- Reaction score
- 15.467
Θα τονε βαλει στη κατω μπαντα του ρακ ... και θα τονε ξεχασει ...ούτε καν χρωματικά δεν φρόντισες να τα σιάξεις
δωσε πονοο
Θα τονε βαλει στη κατω μπαντα του ρακ ... και θα τονε ξεχασει ...ούτε καν χρωματικά δεν φρόντισες να τα σιάξεις
Ναι, 48 ώρες σε χαμηλές στάθμες, μετά 24 ώρες σε μεσαίες στάθμες, μετά 12 ώρες σε στάθμες να ανάβει το ανεμιστήρι, μετά καινούργια ηχεία γιατί τα παλιά έγιναν κομφετί.να περιμενω να στρωσει πρωτα ?
περ' απο κατι ψιλογαλλικα απου 'μαθα στη σοβρονη τα ξενα δε τα κατεχω ... ουτε κι απου καταλαβα ηντα θες να πεις ...Ρε συ oldy κάνε ένα rotate το layer με το κείμενο να φαίνεται πιο ρεαλιστικό....
Πήρε αντρικό ενισχυτή για να ακούει τα λελέδικα κομμάτια του;Πες αλήθεια τώρα, δεν παίζει εντελώς χάλια, χωρίς χροιές και τέτοια;
Ή τον πλάκωσε στις γρήγορες η κυράΚάτι θα έγινε μάλλον. Θα του άρεσε
Ε, γι'αυτό το μαγάρισε με το παπί:Πήρε αντρικό ενισχυτή για να ακούει τα λελέδικα κομμάτια του;
Με το ψευτοτηλέφωνο στο κεφάλι.Ή τον πλάκωσε στις γρήγορες η κυρά
Φτάνουμε στο μαγαζί και βλέπω το κουτί και με πιάνουν τα γέλια και μετά τα κλάματα. Ένα τόσο δα πραματάκι που το σηκώνει και ο γιος μου. Ολοτσάτιστος το έβαλα στο μπρελόκ μου και γύρισα σπίτι με τα πόδια.
Το πνίγει το παπί λεμεεεεεεόταν ρωτήθηκα τι είναι πάλι αυτό το κουτί απάντησα ότι είναι το καινούριο μόντεμ γιατί το άλλο είχε χαλάσει
Εδιάβηκα τον πσηφιακό Ρουβίκωνα .... παλιάνθρωπε που με πήρες στο λαιμό σου!Το πνίγει το παπί λεμεεεεεε
Το συνδέει το μόντεμ.Το πνίγει το παπί λεμεεεεεε
Πρόσεξε μη πατήσεις καμία ακίδα και σου μπεί στο πόδι, μετά θα θες τον ντιμιφουτ να σε στρώσει, ο ειδικός τουΕγέμισε ο τόπος γρέζια
Εχμμμμ ... πως να το πω ... έχω και τέτχοια, αφθεντική Μοιραράκη.Αντε, καλοάκουστος, και με μια ωραία μπουχάρα και έκλεισες