Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κανέναν.Τα φώτα σας παρακαλώ...
Έχω τα goldenear triton 5, oppo 205, και nord ncore nc500 dm. Ποιον προενισχυτη θα προτεινατε;
Ένας που σκέφτομαι είναι ο schiit freya
Δημήτρη έχω διαβάσει (αλλά όχι δοκιμάσει) ότι χρησιμοποιώντας τον Oppo ως προενισχυτή, οι δυναμικές δεν είναι τόσο καλές.Και ενα sub, δόξα τω Θεώ το Oppo ειναι και processor.
Και τα υπόλοιπα στο νήμα της Ευρυδίκης.
Δεν θα έχεις προβλημα από τις BalancedΔημήτρη έχω διαβάσει (αλλά όχι δοκιμάσει) ότι χρησιμοποιώντας τον Oppo ως προενισχυτή, οι δυναμικές δεν είναι τόσο καλές.
ο schiit έχει (και) λυχνίες οπότε θα το βλέπω και στο σκοτάδιΔεν θα έχεις προβλημα από τις Balanced
[DOUBLEPOST=1518382473][/DOUBLEPOST]Έξοδο (XLR) 4.2±0.4Vrms
Ειναι υπεραρκετά.
ο schiit έχει (και) λυχνίες οπότε θα το βλέπω και στο σκοτάδι
Yes sirΑπαγορεύεται.
Μην τα γ@μίσεις όλα ακόμα δεν ξεκίνησες.
Και κυριως μην χάσεις την δυνατότητα σωστής ενσωμάτωσης sub που σου δίνει το Oppo. Όικτο. Μηηηηηηηηηηηηη
Τον Zap τον έχεις δει μπροστά σου; Θα τρομάξεις
ΟΛΑ τα λεφτα στον χώρο, μεχρι να γίνει αξιοπρεπής.
Έτσι πως ειναι ο χώρος του δεν θα ενθουσιαστεί με τίποτα.Κανε άμεσα μια δοκιμη με το oppo θα ενθουσιαστείς νομίζω .
Όχι δοκιμή. Αυτό να κάνει και τέλος.Ναι διαβασα το νημα με την Ευρυδίκη. ..δύσκολα τα πράματα αλλα ακομα και έτσι να κάνει δοκιμή.
Πράγματι,κάτι χρειάζεται για να βλέπεις μέσα στα...μαύρα μεσάνυχτα,αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι οι λυχνίες του Freya.ο schiit έχει (και) λυχνίες οπότε θα το βλέπω και στο σκοτάδι
Guru εχεις απολυτο δικιο για το tube rolling. Ηδη σκεφτομαι να αγορασω τις 6SN7 tubes της Tung-SolΠράγματι,κάτι χρειάζεται για να βλέπεις μέσα στα...μαύρα μεσάνυχτα,αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι οι λυχνίες του Freya.
Καλός και άγιος και προσιτός,αλλά σε ένα τελικό ενισχυτικό στάδιο υπόδειγμα σηματοθορυβικού λόγου και παραμορφώσεων αρμονικών κι ενδοδιαμόρφωσης δεν παρεμβάλλουμε προενισχυτικό στάδιο με αντιληπτά φυσήματα , βόμβους , μικροφωνισμούς και πρόσθετες αρμονικές, προσβλέποντας σε κέρδος τάσης με κάποια απατηλή ευφωνική συνέργεια.
Σημειωτέον ότι η αυθεντική πλήρως διαφορική αρχιτεκτονική στον εν λόγω προ ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το λυχνιακό στάδιο και όχι για τα άλλα δύο (παθητικό και ημιαγωγικό buffer μοναδιαίου κέρδους).
Εκτός αυτού,ας έχουν οι υποψήφιοι κάτοχοι υπόψιν ότι οι λυχνίες που συνοδεύουν τη συσκευή γεννούν αυτομάτως με τη συμπεριφορά τους στους προαναφερθέντες τομείς την ανάγκη για το ευγενές ΄΄σπορ΄΄ της ατέρμονης...σκυταλοδρομίας λυχνιών (tube rolling) - πρωτίστως ως προς το ζεύγος με τις προενισχύτριες και δευτερευόντως ως προς τις ακόλουθες καθόδου.
Μονο?Και ενα sub
Μονο?
Οι εντυπώσεις σου από τον nord; Αναρωτιέμαι κατά πόσο η ακρόασή του είναι ξεκούραστη <-> κλινική, π.χ. αν παρουσιάζει λαμπρότητα κλπ.Έχω τα goldenear triton 5, oppo 205, και nord ncore nc500 dm. Ποιον προενισχυτη θα προτεινατε;