Επέκταση ασύρματου τηλεφώνου

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Καλημέρα σας,

Έχω μια σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας σε ένα ισόγειο κατάστημα και θέλω να τη χρησιμοποιώ και σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων περίπου, στον τρίτο όροφο ( υπάρχει οπτική επαφή ). Απο όσο έχω δει, υπάρχουν dect repeaters. Προς το παρόν δεν έχω συσκευή τηλεφωνίας ( ασύρματη ), οπότε θα χτίσω τώρα το πακέτο. Σκέφτομαι βέβαια να αγοράσω κάτι σε Panasonic ( και έχω βρει το Panasonic KX-A405 σε σχετικά καλή τιμή απο amazon ). Έστω ότι αγοράζω αυτό το μηχάνημα ή ότι αγοράζω ένα ασύρματο panasonic και βρίσκω τελικά ένα άλλο repeater, άλλης μάρκας. Θα υπάρχει συμβατότητα ως πρωτόκολο dect ή κάθε repeater έχει συνεργασία με εξοπλισμό της ίδιας μάρκας; Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει και ένα φτηνό συνδυασμό, θα το εκτιμήσω δεόντως.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Η γνωμη μου ειναι,να προτιμησεις Siemens συσκευες λογω Eco Dect

Στις τελευταιες παραγραφους αναφερεται σην εμβελεια και στο κατα ποσο μειωνεται οταν το ενεργοποιεις.Δες αν σε βολευει.

Ειναι βεβαια ακριβοτερες...

Καλημερα :)

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Είναι όντως πιο ακριβές. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν πρέπει ο εξοπλισμός να είναι της ίδιας μάρκας ή αν μπορώ π.χ. να πάρω gigaset repeater με panasonic ασύρματο.

Reaction score
780
Είναι όντως πιο ακριβές. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν πρέπει ο εξοπλισμός να είναι της ίδιας μάρκας ή αν μπορώ π.χ. να πάρω gigaset repeater με panasonic ασύρματο.
Mήπως κάποια επικοινωνία με τις εταιρείες έλυνε τις απορίες;
Συμφωνώ με τη χρήση Eco Dect.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Επανέρχομαι καθώς τελικά πήρα το ρίσκο και αγόρασα εξοπλισμό της Panasonic. KX-A405 repeater με το ασύρματο KG-TX6811. Λειτουργούν μια χαρά σε απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου απο ισόγειο σε τρίτο όροφο και οι δύο εξοπλισμοί βρίσκονται στη πλευρά του δρόμου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi