Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

A

AKARL

Guest
Το πρασινο παπι ειναι για το ματι ε?
Φτου σου!
:D

Καλοακουστος.
Ελα πες μας ποσο γρεζι εχει.
Εαν εχει λιγο να παρουμε εναν και εμεις.
Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να πω είναι:

Θα ακολουθήσει αναλυτική δοκιμή και παρουσίαση!
Θα κλάψουν μανούλες, κάποιοι ρηβγιούερζ θα χάσουν τον ύπνο τους, άλλοι τη δουλειά τους...:sneaky: :spiteful:

Reaction score
782
Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να πω είναι:

Θα κλάψουν μανούλες, κάποιοι ρηβγιούερζ θα χάσουν τον ύπνο τους, άλλοι τη δουλειά τους...:sneaky: :spiteful:
Θελουμε να τον ξαναβαλεις στο κουτι και μετα unboxing ειναι της μοδας και αυτο. :gotcha:
Μετα το review

Reaction score
2.428
Να μαι κι εγω......:gamer:

Σε αναμονη προενισχυτη..........στρωνω τα "τελικα" σταδια :D:D

Παει μπλεξαμε !!!

"Κραουνιτιδα γαρ"

[DOUBLEPOST=1517955774][/DOUBLEPOST]
ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!

Λόξυγκας μ' έπιασε ... που να σας καούν οι σκληροί δίσκοι και να λήξουν οι συνδρομές στα σποτιφάι σας.

Το εργαλείο έφτασε σήμερα, τόσα βατ είναι λέω και αγγάρεψα το Μανούσο και τον Σήφακα με την κλούβα τους να πάμε να τον παραλάβουμε.

Φτάνουμε στο μαγαζί και βλέπω το κουτί και με πιάνουν τα γέλια και μετά τα κλάματα. Ένα τόσο δα πραματάκι που το σηκώνει και ο γιος μου. Ολοτσάτιστος το έβαλα στο μπρελόκ μου και γύρισα σπίτι με τα πόδια.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όταν ρωτήθηκα τι είναι πάλι αυτό το κουτί απάντησα ότι είναι το καινούριο μόντεμ γιατί το άλλο είχε χαλάσει.

Τεσπά, το συνέδεσα και άκουσα δύο σιντάκια σε εντάσεις ψιθύρου.

Σε πρώτη ευκαιρία, όταν ο στίβος μάχης θα είναι ελεύθερος από γυναικόπαιδα και άμαχους θα δούμε τι έχει να μας πει ο Κράουν.

Θα ακολουθήσει αναλυτική δοκιμή και παρουσίαση!
Καλοριζικος!

Reaction score
2.428
Eγω ειμαι σε αναμονη dac/pre,παιζω απο pc απευθειας και δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Αλλα το οτι ακουω εδω και μερικες ωρες νομιζω τα λεει ολα.
Δυναμη,ο ηχος καθαρος και διαφανος,και μεχρι εκει που μπορω να ανεβασω (γιατι προσεχουμε και τα ηχεια) δεν στενευει πουθενα.
Αυτα σαν πρωτη εικονα,ειλικρινα μεχρι στιγμης εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.

A

AKARL

Guest
Καλά ρε δεν είδες ότι είναι σε διαφορετικό χρώμα από τα άλλα; Πως θα ματσάρει ηχητικά τώρα αφού ούτε καν χρωματικά δεν φρόντισες να τα σιάξεις; >:(:smg::roflmao:
Η αλήθεια είναι ότι προσδίδει ένα πιο .... σκοτεινό ηχόχρωμα. :p

ηντα 'χει στην απανω μπαντα το ρακ ....
Ελύσσαξες μρε κουμπάρε Όλντυ από πολύ ύστερα. Να ηντάχει:

20150111_182628.jpg

Το τελεφταίο κομμάτι από το χαϊεντάδικο σετάπ που είχα κάποτε.

Το πρασινο παπι ειναι για το ματι ε?
Φτου σου!
Πουλιά στον αέρα πχιάνεις ρε τσακαλάκο! :p :D

A θα μας πει κανένας για το πως παίζουν; Η το παίζετε επίτηδες σοβαροί reviewers με αναμονή κ.λ.π.
Ρε κουμπάρε Γιώργη το μόνο που με ένοιαζε χτες ήταν το μηχανάκι να μην είναι D.O.A. ;)

Εφτυχώς δεν ήταν ... DOA! :laugh:

δεν ξέρεις ε?:whistling::D
Είναι αφτή μια μουσίτσα ... μεταλλική! :taunt:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
παιζω απο pc απευθειας και δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Έχεις, αλλά νομίζεις ότι δεν έχεις.

Μια χαρά προενισχυτικά στάδια έχουν οι κάρτες ήχου, κι αν πάρεις και καμιά καλή κάρτα, δε θα βρεθει προενισχυτής/dac να την κοντράρει.
Οι κρυσταλιέρες, όπως έχουμε ξαναπεί, χαλάνε το αρτισιξτι, πέτα τες οξου από το χώρο ακρόασης.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Οι κρυσταλιέρες, όπως έχουμε ξαναπεί, χαλάνε το αρτισιξτι, πέτα τες οξου από το χώρο ακρόασης.
ασταδιάλα ρε>:(...που θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ αυτό το ευγενές έπιπλο :D:roflmao:

A

AKARL

Guest
Έχεις, αλλά νομίζεις ότι δεν έχεις.

