Τι είδαμε, τι θα δούμε

melina

Cargo 200
Reaction score
42.944
Only the Brave, 8-/10

Καλογυρισμένο χωρίς τις κλασικές υπερβολές των ταινιών με "ήρωες" στις οποίες συνήθως παίζει ο Wahlberg. Είχε και λίγο κλάμα. :cry:

EDIT: Έβαλα Neural:X. Οι φωτίτσες και τα ελικοπτεράκια ακούγονταν ωραιότατα. :)
8, σνιφ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.105
Προχθές και χθες είδα 2 ταινίες του Scott Adkins, του αγαπημένου μου πρωταγωνιστή ταινιών δράσης χαμηλού budget.
Η πρώτη του 16 που μου είχε ξεφύγει:

Eliminators

φφφφ.jpg

Ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από ταινία αυτού του είδους. Τα λάθη ήταν περισσότερο δείγμα της έλλειψης χρημάτων στην παραγωγή.

6/10

Και το ολοκαίνουργιο

Accident Man

ρρρ.jpg

Εδώ έχουμε μία διαφορετική ταινία που πιθανώς να "χαλάσει" τους θαυμαστές του Adkins. Στοιχεία φίλμ νουάρ με υπόθεση αφηγηματικού χαρακτήρα και μπόλικα βρετανικά στοιχεία. Μετά το πρώτο τέταρτο συνήθισα το στιλάκι της και τελικά μου άρεσε.

6/10

Reaction score
6.486
Oσο ζεις μαθαινεις...:rolleyes:ξερω πλακιτσα του κανεις ...:sneaky:
ο Νταχαρ μενει εκπληκτος επειδη του ειχε σφιξει το χερι ,κολληταρια.. 8-)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.345
'' the rains came '' - ( 1939 )

- θα πρέπει να ήταν υπερπαραγωγή στην εποχή του . . . καταιγισμός οπτικών εφέ το 1939 ; . . .

- είμαστε στις Ινδίες όπου παρακολουθούμε Βρετανούς high society να κινούνται από πρόσκληση σε σουαρέ , μέσα στην χλίδα γενικώς , και παράλληλα την οκνηρή και λουσάτη καθημερινότητα του παλατιού , με εξαίρεση την ιεραποστολική ζωή του ( ενός εκ των πρωταγωνιστών ) ιατρού της περιοχής

- όλα κυλάνε όμορφα και παραδεισένια ( όχι για τον απλό λαό φυσικά ) , έως ότου ξεσπάει καταιγίδα - σεισμός & τσουνάμι όπου τα πάντα γίνονται κόλαση & βάλτος . . . οι σχέσεις και οι κοινωνικές διαφορές ανατρέπονται , επανερχόμενες στην αναπόφευκτη λυτρωτική ισορροπία

- ταινία δράσης με παράλληλες ερωτικές ιστορίες , καλογυρισμένη , ψυχαγωγική & γιά όλη την οικογένεια

- καλή θέαση . . . 7,0+/10

1953 THE RAINS CAME RE-ISSUE TRAILER MYRNA LOY

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.366
Ούτε τη φάτσα του θυμάμαι, ούτε το όνομα έχω ξαναδεί καλέ. :)

Στις ταινίες που έχω δει και παίζει, είναι κομπάρσος.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
Oσο ζεις μαθαινεις...:rolleyes:ξερω πλακιτσα του κανεις ...:sneaky:
ο Νταχαρ μενει εκπληκτος επειδη του ειχε σφιξει το χερι ,κολληταρια.. 8-)
σιγά μη με βαλε και δάχτυλο :o:roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.105
Ούτε τη φάτσα του θυμάμαι, ούτε το όνομα έχω ξαναδεί καλέ. :)

Στις ταινίες που έχω δει και παίζει, είναι κομπάρσος.
O Scott Adkins ανήκει στους συνεχιστές των ταινιών δράσης που με έκαναν να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο.
Στα τέλη 70s και 80s ήταν ο Chuck Norris, ο Sylvester Stallone, ο Arnold Scwarzenegger, o Sho Kosugi, ο Michael Dudikoff κλπ
Μετά, στα 90s, ακολούθησε ο Steven Seagal, ο Jean-Claude Van Damme, o Jet Li, o Wesley Snipes κλπ
Στη νέα χιλιετία έχουμε Jason Statham, Michael Jai White, Scott Adkins, Vin Diesel, Dwayne Johnson κλπ

Δυσανάλογα δυνατοί πρωταγωνιστές, ωραίες (και πολλές) γκόμενες, σκηνές μάχης με και χωρίς όπλα, αυτοκίνητα και πάνω απ' όλα η απαραίτητη υπερβολή. Τέλεια!!! :smg: :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
O Scott Adkins ανήκει στους συνεχιστές των ταινιών δράσης που με έκαναν να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο.
Στα τέλη 70s και 80s ήταν ο Chuck Norris, ο Sylvester Stallone, ο Arnold Scwarzenegger, o Sho Kosugi, ο Michael Dudikoff κλπ
Μετά, στα 90s, ακολούθησε ο Steven Seagal, ο Jean-Claude Van Damme, o Jet Li, o Wesley Snipes κλπ
Στη νέα χιλιετία έχουμε Jason Statham, Michael Jai White, Scott Adkins, Vin Diesel, Dwayne Johnson κλπ

Δυσανάλογα δυνατοί πρωταγωνιστές, ωραίες (και πολλές) γκόμενες, σκηνές μάχης με και χωρίς όπλα, αυτοκίνητα και πάνω απ' όλα η απαραίτητη υπερβολή. Τέλεια!!! :smg: :)
Α να έτσι να τους δει μαζεμένους...που μου έχει πήξει στα ρομάντζα με ατμος για να μου ακούει τον ήχο από τα φύλλα που πέφτουν σε ρεφερενς στάθμες:roflmao::roflmao:

Υ.Γ.Τον Βιν Ντιζελ τι μου τον έβαλες...πουρές είναι μπροστά τους:p:D

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904

Συνειρμοι μετα την αναγνωση

Mario Kassar,The Cannon Group,United Artists,Carolco Pictures,Tri Star,Golan Globus

Και αυτο

Πώς το λεει το Ζιζικι...Κ@βλ@...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios