JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.033
Πολύ απλό . Τις έβαλε μόνος του.
Που και να ακούσεις πως παίζουν τώραΤι έκανες εκεί ρε μάστορα....αυτά που σου έστειλα είχαν δύο μπόρνες...που βρέθηκαν οι άλλες δύο?
Έλα ρε...και γω που νόμιζα πως φύτρωσαν...!Πολύ απλό . Τις έβαλε μόνος του.
Το να ξεκινήσεις αντιγράφοντας τα παθητικά cross είναι μια καλή αρχή, όχι όμως απαραίτητα και η ιδανική λύση.Στα Xanadu με τα δυο παθητικά κρος, ένα για το tweeter και ενα για το woofer, μεταμόρφωση δεν είχαμε αλλά είναι σαν να έβαλες από 1KW ενισχυτές. Επίσης για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα ζευγάρι ηχεία είναι μονόδρομος. Είναι απίστευτα εύκολο να φέρεις τα μεγάφωνα εκεί που θέλεις.
Δεν ξέρω ποιο τροφοδοτικό χρησιμοποιείς, αλλά το πιθανότερο είναι πως το πρόβλημα οφείλεται στο Gain Structure του συστήματός σου. Δοκίμασε να χαμηλώσεις το Input στο Minidsp.Πάμε και στο μειονέκτημα.
Φυσάει, ακούγεται και στην θέση ακρόασης. Γενικά το minidspHD έχει ένα μικρό φύσημα, αλλά δεν το άκουγες στην θέση ακρόασης. Με το που έγινε ενεργό όμως ακούγεται. Θα το ψάξω αν είναι θέμα ρεύματος, να το συνδέσω με μπαλαντέζα από άλλη πρίζα ή να απευθυνθώ σε κάποιον ηλεκτρονικό να μου φτιάξει ή να μου προτείνει κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό από αυτό που έχει.
Πάει αυτό Χάρη, είναι παλιό το μήνυμα. Αλλάξανε τα δεδομένα.Δεν ξέρω ποιο τροφοδοτικό χρησιμοποιείς, αλλά το πιθανότερο είναι πως το πρόβλημα οφείλεται στο Gain Structure του συστήματός σου. Δοκίμασε να χαμηλώσεις το Input στο Minidsp.
Μια σου ακυρώνει λίγο δίπλα, αν κάνεις μπροστά ακυρώνει παραδίπλα κ.ο.κ.. Κάνουν βόλτα από τα 100 - 300 hz.
Ακριβώς πίσω από τον καναπέ έχω τοίχο.
Δεν πρόκειται να ισιώσουν με τίποτα
Πως το έφτιαξες;Τώρα είναι αθόρυβα.
Δεν μιλάω μόνο για το σημείο κρος, αλλά και για τον τύπο του κρος LR, BW, Bessel, και μην ξεχνάς ότι έχεις και τα Biquad που σημαίνει ότι δεν έχεις περιορισμούς όσον αφορά τις κλήσεις.Κρος στα 2000Hz 24db/oct.
Πιο πάνω ακούγεται πολύ το τουήτερ, δεν μου πολυ έκατσε.
Ακόμα τέτοιες δοκιμές δεν έχω κάνει.Δεν μιλάω μόνο για το σημείο κρος, αλλά και για τον τύπο του κρος LR, BW, Bessel, και μην ξεχνάς ότι έχεις και τα Biquad που σημαίνει ότι δεν έχεις περιορισμούς όσον αφορά τις κλήσεις.