Μια χαρά προενισχυτικά στάδια έχουν οι κάρτες ήχου, κι αν πάρεις και καμιά καλή κάρτα, δε θα βρεθει προενισχυτής να την κοντράρει.

Προσπαθώ να τη ζμπρώξω την παντέρμη αλλά δεν τήνε παίρνει άθρωπος....
[DOUBLEPOST=1517989193][/DOUBLEPOST]
ασταδιάλα ρε>:(...που θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ αυτό το ευγενές έπιπλο :D:roflmao:
Βρε καλώς τον Νταχάρη.... :)

Πσήνεται το Γωγουλίνι για μια σούπερ ντούπερ κρυσταλλιέρα πάγκου; :whistling: :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Τουλάχιστον ντύστην με μοκέτα ολόβερ να κοψεις τις αντανακλάσεις στα πρίμα..

ΥΓ και χτύπα ένα μικαπα 2 να γυρνάει κάνα στραβό δίσκο κάνα βράδυ με φεγγάρι..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Δυναμη,ο ηχος καθαρος και διαφανος,και μεχρι εκει που μπορω να ανεβασω (γιατι προσεχουμε και τα ηχεια) δεν στενευει πουθενα.
Δώσε, δώσε, μη φοβάσαι.
Οι παραμορφώσεις κι οι ψαλιδισμοί καίνε ηχεία, όχι η αγνή ισχύς..

Αυτα σαν πρωτη εικονα,ειλικρινα μεχρι στιγμης εχω μεινει με ανοιχτο το στομα
Αλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης του γκρουπ χαρμαν... Μαζευτείτε να κάνετε σύλλογο, ρίξτε υπογραφές να την κλείσετε την ρημαδοεταιρεία των άσχετων που βάζουν μπλέ λάμπες στα σασί κι ανεμιστήρες που τρομοκρατούν την χαϊενδοκοινωνία των ευγενών μουσικόφιλων της κραλ..

A

AKARL

Guest
Τουλάχιστον ντύστην με μοκέτα ολόβερ να κοψεις τις αντανακλάσεις στα πρίμα..

ΥΓ και χτύπα ένα μικαπα 2 να γυρνάει κάνα στραβό δίσκο κάνα βράδυ με φεγγάρι..
:roflmao::roflmao::roflmao:

Ε όχι και μοκέτα ολόβερ βρε Χάνιμπαλ ΕΑΡ!

Το μικάπιον-του το έχω και παιζ στο άλλο σετάπ, στον άλλο χώρο με τα γραφεία και τσι βιβλιοθήκες. ;)
[DOUBLEPOST=1517989832][/DOUBLEPOST]
Οι παραμορφώσεις κι οι ψαλιδισμοί καίνε ηχεία, όχι η αγνή ισχύς..
ΟΚ, αλλά τι κάνει η ... κτηνώδης ισχύς; :idk: :eek: :eek:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Όπως έχω ξαναπεί:

Την ισχύ πολλοί εμίσησαν, την πολύ ισχύ, ουδείς.

8-)

Ένας ενισχυτής 125 βατ πόσο διαφέρει από έναν άλλο των 1024 βατ; 9 ντιμπί. Τρίχες. Τα υπόλοιπα, είναι στο κεφάλι μας, απότοκα της εντροπίας του παρελθόντος..

Last edited:

A

AKARL

Guest
Όπως έχω ξαναπεί:

Την ισχύ πολλοί εμίσησαν, την πολύ ισχύ, ουδείς.

8-)

Ένας ενισχυτής 125 βατ πόσο διαφέρει από έναν άλλο των 1024 βατ; 9 ντιμπί. Τρίχες. Τα υπόλοιπα, είναι στο κεφάλι μας, απότοκα της εντροπίας του παρελθόντος..
Ορθότατον, πλην όμως, ήντα γίνεται όταν τα τρυφερά γουφεράκια αντέχουν σκαμπιλάκια μέχρι δγιακόσια βαττάκια;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
ΟΚ, αλλά τι κάνει η ... κτηνώδης ισχύς
Τίποτα άλλο, παρά να προσφέρει επαρκές χεντρουμ ώστε να αναπαράγει ασυμπίεστα μίκρο και μάκρο δυναμικά περάσματα, με χαμηλές τιμές ολικής αρμονικής παραμόρφωσης.

Τα ρέστα που έχετε στο μυαλό σας, είναι θεωρίες συνωμοσίας.

Το ορθόν σε κάθε ηχειακι, ακόμα και στο 420 το κλαϊν μαϊν ή στο 300-αρι το ATC (και στο χρέπι το 801), είναι ...υποβαθύφωνον σεταπ των >4 τεμαχίων.

Σκαμπιλι προβλέπεται να τρως εσύ, όχι το ηχειακι..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon