Bitcoin mining

Reaction score
4.327
Ti σκ@τά γίνεται μ' αυτή τη φάση; Πάνω που ήθελα να πάρω μια 1070gtx πήγαν οι τιμές στον θεό.... Επίσης και οι τιμές από ddr4 σαν επακόλουθο. Γα και μιούνται και η nvidia και η ati - amd και οι κατασκευαστές τσιπακίων μνημών >:(:smg:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.300
Ti σκ@τά γίνεται μ' αυτή τη φάση; Πάνω που ήθελα να πάρω μια 1070gtx πήγαν οι τιμές στον θεό.... Επίσης και οι τιμές από ddr4 σαν επακόλουθο. Γα και μιούνται και η nvidia και η ati - amd και οι κατασκευαστές τσιπακίων μνημών >:(:smg:
ε ναι...μια φορά στα 3 χρόνια συμβαίνει αυτό...
υπομονή...όπου να ναι οι εταιρίες βγάζουν gpu αποκλειστικά για Mining ίσως ηρεμήσουν τα πράγματα

Reaction score
6.249
ε ναι...μια φορά στα 3 χρόνια συμβαίνει αυτό...
υπομονή...όπου να ναι οι εταιρίες βγάζουν gpu αποκλειστικά για Mining ίσως ηρεμήσουν τα πράγματα
Δε το βλεπω οσο ειναι κερδοφορο το mining θα εξαντλουνται ολα τα αποθεματα εκει. Πουλησα μια gtx 970 χτες για 240 ευρω και περυσι τετοιο καιρο δεν επιανε καλα καλα 150....

daharis666

Moderator
Reaction score
85.300
Δε το βλεπω οσο ειναι κερδοφορο το mining θα εξαντλουνται ολα τα αποθεματα εκει. Πουλησα μια gtx 970 χτες για 240 ευρω και περυσι τετοιο καιρο δεν επιανε καλα καλα 150....
Για ηρεμία μίλησα...όχι εξάλειψη του φαινομένου...;)
έχω να δει 1060 και άνω σε τιμοκατάλογο εδώ και ένα μήνα
την περασμένη βδομάδα πούλησα την τελευταία μου 1060 στο μαγαζί...και έχω έναν ακόμα που με παρακαλά να του πουλήσω την δική μου:D

Reaction score
6.249
Για ηρεμία μίλησα...όχι εξάλειψη του φαινομένου...;)
έχω να δει 1060 και άνω σε τιμοκατάλογο εδώ και ένα μήνα
την περασμένη βδομάδα πούλησα την τελευταία μου 1060 στο μαγαζί...και έχω έναν ακόμα που με παρακαλά να του πουλήσω την δική μου:D
dahari μαγαζι με υπολογιστες εχεις?
ΥΓ την δικη μου 1080 την πηρα περυσι τετοιο καιρο 700 ευρω και τωρα μου τη ζητανε 650 ..... ελεος.
Σκεφτομαι σοβαρα να τη δωσω και να αραξω μεχρι τη νεα γεννια. Ετσι κι αλλιως 4 κ gaming σωστο δεν υπαρχει ακομα.

daharis666

Moderator
Reaction score
85.300
dahari μαγαζι με υπολογιστες εχεις?
ΥΓ την δικη μου 1080 την πηρα περυσι τετοιο καιρο 700 ευρω και τωρα μου τη ζητανε 650 ..... ελεος.
Σκεφτομαι σοβαρα να τη δωσω και να αραξω μεχρι τη νεα γεννια. Ετσι κι αλλιως 4 κ gaming σωστο δεν υπαρχει ακομα.
Ναι;)
και μόλις σήμερα το πρωί την ξήλωσα τελικά την 1060 να την δώκω:)
έχω και μια r9 280...για το war thunder με υπερκαλύπτει..οπότε ας φύγει το σαπάκι:roflmao::roflmao:

Reaction score
6.249
Ναι;)
έχω και μια r9 280...για το war thunder με υπερκαλύπτει..οπότε ας φύγει το σαπάκι:roflmao::roflmao:
Καλα εκανες και εγω θα τη δωσω τη 1080 μαλλον να παρω σπο τις καινουργιες.... το μαγαζι που το εχεις ;;

Reaction score
4.327
Ναι;)
Με την ati θα έχεις μάπα χρώμα στον προβολέα τώρα :o

Reaction score
4.327
αν συμφερει γιατι οχι?
Γενικότερα όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο να μαιν-άρουν για να βγάλουν κανα bitcoin ( μάλλον υποπολαπλάσιά τους). Για την όλη φάση χρησιμοποιείται κυρίως η κάρτα γραφικών οπότε η ζήτησή τους έχει πάει στα ύψη και αντίστοιχα και οι τιμές πιάσαν ταβάνι. Άμα έχεις καμία που δεν τη χρειάζεσαι βγάλτην για πούλημα θα φύγει αμέσως

daharis666

Moderator
Reaction score
85.300
Με την ati θα έχεις μάπα χρώμα στον προβολέα τώρα :o
από όσο θυμάμαι μια χαρά ήταν...θα πάω σπίτι να την ξαναθυμηθώ και θα σου πω:D
[DOUBLEPOST=1519212097][/DOUBLEPOST]
Καλα εκανες και εγω θα τη δωσω τη 1080 μαλλον να παρω σπο τις καινουργιες.... το μαγαζι που το εχεις ;;
Αλεκούπολη...τρέχα γύρευε...μόνο σε καμιά επιστράτευση θα το ανταμώσεις :p:D

Reaction score
6.249
από όσο θυμάμαι μια χαρά ήταν...θα πάω σπίτι να την ξαναθυμηθώ και θα σου πω:D
[DOUBLEPOST=1519212097][/DOUBLEPOST]
Αλεκούπολη...τρέχα γύρευε...μόνο σε καμιά επιστράτευση θα το ανταμώσεις :p:D
Που;;;;;

Reaction score
34
Και ειδικές κάρτες για mining να βγάλουν οι εταιρείες...... Εκτιμώ πως παλι τις gaming θα παίρνει η "μαρίδα" του mining. Ο λογος πολυ απλος...... Αν στραβωσει η δουλειά....... Πουλιέται στην gaming κοινοτητα το υλικό. Μπορεί να χάσει καποια αξια μεν... Αλλα οχι τόσο οσο θα έχανε με τον dedicated εξοπλισμό.

Ηδη η nvidia είχε στην αγορα τις p106 και p104........ Τις οποίες αφενός λιγοι τις ενσωμάτωσαν σε Rig....... Αφετερου δεν εδωσαν κατι παραπάνω απο τις αντίστοιχες high end gaming σε hashing power. Αν κανω λάθος...... Διορθώστε με.

Εν ολίγοις σύντομα δεν προβλέπω την δραματική πτώση σε τιμές που ολοι θεωρούν ευκαιρια να πάρουν κάρτα.

Εκφράζω την γνώμη μου και τίποτα παραπάνω σύμφωνα με αυτα που βλέπω σε τιμές καρτών και κρυπτο μανία.....

Αν καταλαβα καλα η sapphire rx480 nitro 8gb που εχω εντός εγγύησης........ Αξιζει χρυσαφι;;;;

Reaction score
26.417
Και ειδικές κάρτες για mining να βγάλουν οι εταιρείες...... Εκτιμώ πως παλι τις gaming θα παίρνει η "μαρίδα" του mining. Ο λογος πολυ απλος...... Αν στραβωσει η δουλειά....... Πουλιέται στην gaming κοινοτητα το υλικό. Μπορεί να χάσει καποια αξια μεν... Αλλα οχι τόσο οσο θα έχανε με τον dedicated εξοπλισμό.

Ηδη η nvidia είχε στην αγορα τις p106 και p104........ Τις οποίες αφενός λιγοι τις ενσωμάτωσαν σε Rig....... Αφετερου δεν εδωσαν κατι παραπάνω απο τις αντίστοιχες high end gaming σε hashing power. Αν κανω λάθος...... Διορθώστε με.

Εν ολίγοις σύντομα δεν προβλέπω την δραματική πτώση σε τιμές που ολοι θεωρούν ευκαιρια να πάρουν κάρτα.

Εκφράζω την γνώμη μου και τίποτα παραπάνω σύμφωνα με αυτα που βλέπω σε τιμές καρτών και κρυπτο μανία.....

Αν καταλαβα καλα η sapphire rx480 nitro 8gb που εχω εντός εγγύησης........ Αξιζει χρυσαφι;;;;
για ethereum αμα βρεις αλλες 5 εγινες

daharis666

Moderator
Reaction score
85.300
ω ρε φιλε πως βρεθηκες εκει πανω?
μη το βλεπς έτσι...είναι στρατηγικό σημείο:D
με έστειλαν ως ''απόστολο'' να μυήσω τους βορειους βαρβαρους λαούς στον κόσμο του χάι φάι:p:roflmao::lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