- Reaction score
- 6.483
Αλλα το LFE ειναι μεχρι τα 120
Τι σχέση εχει αυτό;Αλλα το LFE ειναι μεχρι τα 120
Εσυ θα μου πεις που και πως πάνε τα υπολοιπα 40 hz επειδή ψάχνεις τα db εκει ψηλά γιατί πιστεύω ότι θα χαθουν στη '' μεταφραση''....Τι σχέση εχει αυτό;
Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το κανάλι LFEΕσυ θα μου πεις που και πως πάνε τα υπολοιπα 40 hz επειδή ψάχνεις τα db εκει ψηλά γιατί πιστεύω ότι θα χαθουν στη '' μεταφραση''....
Δεν χάνονται αν το sub είναι συνδεδεμένo στο LFE κανάλι.Εσυ θα μου πεις που και πως πάνε τα υπολοιπα 40 hz επειδή ψάχνεις τα db εκει ψηλά γιατί πιστεύω ότι θα χαθουν στη '' μεταφραση''....
Πάντα 120Hz σε όσους AV έχουν Audyssey αποκλειστικά, γιατί στους υπόλοιπους ενισχυτές με bass management δεν υπάρχει καν επιλογή. Ο ίδιος ο Κυριακάκης γράφει παντού πως δεν θα έπρεπε ούτε σε αυτούς να υπάρχει, κυρίως γιατί μπερδεύει άδικα τον SOCO (και άλλους).Νομίζω ότι νομίζεις ότι όλοι θα αγοράζουν παντα ζευγος σαμπ και θα τα τοποθετούν στις ιδανικότερες θεσεις.... πες μου αν πρέπει να είναι ρυθμισμένο παντα το LFE 120 και γιατί και εάν πρέπει να υπαρχει τέτοια ρυθμιση...
Όλα καλά, γιατί το LFE περιέχει ελάχιστη πληροφορία και δεν κάνουν το λάθος να περιέχει συχνότητες ανιχνεύσιμες απο τον SOCO.Για να δουμε ποιος μπερδευεται... LFE 120
Εχω ένα σαμπ και το βαζω γωνία... Στην αριστερή και γίνονται πυροβολισμοί και εκρήξεις ξεκινώντας από την δεξιά πλευρά της οθόνης... Όλα καλά;
Είχα δίκιοΝομίζω πως δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το κανάλι LFE
γδυσουΕγκαταλείπω, παραδίδομαι.
συνηθως επειδη "τσιτωνουμε" το sub και λιγα db επειδη μας αρεσει , η διαφορα στα db ειναι και πανω απο 10 db.Εγώ τι γράφω; όταν ένα ηχειο (σαμπ εδω) παίξει +10db(Lfe) δε θα προσδιορίστει η θέση του?
γδυσου
τι έχουμε εδώ?Vrwma.
οοοοοοοοοοο την είπες στον SOCO τώρα?συνηθως επειδη "τσιτωνουμε" το sub και λιγα db επειδη μας αρεσει , η διαφορα στα db ειναι και πανω απο 10 db.
δεν θα προσδιοριστει η θεση του εφοσον τα ηχεια με το/α sub ειναι χρονικα ρυθμισμενα.
ολα μαζι θα "σκαν " στην θεση ακροασης και δεν θα καταλαβαινεις που ειναι το sub.
αν δεν ειναι χρονικα ρυθμισμενα και ποιο σιγα να παιζει το sub απο τα υπολοιπα παλι θα καταλαβαινεις που χτυπαει.
δεν ειναι θεμα db ειναι θεμα χρονικης ευθυγραμμισης αν θα καταλαβεις το sub η οχι , αυτος ειναι και ενας απο τους λογους οπου συνηθως οι αποστασεις των sub στον receiver ειναι διαφορετικες απο τις πραγματικες.
Υπάρχει ένας ακόμα λόγος.συνηθως επειδη "τσιτωνουμε" το sub και λιγα db επειδη μας αρεσει , η διαφορα στα db ειναι και πανω απο 10 db.
δεν θα προσδιοριστει η θεση του εφοσον τα ηχεια με το/α sub ειναι χρονικα ρυθμισμενα.
ολα μαζι θα "σκαν " στην θεση ακροασης και δεν θα καταλαβαινεις που ειναι το sub.
αν δεν ειναι χρονικα ρυθμισμενα και ποιο σιγα να παιζει το sub απο τα υπολοιπα παλι θα καταλαβαινεις που χτυπαει.
δεν ειναι θεμα db ειναι θεμα χρονικης ευθυγραμμισης αν θα καταλαβεις το sub η οχι , αυτος ειναι και ενας απο τους λογους οπου συνηθως οι αποστασεις των sub στον receiver ειναι διαφορετικες απο τις πραγματικες.