- Reaction score
- 84.841
Και σε αυτήν, οπως και σε πολλές άλλες διαφωνίες το προβλημα ξεκινάει απο το τι ψάχνει να βρει ο καθένας απο τους συμμετέχοντες.
Αν ψάχνουν διαφορετικούς στόχος, ειναι αναμενόμενο να ακολουθούν και διαφορετικούς δρόμους.
Άλλοι ψάχνουν την (όσο το δυνατόν) πιστή και ρεαλιστική αναπαραγωγή.
Άλλοι ψάχνουν την (όσο το δυνατόν) “όμορφη” -για αυτούς- αναπαραγωγή. (Για κάποιον άλλον μπορεί να μην ειναι όμορφη φυσικά).
Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε πως μεταξύ τους δεν πρόκειται οι δυο αυτές ομάδες να συμφωνήσουν.
Αρκεί λοιπον να ξέρουμε τι θέλουμε, και για την επιλογή τελικού ενισχυτή.
Εγώ πχ ανήκω στην πρώτη ομάδα. Διαλέγω απο crown, ncore, ice, και αν μου περισσεύουν τα φράγκα παίρνω 11 κανάλια mola mola. (Χώρια οι τελικοί των σαμπ)
Ο άλλος που ανήκει στην δεύτερη ομάδα εχει δυο επιλογές:
Α. Να πάρει ενα ουδέτερο τελικό και να περιορίσει τις αλχημείες και τις ασκήσεις χαϊεντικής ισορροπίας στα υπόλοιπα τμήματα του συστήματος (πηγές, προ, καλωδια, ηχεία κτλ) ή
Β. Να περιλάβει και τον παράγοντα “τελικό” στην άσκηση ισορροπίας.
Απλό.
Αν ψάχνουν διαφορετικούς στόχος, ειναι αναμενόμενο να ακολουθούν και διαφορετικούς δρόμους.
Άλλοι ψάχνουν την (όσο το δυνατόν) πιστή και ρεαλιστική αναπαραγωγή.
Άλλοι ψάχνουν την (όσο το δυνατόν) “όμορφη” -για αυτούς- αναπαραγωγή. (Για κάποιον άλλον μπορεί να μην ειναι όμορφη φυσικά).
Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε πως μεταξύ τους δεν πρόκειται οι δυο αυτές ομάδες να συμφωνήσουν.
Αρκεί λοιπον να ξέρουμε τι θέλουμε, και για την επιλογή τελικού ενισχυτή.
Εγώ πχ ανήκω στην πρώτη ομάδα. Διαλέγω απο crown, ncore, ice, και αν μου περισσεύουν τα φράγκα παίρνω 11 κανάλια mola mola. (Χώρια οι τελικοί των σαμπ)
Ο άλλος που ανήκει στην δεύτερη ομάδα εχει δυο επιλογές:
Α. Να πάρει ενα ουδέτερο τελικό και να περιορίσει τις αλχημείες και τις ασκήσεις χαϊεντικής ισορροπίας στα υπόλοιπα τμήματα του συστήματος (πηγές, προ, καλωδια, ηχεία κτλ) ή
Β. Να περιλάβει και τον παράγοντα “τελικό” στην άσκηση ισορροπίας.
Απλό.