOUBLEPOST=1517339686][/DOUBLEPOST]

0,91 εννοείς! :D
ναι..μη χάσεις την ισοτιμία εσύ και υποτιμηθεί το τομάρι σου ...:p:D

Reaction score
4.587
Από sub ό,τι χωράει στο budget. Τα lsr305 με το δικό τους sub πάνε κάπου στα 550€ νομίζω. Υπάρχουν όμως φθηνότερα. Έχει στο thomann ένα swissonic 10'' που όπως καταλαβαίνω πρέπει να είναι brand δικό του (ξέρεις κινέζικο φασόν) στα 225€.

Reaction score
1.380
Εγώ έχω αδυναμία στα Tascam όταν μιλάμε για χαμηλής τιμολόγησης ηχεία. 11 χρόνια παίζουν καθημερινά τα VL-X5, αγορασμένα 198 ευρώ το ζευγάρι! Τα προτίμησα από ηχεία που είχαν 500+ ευρώ ακούγοντας τα σε μαγαζί το ένα δίπλα στο άλλο. Έχουν ισορροπημένο ήχο και δε μου λείπει το χαμηλό όπως νόμιζα πριν τα ακούσω. Αν τα νέα VL-S5 παίζουν το ίδιο είναι μεγάλη ευκαιρία μιας και η τιμή είναι σχεδόν ίδια.

Θα κοίταζα Υamaha, JBL και Τannoy. Πάντα έχουν αξιοπρεπείς προτάσεις. Dynaudio δε νομίζω να βρει με αυτό το budget. Tα M-Audio M3-6 έχουν ενδιαφέρον σαν τρίδρομα αλλά δεν έχω εμπειρία μαζί τους.

Αν είναι το μοναδικό του ηχείο ας μην πάρει κάποιο με woofer μικρότερο από 5 ίντσες για να έχει ένα υποτυπώδες χαμηλό.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Tannoy διαχρονικη αξια, τωρα τελευταια μου αρεσει η presonus.
Βασει των παραμετρων που ετεθησαν κ του κοστους, μαλλον ιδανικο για την περισταση ειναι το reveal 802 της Tannoy.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.344
Αφτό,

Αφτό,

Αφτό.

100% EAR (the original) Approved! ;)
Αφτό, το βλέπω πιο άξιο...τα άλλα κουτσουλίζουν:D...μικρά γουφεράκια...δεν παίζει να παίξουν;)
[DOUBLEPOST=1517344037][/DOUBLEPOST]
Βασει των παραμετρων που ετεθησαν κ του κοστους, μαλλον ιδανικο για την περισταση ειναι το reveal 802 της Tannoy.
είδα και τα
Presonus Eris E8
αλλά λιγα τα 105db :(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
Αφτό,

Αφτό,

Αφτό.

100% EAR (the original) Approved! ;)
Όχι, είναι μικρά τα μεγάφωνα για τέτοια απόσταση ακρόασης, μόνο το μεσαίο το 7' παίζει κάπως, και πάλι μικρό είναι.

Κατά προτίμηση μίνιμουμ 8' και ομοκεντρική μονάδα υψηλών, δε ξέρω αν έχει η τανοϊ.

Μου φαίνεται υπάρχει κι ένα m audio οκταρι.

Φυσικά, χρειάζεται σαμπ.

Στις αγγελίες παίζει ένα μπος ακουστιμας 3, είναι καλή επιλογή.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.344
τα
TANNOY Reveal 802 114db!!:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
τα
TANNOY Reveal 802 114db!!:)
Ναι μάνα μου, αλλά στα 4 μέτρα, από 60-70 κύκλους και πάνω θα παίζουν. Θέλει υποχρεωτικά σαμπ..

Για να χωρέσει σαμπ στο κοστολογιο, η λύση των φτηνότερων JBL με το οκταιντσο, ίσως να είναι μονόδρομος.

Ειδάλλως, από την αγγελία τα μπος, κι ένα ενισχυτή 60 βατ μίνιμουμ.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.344
Ναι μάνα μου, αλλά στα 4 μέτρα, από 60-70 κύκλους και πάνω θα παίζουν. Θέλει υποχρεωτικά σαμπ..

Για να χωρέσει σαμπ στο κοστολογιο, η λύση των φτηνότερων JBL με το οκταιντσο, ίσως να είναι μονόδρομος.

Ειδάλλως, από την αγγελία τα μπος, κι ένα ενισχυτή 60 βατ μίνιμουμ.
κοντά στα 3 είναι το στάνταρ...
4 όταν κάθεται γραφείο...;)
μη νομίζεις ότι θα κάτσει σε ισοσκελές τρίγωνο να ακούσει
είπαμε...εμπειρία ακρόασης 0
απλά θέλει κάτι καλύτερο από τις κουτσουλιές που ήδη έχει
αν ανέβει λέβελ...θα τον πω να γραφτεί να του αλλάξεις τα φώτα:p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1517345036][/DOUBLEPOST]
Εφτό πώς και δεν το πρότεινε κανείς;http://www.klipsch.com/products/r-15pm-powered-monitors
φουλ έξτρα από εξοπλισμό..:party:.που θα μας ενδιέφερε... πλην του phono:p
αλλά μικρούλι μωρέ;)
με το σαμπάκι όμως...σούπερ:drinks:

Last edited:
  • Like
Reactions: PPG

Reaction score
67
Πριν δυο χρονια πηγα νακα και ακουσα προσεκτικα οτι ειχε στο μαγαζι. Πιο πολυ μου αρεσαν κατι dynaudio αλλα εκαναν τα διπλα απο οτι ηθελα να δώσω και ετσι πηρα τελικα τα 2ρα καλυτερα για μενα. Τα yamaha hs7.

Μπορει ο χωρος σου να μην ειναι μικρος αλλα αν εισαι κοντα σε τοιχο θα σου πρότεινα τα hs7 με sub και οχι τα hs8 χωρίς.

Reaction score
2.166
ένα φιλαράκι ψάχνει για ηχεία και του είπα να πάει σε ένα ζευγάρι ενεργά να τελειώνει
δεν έχει τρομερές απαιτήσεις...σαλόνι...3-4 μέτρα ακρόαση βαριά

εμπειρία ακρόασης 0
ανακάλυψε τώρα τα φλακ και θέλει ποιότητα:gotcha:

σύνδεση mac-pc

σκέφτομαι να του πω για τζιμπιέλια JBL LSR 308 να του μείνουν και ρέστα
ή τα γιαμαχάκια Yamaha HS 8 με 8ράκια και τα 2

καμιά άλλη πρόταση έχουμε?
JBL και YAMAHA έχουν μόνο XLR και θα μπλέξει (πχ έξτρα κόστος για focusrite 2i2).
Τα M-Audio M3-8, με 8ιντσο και XLR+RCA είναι πιο πολύ ταιριαστά και όμορφα (ΟΚ, υποκειμενικό) για σαλόνι. Παίζουν πολύ καλά , ακόμη και από κινητό του (3.5mm σε RCA).

Reaction score
89
JBL και YAMAHA έχουν μόνο XLR και θα μπλέξει (πχ έξτρα κόστος για focusrite 2i2).
Τα M-Audio M3-8, με 8ιντσο και XLR+RCA είναι πιο πολύ ταιριαστά και όμορφα (ΟΚ, υποκειμενικό) για σαλόνι. Παίζουν πολύ καλά , ακόμη και από κινητό του (3.5mm σε RCA).
Στα Jbl στην trs βάζεις trs to rca καλώδιο. Το ίδιο θα μπορείς να κάνεις και στα Yamaha. Μπορείς φυσικά και 3.5 σε trs.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster