- Reaction score
- 80.777
περιμένει να καθαρίσει πρώτα...μην τα δεις με σκόνηΜπράβο!
Βάλε και καμιά φωτό.
περιμένει να καθαρίσει πρώτα...μην τα δεις με σκόνηΜπράβο!
Βάλε και καμιά φωτό.
να ασβεστώσεις κιόλας..Έχω να κλείσω κάτι καπάκια στα κανάλια , θα βγάλω και θα στείλω
Είναι κομπλεξικιά και κρύβεται. Ρύθμιση χρήστη.Καταγγελλω τον daharis666 ότι παρότι πρώτος διάβασε τα δυο μου θρεντ δεν εμφανίζεται στη λίστα όσων τα έχουν διαβάσει !!!
αν είσαι τόσο βιτσιόζα με την πάρτη μου...να με κάνουν στίκι όπου γράφεις καλέΚαταγγελλω τον daharis666 ότι παρότι πρώτος διάβασε τα δυο μου θρεντ δεν εμφανίζεται στη λίστα όσων τα έχουν διαβάσει !!!
Δάχτυλος daharis666 ή συνωμοτούν οι moderators
και εγω σκεφτηκα να παρω το crown αλλα τελικα πηραγια L-R ναι...για τα λεφτά τους δεν παίρνεις τίποτα άλλο..
ουδέτεροι με καθαρή δύναμη...δεν το φοβάσαι το ηχείο...το φορτώνεις όσο θέλεις
+το απίστευτο είναι ο μηδενικός θόρυβος
για χρήση σε sub στα λεφτά τους είναι τίμιοι
τον είχα τερματίσει ώρες ώρες στο τσακίρ κέφι...αλλά δεν πατήκωσε
Υ.Γ. δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω άλλο ενισχυτή για χρήση σε ηχεία
ίσως μόνο μετά από ακρόαση στον χώρο μου και μόνο...
με κλειστά μάτια(δηλ. χωρίς ακρόαση) μόνο κάτι πάλι σε crown (αν ποτέ χρειαστώ αναβάθμιση )
τούτο είναι χάιενδ...έχει επίχρυσες επαφέςκαι εγω σκεφτηκα να παρω το crown αλλα τελικα πηρα
Nord One MP NC252 2-4 250W Channels
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Σιγά να μην παίρνουμε τα Κράουν με τα ανεμιστηράκια που κάνουν θόρυβο.και εγω σκεφτηκα να παρω το crown αλλα τελικα πηρα
Nord One MP NC252 2-4 250W Channels
Σιγά να μην παίρνουμε τα Κράουν με τα ανεμιστηράκια που κάνουν θόρυβο.
Έτσι σωστός ,αν θέλω ανεμιστηράκια προτιμώ να τα βάλω απ'έξω.Την καλύτερη δουλειά έκανες. Σιγά να μην παίρνουμε τα Κράουν με τα ανεμιστηράκια που κάνουν θόρυβο.
Ε, ναι.Την καλύτερη δουλειά έκανες. Σιγά να μην παίρνουμε τα Κράουν με τα ανεμιστηράκια που κάνουν θόρυβο.
Γράπστε, παρακαλώ, +100 λάικζ στο γιατρό από μένα!Την καλύτερη δουλειά έκανες. Σιγά να μην παίρνουμε τα Κράουν με τα ανεμιστηράκια που κάνουν θόρυβο.
Τα αρκουδάκια είναι το προσωπικό μπασόμετρο , μέχρι στιγμής δεν έπεσαν !Θέλω να δω τα μπιμπελό που ειναι πάνω στα klipsch να πέφτουν στα πατώματα.
Γεια σου ΜιχάληΩραίο το σύστημά σου Αρτέμιε.
Και ωραίο κεντρικό ηχείο.
Πόσες ώρες έχει ο προβολέας σου; (έχω τον ίδιο)
Μιας και είσαι συντοπίτης να τα πούμε και από κοντά.
Ναι ειναι high end στην ποιοτητα οχι ομως και στην τιμή τουτούτο είναι χάιενδ...έχει επίχρυσες επαφές