I
iason
Guest
Η ερώτηση μου αγαπητέ ηταν σοβαρή και χωρίς ιχνος ειρωνείας η κατι άλλο οπως γράφεις .Κορίτσια ο Μάρκου-Lees ...
Λοιπόν, ο Ιάσων είπε:
α) Υπάρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ που να εχει στο σπίτι του Crown και να ειναι σούπερ ευχαριστημένος εν σχεσει με το παλιό ενισχυτή του ( που του ειχανε πιάσει το ποπό ) και τώρα είδε το φώς το αληθινό?
Του απάντησα: Ναι, εγώ. Αυτό ήταν αρκετό πιστεύω. (Η ερώτηση, έτσι όπως εξέφρασε συνολικά, θεωρείς ότι είναι σοβαρή ή προκλητική ή κάτι άλλο?)
β) Υπεύθυνα παρακαλώ.
Του απάντησα: Απολύτως υπεύθυνα.
γ) Και ποιό μοντέλο Crown πήρε ?
Του απάντησα: XLS-2002
δ) και με ολα τα υπόλοιπα συνοδά.
Εδώ είναι που αρχίζουν τα μυστήρια ...
Συ είπας: εσύ μιλάς για πίπες και για ακαταλαβίστικη λογοτεχνία...
Καταρχάς μιλάω για την αναπαράσταση μιας πίπας σε σχέση με μια αληθινή πίπα. Το πχιάνεις το υπονοούμενο;
Κατ' επέκτασιν, για να το κάνω πχιό λιανά στα της ηχητικής αναπαραγωγής, αναφέρομαι στην απλή και αληθινή λειτουργία μιας τελικής ενισχυτικής βαθμίδας η οποία το μόνο που έχει να κάνει είναι να ενισχύει, ως μεγεθυντικός φακός, το προς ενίσχυση σήμα και τίποτα άλλο ... σε σχέση με την αναπαράσταση διαφόρων πραγμάτων που επιτελεί η κάθε υψιτελής ενισχυτική βαθμίδα η οποία, είθισται να, "πιάνει ποπό" για να είναι "καλή" και γουάου και σούπερ ντούπερ. Επειδή, όμως, η συζήτηση, αναπόφευκτα, θα παρεκτραπεί προς τις ψ@λές και τους χαβάδες των σταματάω εδώ.
Τι λες, σε κάλυπσα;
Το γιατί εσύ το κατάλαβες ετσι εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Δεν σε γνωρίζω ουτε και γνωρίζω οτι εχεις crown.
Ούτε τον ενισχυτή εχω ακούσει ποτέ.
Επίσης πρέπει να καταλάβεται εδώ στό φόρουμ οτι δεν εχουν ολοι ακαδημαική μόρφωση η επίπεδο ,οπως και πολλύ σωστά φαίνεται από τον τρόπο πού γράφουν ( γράφουμε).
Το παρών νήμα το διαβάζω σχεδόν από την αρχή και εχώ παρατηρήσει την επιμονή του Costas Ear με το γνωστό στύλ και υφος να περιγράφει τον εν λόγω ενισχυτή.
Απλά σε ερώτησή μου μερικές σε΄λιδες πρίν εάν εχει αυτός crown στο σπίτι του μου απάντησε οτι εχει ξανθιά.!!
Με προσπερνά η νοημοσύνη του και η εξυπνάδα του που εγώ δεν μπορώ να εποικινωνήσω με τοσο ταλαντούχους ανθρώπους.
Η ερώτηση μου ηταν γενική σε χρήστες του εν λόγω ενισχυτή ωστε να μας πούνε με τι παίζαν πρίν και με την αλλαγή σε crown κερδίσαν η χάσανε κατι και τι είναι αυτό .Ωστε διαβάζοντας το να μπορούμε και εμείς οι κοινοι θνητοί που δεν γνωρίζουμε γαλλικά η δεν εχουμε μαστερ στην λογοτεχνία αγαπητέ φίλε AKARL να καταλάβουμε τι γίνεται .
Λυπάμαι που έλαβες την ερώτησή μου σαν μη σοβαρή αλλά τον λόγο πρέπει μάλλον να τον αναζητήσεις στον ευατό σου.
Σας ευχομαι καλό Σαβατοκύριακκο.
Φιλικά Ιάσων .