Διαλέγοντας ηχεία

Reaction score
26
Η gold ηχιτικα ειναι καλυτερη απο την Nightclub το οτι βγαζει 2 mv εξοδο παραπανω απλα θα σου ακουγετε λιγο πιο δυνατα αυτο δεν εχει να κανει με την ηχιτικη της συμπεριφορα!

Το τι βαρος θα βαλεις στην καιν. βελονα που θα τοποθετησεις το αναγραφει στης οδηγιες χρησης στην συσκευασια της εκαστοτε βελονα που θα αγορασεις.
[DOUBLEPOST=1519670691][/DOUBLEPOST]Δοκιμη με το mk2 καταυθειαν στο phono του yamaha καλό είναι απλά μεγάλη διαφορά από δίσκο σε δίσκο σε ένταση pink floid απο το album the wall πού χαμηλα.Ενώ τώρα δίσκοσ alan parson project πολύ καλη ένταση.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Αυτο ειναι θεμα εγραφης δε νομιζω να ειναι θεμα βελονας αν ακους και τους δυο δισκους με την ιδια βελονα.
Παντως μην σε ξεμυαλιζει οτι εχουν πολλα mv εξοδο εγω εχω αλλη μια μια ortofone qbert με 11mv και στα γκαζια μπουμαρει..

Reaction score
26
Αυτο ειναι θεμα εγραφης δε νομιζω να ειναι θεμα βελονας αν ακους και τους δυο δισκους με την ιδια βελονα.
Παντως μην σε ξεμυαλιζει οτι εχουν πολλα mv εξοδο εγω εχω αλλη μια μια ortofone qbert με 11mv και στα γκαζια μπουμαρει..
Γι αυτό μου αρέσει ο μίκτης γιατί κάτι τέτοια τα διορθώνει.Εν το μεταξύ έβαλα την replica βελόνα που είχα για καινούρια (έχει διαφορά από την original) .
[DOUBLEPOST=1519672464][/DOUBLEPOST]
20180226_210934.jpg
20180226_210912.jpg

[DOUBLEPOST=1519672694][/DOUBLEPOST]
Γι αυτό μου αρέσει ο μίκτης γιατί κάτι τέτοια τα διορθώνει.Εν το μεταξύ έβαλα την replica βελόνα που είχα για καινούρια (έχει διαφορά από την original) .
[DOUBLEPOST=1519672464][/DOUBLEPOST]
20180226_210934.jpg
20180226_210912.jpg
Ασχετο μήπως υπάρχει πρόβλημα που το νήμα ξεκίνησε με την επιλογή ηχείων και κατέληξε σε πηγές -κεφαλές και ενισχυτικά;

Reaction score
26
Ίσως να μην μπουμπούνιζαν τόσο αν καθόντουσαν λίγο χαμηλότερα με μια κλίση προς τα πάνω έτσι ώστε να σημαδεύουν τα αυτιά σου!
Λέω,ίσως..δεν είμαι και σίγουρος!!
χθες παρελαβα τον behringer service-καθαρισμό εγινε σαν καινουριος .Ακούγοντας λοιπόν τώρα όλες τις πηγές με τον yamaha και τα diamond είναι πού καλό το αποτέλεσμα μπορώ να πώ. Είμαι επιτέλους σε καλό δρόμο.

GKZ

Reaction score
222
Πολύ δύσκολο , έως απίθανο να ξαναλειτουργήσει.
Απ όσα μου είπε ο Γ.Πετρόπουλος πέρσι , απλά δεν μπορεί να διαλύσει την εταιρεία πριν βγεί δικαστική απόφαση για αποζημίωση απ την ασφάλεια.

Την Πέμπτη νωρίς το απόγευμα ,βρέθηκα στο κατάστημα Ω.......... με φίλο μου τον οποίο, ( με μεγάλη δυσκολία μπορώ να πώ), τον έπεισα να βάλει στο «μενού» των επιλογών του και το Αudio Spectrum studo 6 RT. Εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη και χαρά παράλληλα , διαπίστωσα ότι ο καταστηματάρχης δεν τα έιχε σε στόκ άρα και άμεσα διαθέσιμα , όπως αρχικά είχα την εντύπωση , αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας !!;;; Να τα παραγγείλει από πού όμως ;;; Μα απο την Audio Spectrum. Mάλιστα μπροστά μας πήρε τηλ. υπάλληλο της Α.S. o οποίος τον ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο σε χρώμμα cherry (που ενδιάφερε τον φίλο μου ), θα μπορέσουν να το έχουν έτοιμο σε 10-15 ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας !!
Στην συζήτηση που ακολούθησε ο καταστηματάρχης μας πληροφόρησε ότι ο Γ. Πετρόπουλος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των πειραματισμών - δοκιμών, ώστε στο άμεσο μέλλον να κυκλοφορήσει , το εξαρχής νέο μοντέλο, ηχείο δαπέδου ΑRTEMIS .
Ναι ο Γ. Πετρόπουλος , ο καλύτερος μηχανικός ήχου στην Ελλάδα (και όχι μόνο στην Ελλάδα ) ,είναι εδώ και αποτελεί ντροπή για εμάς τους έλληνες χαιφιντελάδες ,να μην διαθέτουμε έστω ένα ζευγάρι Α.S. στο σαλόνι μας.

Ενας εγγλέζος ,αμερικάνος , γερμανός ,ρώσος * κ.ο.κ. καταναλωτής από την στιγμή που θα γνώριζε ότι στην χώρα του παράγεται ένα προιόν πολύ υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε τιμή κατά πολύ χαμηλώτερη από τα αντίστοιχα προιόντα εισαγωγής , θα προτιμούσε να μην αγοράσει το παραγόμενο στην πατρίδα του προιόν γιά χάρη ενός αντίστοιχου ελληνικού ;;;;;;;;;;;;;

Καλά τα «γούστα» για τα διάφορα εισαγώμενα «μπιχλιμπίδια » ,αλλά τούτο που θα έπρεπε να μας απασχολεί την δεδομένη χρονική στιγμή είναι, ότι σε άγνοια των πολλών υπάρχει μιά άλλη ελλάδα. Μια «άλλη ελλάδα» η οποία συνεχίζει να αντιστέκεται σθεναρά παρά την πενιχρότητα των μέσων της και παρά τον ανελεητο πόλεμο που δέχεται από το σύστημα . Οι προσπάθειες αυτής της «άλλης ελλάδας » ίσως να είναι το «υπομόχλιο» έτσι ώστε αυτή η χώρα αφενός βραχυπρόθεσμα να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της , αφετέρου μακροπρόθεσμα να καταφέρει γίνει ευνομούμενη χώρα . Το γεγονός αυτό προυποθέτει -απαιτεί την στήριξη όλων μας .-

* τα πολωνικά για παράδειγμα http://www.pylonaudio.pl , κατέχουν το 70-75% της πολωνικής αγοράς .

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster