Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

Reaction score
4.327
Χαχαχ σιγά ρε συ γιατί να παρεξηγηθώ; Για τα κωλομηχανήματα; Blue dicks που λέει και μια Greeklish παροιμία. Η μουσική είναι ο σκοπός όλα τα άλλα είναι τα μέσα για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.854
(Sans)ούιιιιι μάνα μου..αρχίσαμε πάλι!!!:D

Ηαρρις λεβέντη μου όταν η SANSUI έφιαχνε ή σχεδίαζε ενισχυτές, εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα αλλά και εκεί έξω, δεν υπήρχατε καν στου μπαμπά σας τα αυτά. Οπότε λίγο respect . :D
Tώρα αν υπάρχει η τάξη Δ τα τελευταία χρόνια και μας τα έχει τσουρέκια ο ear και κάποιοι άλλοι είναι ένα θέμα απλά ανοχής.
Χαιρετισμούς στον Μπρούνο και σε όλους τους υπόλοιπους. :fuckyou:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλά μηχανήματα εκεί έξω, με κορυφαία και εξωτικά υλικά και βάρος που μπορείς να κάνεις και άρσεις θανάτου μ' αυτά :D,
Αυτό το βαρίδι σκεφτόσουν για τις άρσεις θανάτου..Musical Fidelity AMS100 power amplifier :lolsign:

Reaction score
2.296
.Σημασία δεν έχει πόσο σίγουροι είμαστε,αλλά πόσο ανοικτοί στο να...πάψουμε να είμαστε
Aυτο ακριβως.Μονο που δεν το βλεπω να γινεται......

Reaction score
30.453
Ηαρρις λεβέντη μου όταν η SANSUI έφιαχνε ή σχεδίαζε ενισχυτές, εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα αλλά και εκεί έξω, δεν υπήρχατε καν στου μπαμπά σας τα αυτά. Οπότε λίγο respect . :D
Tώρα αν υπάρχει η τάξη Δ τα τελευταία χρόνια και μας τα έχει τσουρέκια ο ear και κάποιοι άλλοι είναι ένα θέμα απλά ανοχής.
Χαιρετισμούς στον Μπρούνο και σε όλους τους υπόλοιπους. :fuckyou:
Αγαπητέ Γιάννη, δεν θυμάμαι να εκφραστηκα ποτέ αρνητικά για τα Sansui γενικά ή για αυτά που έχεις στην κατοχή σου ειδικά, πέραν της καλοπροαιρετης πλακιτσας και των πειραγματων που συνηθίζουμε να κάνουμε.
Από την άλλη, ποτέ δεν δήλωσα οπαδός μιας μάρκας ή μιας τεχνολογίας, γιατί πρώτον δεν έχω κάποιο αξιόλογο μηχάνημα στην κατοχή μου για να "λατρεύω" και δεύτερον δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να τεκμηριώσω αυτόν τον τεχνολογικό "οπαδισμο". Θεωρώ δε τις εμμονές σε μάρκες και τεχνολογικά στρατόπεδα, τουλάχιστον αστείες.
Από την άλλη, ναι respect στη Sansui, αλλά εσύ είσαι αυτός που έχει μετατρέψει τα Ψωράλ σε μαϊντανό του av site , που εμφανίζονται στο άσχετο από το πουθενά, για να νοστιμεψουν την συζήτηση, καθώς και τα Sansui σε Coca-Cola που πάει με όλα τα θέματα που συζητιούνται.
Συνεπώς ανοχή όπως σωστά λες υπάρχει, αλλά πρόκειται για ανοχή στην γραφικότητα και στον χαβά της ψ@λης του καθενός, που θα έλεγε και ο εαρ..:wink:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.989
Ωραία, τώρα που καταλήξαμε ότι οι Sansui είναι οι καλύτεροι ενισχυτές ever, να δούμε και ποιο από τα τρέχοντα μοντέλα της μας κάνει, να το λήξουμε ειρηνικά. :D

Reaction score
30.453
Επίσης όταν ο γέρο John Smithson , σχεδίαζε ιππηλατες άμαξες στην άγρια Δύση, αυτοί που σήμερα οδηγούν Honda με 260 τελική δεν υπήρχαν στου μπαμπά τους τα αυτά...φοβερό επιχείρημα!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Aυτο ακριβως.Μονο που δεν το βλεπω να γινεται......
Ωραία, τώρα που καταλήξαμε ότι οι Sansui είναι οι καλύτεροι ενισχυτές ever, να δούμε και ποιο από τα τρέχοντα μοντέλα της μας κάνει, να το λήξουμε ειρηνικά. :D
Καλώς το έχεις καταλάβει,ενδεδειγμένος τρόπος να λήγουν ανάλογα επεισόδια ειρηνικά,είναι να μην την πέφτουμε άγαρμπα ο ένας στον άλλον.

Διότι καθένας μας δύναται να είναι όμηρος διαφόρων λατρειών και ακράδαντων πεποιθήσεων.Υπό αυτή τη συνθήκη,θα τείνει ν'αντιμετωπίζει οποιοδήποτε οξύ πνεύμα εκλογίκευσης - όσο ατράνταχτα επιχειρήματα και να διατυπώνονταν - από άλλα άτομα ως καταχρηστική απόπειρα ΄΄συνετισμού΄΄ και ως έξωθεν ΄΄προσβολή΄΄ που θα όφειλε να υπερκεραστεί σα να επρόκειτο περί δοκιμασίας στην πίστη του,αντί να προβληματιζόταν από εκείνη.

Αποτελεί έκφανση του γνωστού συνδρόμου της Στοκχόλμης στην οικεία μας - και φαινομενικώς ανέμελη - χομπίστικη ενασχόληση.
Aυτο προφανως ειναι τα ενεργα . Που σε λιγο θα ειναι απαντηση και στο ¨τι θα φαμε σημερα¨ .Και που αν καποιος φουκαρας τολμησει να εκφρασει επιφυλαξη η να θελει να κρατησει τα ηχεια του τοτε το μονο που τον σωζει ειναι να παρει CROWN. Και μαλιστα πολλους ,να φτασει 4,5,6 KW. Α και σαμπ .Και απ αυτα αρκετα αλλα εδω ειμαστε λιγο ελαστικοι,μπορει να τα παιρνει δυο δυο. Αν εξακολουθησει να μην θελει ε τοτε δεν τον σωζει τιποτα,ειναι κουφος ,χαλιεντας μπορει να τον ψιλοπαιρνει κιολας....
Bhutia / ΄΄Τί ήχο θα πάρετε παρακαλώ΄΄ said:
...
Για να ξαναπιάσω λίγο τη...δικηγορία του διαβόλου,κανείς δεν υποχρεώνεται να κάνει απολύττως...ορθολογικά τα γούστα του.
...
Και επαυξάνεται,όποιος δεν έχει ανασφάλειες ως προς την ακροαματική ικανοποίηση που εισπράττει από το δικό του setup,δεν αναμένεται να...΄΄ιδρώνουν τα αυτιά του΄΄ από ανάλογες τοποθετήσεις.;)

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
*
Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο όμηροι εκφράζουν συμπάθεια και συμπόνοια και έχουν θετικά συναισθήματα προς τους απαγωγείς τους, μερικές φορές σε σημείο που να υπερασπίζονται και ταυτίζονται με τους απαγωγείς. Αυτά τα συναισθήματα γενικά θεωρούνται παράλογα υπό το πρίσμα του κινδύνου ή ρίσκου που υπέστησαν τα θύματα, οι οποίοι μπερδεύουν ουσιαστικά την έλλειψη κακοποίησης από τους απαγωγείς ως μια πράξη καλοσύνης.[1][2] Το Σύστημα Βάσεων Δεδομένων Ομήρων του FBI δείχνει ότι περίπου 8 τοις εκατό των θυμάτων παρουσιάζουν ενδείξεις συνδρόμου της Στοκχόλμης.[3]
Το σύνδρομο της Στοκχόλμης μπορεί να θεωρηθεί ως μια μορφή τραυματικής συγκόλλησης, η οποία δεν απαιτεί απαραιτήτως ένα σενάριο ομηρείας, αλλά το οποίο περιγράφει «ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ δύο ατόμων, όπου ένα πρόσωπο παρενοχλεί περιοδικά, χτυπάει, απειλεί, κακοποιεί, ή εκφοβίζει το άλλο.""[5] Μια συχνά χρησιμοποιούμενη υπόθεση για να εξηγήσει το φαινόμενο του συνδρόμου της Στοκχόλμης, βασίζεται στη φροϋδική θεωρία. Προτείνει ότι η σύνδεση είναι αντίδραση του ατόμου στο τραύμα του να γίνει θύμα. Η ταύτιση με τον επιτιθέμενο είναι ένας τρόπος που το ίδιο το εγώ υπερασπίζεται τον εαυτό του. Όταν ένα θύμα πιστεύει τις ίδιες αξίες με τον επιτιθέμενο, αυτός παύει να γίνεται αντιληπτός ως απειλή.[6]

Reaction score
2.296
πνεύμα εκλογίκευσης
Aυτο προφανως ειναι τα ενεργα . Που σε λιγο θα ειναι απαντηση και στο ¨τι θα φαμε σημερα¨ .Και που αν καποιος φουκαρας τολμησει να εκφρασει επιφυλαξη η να θελει να κρατησει τα ηχεια του τοτε το μονο που τον σωζει ειναι να παρει CROWN. Και μαλιστα πολλους ,να φτασει 4,5,6 KW. Α και σαμπ .Και απ αυτα αρκετα αλλα εδω ειμαστε λιγο ελαστικοι,μπορει να τα παιρνει δυο δυο. Αν εξακολουθησει να μην θελει ε τοτε δεν τον σωζει τιποτα,ειναι κουφος ,χαλιεντας μπορει να τον ψιλοπαιρνει κιολας....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.817
Χιχιχι έχεις πλάκα το ξέρεις?
Πλάκα πλάκα, τα γυαλίζεις τα σανσούι. :p

Τα δε υπόλοιπα για το όσοι μπορούν παίρνουν SANSUI είναι σαφώς μια μπηχτή προς κάποιους άλλους εδώ μέσα.
Αυτό πόνεσε, πάρτο πίσω. :D

μπορει να τον ψιλοπαιρνει κιολας....
Αυτό θα ήταν θετικό. Μπροστά στα άλλα, σίγουρα.:lol:

Reaction score
2.428
Με ολη την καλη διαθεση παντως να πω κι εγω δυο πραγματακια ετσι οπως μου ερχονται τωρα....;)
Στο νημα αυτο καλως η κακως εαν μπει καποιος να ψαξει προταση για τελικο ενισχυτη δεν νομιζω οτι θα βρει τελικα κατι.
Νομιζω οτι καπου χανουμε λιγακι το νοημα και μπλεκουμε πραγματα και η συζητηση ξεφευγει σε αλλα μονοπατια.
Αυτο βεβαια ειναι το κακο του γραπτου λογου και γενικα των φορουμ των social media κλπ.Τι εννοω με αυτο,εννοω οτι θα ηθελα να βλεπω το προσωπο του καθενος (οπως λεει και το λαικον ασμα...."το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης") σε σχεση μετα γραφομενα του την ωρα που τα γραφει οποτε ετσι θα μπορουσα να καταλαβω την πραγματικη εννοια των λεγομενων του και τη διαθεση αυτων.Ετσι και μονο θα αποφευγαμε πολλες παρεξηγησεις και λαθος νοηματα.Βεβαια εαν δεν ειχαμε τα φορουμ δεν θα ειχαμε την ποτε την ευκαιρια να μπορεσουμε να αλλαξουμε αποψεις,να μαθουμε πραγματα,και να γνωρισουμε ανθρωπους και να μιλησουμε με αυτους ισως και απο ολον τον πλανητη.
Συμπερασμα λοιπον,πρεπει να ειμαστε λιγακι περισσοτερο προσεκτικοι στις διατυπωσεις αφου δεν μπορουμε να μιλησουμε κατα προσωπο.

Θα με συγχωρησετε για αυτην την μεγαλη παρενθεση που εκανα και τωρα παμε στο "ζουμι".

Ειμαι κι εγω ενας ευτυχης :gamer:πλεον κατοχος ενος Crown xls 1502.
Εχουνε περασει αρκετοι ενισχυτες απο τα χερια μου,και αλλους τοσους εχω ακουσει σε φιλους,καταστηματα,ακροασεις κλπ.
Θα τον χαρακτηριζα ως το πιο εντιμο μηχανημα που εχω ακουσει σε σχεση παντα με την αξια αποκτησης του.
Ειναι καθαρος και το σημαντικοτερο ουδετερος που πιστευω οτι αυτος ειναι και ο προορισμος ενος τελικου ενισχυτη,και φυσικα αρκετα δυνατος για να οδηγησει σχεδον οτιδηποτε.
Για τα υπολοιπα καλειται να αναλαβει ενας προενισχυτης ("τσι χροιες" που λενε και τα παιδια απο το αγαπημενο μας νησι)
Στο δικο μου συστημα χρεη προ εχει αναλαβει το dac/pre teac ud-503.
Oυσιαστικα επανω σε αυτο εχω χτισει το συστημα μου

TV-optical
Pc-usb
Coax-Cd player
Line in-Πικαπ

Κλεινοντας (και συγγνωμη για το "σεντονι") μενει να δω ποσο ευμεταβλητος ειναι σε προενισχυτες (απ'οτι φαινεται ειναι) Εχω δοκιμασει ηδη μια ιδιοκατασκευη λαμπατου προ,και προχθες αγορασα απο συμφουριτη το λαμπατο buffer της musical fidelity το οποιο για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ καλο και εκατσε στο συστημα τουλαχιστον προς ωρας :drinks:

Reaction score
641
Πάντως είχα τον 417 τον sansui. Au-x417 αν θυμάμαι καλά.
Πολύ καλός τονικά και δεν γραντζουσε σχεδόν καθόλου. Δεν είχε το "σσσσσ" δηλαδή.
Λυπάμαι που τον έδωσα, βασικά για να πάω στην Αγγλική σχολή. Ενώ δυστυχώς και η εμφάνιση του δεν με συγκινούσε.
Στα χρήματα του σαν μεταχειρισμένο είναι αξιόλογο.

Reaction score
15.467
Ειμαι στο κινητο και ειναι αθλος να γραψω δυο λεξεις - ασε που δε κατεχω να βαλω και φωτο και συνδεσμους κτλ.
Επισης πρεπει να χω και το νου μου στσι γοπες ...
Τ απογεμα - πρωτα ο θεος- μ ενα μποτηρι ρετσινα στο χερι ,ακουγωντας τα επιπεδα πηνιοσυρματα μου - ασθενικως ζμπρωγμενα απο το παρασαουντα - θα προσπαθησω ν απαντησω στα διαφορα αξιολογα γραφουμενα ... Ιδιως οσων εδιεκοψαν την ολυμπια αταραξια των δια να μας κατακεραυνωσουν και να διδαξουν την Αρετη.
:drinks:

D

deleted user 10898

Guest
αν το δεις με λιγο ποιο ανοιχτό μυαλό θα καταλάβεις.
τα ενεργα είναι η (άριστη) λύση στην επαρκή οδήγηση.
Αφου θες παθητικα, και εχεις παθητικα, το μονο που αυτό το ρημάδι avsite φωνάζει, είναι "οδήγησε τα επαρκώς".
αν δεν τα οδηγήσεις επαρκώς, δυστυχώς δεν υπαρχει πλεον η πιθανοτητα της πιστης αναπαραγωγης αυτου που θες να ακουσεις.
μια φθηνη λυση για επαρκη οδηγηση είναι οι crown.
επαρκή οδήγηση και χαμηλη παραμορφωση προσφερουν και οι μεγαλοι Pass με χιλιαδες ευρω διαφορα.
ενδιάμεσες λύσεις αρκετες.
Αρα, κανεις δεν πιεζει κανεναν να παρει crown.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ όμως τα ηχεια να οδηγούνται σωστα για να υπαρχει το θεμιτό αποτέλεσμα. Εσύ πρέπει να το θες, όχι οι ΑΛΛΟΙ!
Αν τωρα το προσδοκόμενο είναι η αναπαραγωγή μιας φωνης με 2 οργανα, παλι τα ηχεια πρεπει να οδηγούνται επαρκως, αλλα εκει οι ανάγκες διαφέρουν.

Reaction score
2.296
Φιλε vet δεν ειναι προσωπικο. Δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι δεν εχω καταλαβει και τι ειναι αυτο που δεν εχω καταλαβει. Ισως δεν καταλαβες εσυ τι λεω εγω.Μπορει να μην τα γραφω καλα... Παντως η τελευταια αγορα που εκανα ηταν ηχεια που μπαινουν στην πριζα.

D

deleted user 10898

Guest
ναι δεν καταλαβα μάλλον.
για εξηγησε μου τι θες να πεις με αυτό "Και που αν καποιος φουκαρας τολμησει να εκφρασει επιφυλαξη η να θελει να κρατησει τα ηχεια του τοτε το μονο που τον σωζει ειναι να παρει CROWN. Και μαλιστα πολλους ,να φτασει 4,5,6 KW. Α και σαμπ"

Reaction score
2.296
Δεν ειμαι και τοσο καλος με το πληκτρολογιο αλλα ευκολα μπορεις να βρεις απαντησεις αυτου του υφους.( ενταξει με λιγη υπερβολη)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821