- Reaction score
- 137.824
Θες σοκολάτα;Ασε μεγάλε 31 κάηκες , από εξυπναδούλες είμαστε χορτάτοι.
Θες σοκολάτα;Ασε μεγάλε 31 κάηκες , από εξυπναδούλες είμαστε χορτάτοι.
Η απάντησή μου ήταν σαφέστατη, ξεκάθαρη και πέραν πάσης παρερμηνείας. Είχε, δε, αντίστοιχο βαθμό σοβαρότητας με την ερώτησή σου.Εγώ αδερφέ μου ζήτησα μια σοβαρή απάντηση, εάν σου κάνει κόπο δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
Αυτή, προφανώς, είναι μια εκ πολλών, πιθανών, υποθέσεων/ερμηνειών. Είναι η πλέον εύστοχη; Αμφιβάλλω σοβαρά.Δηλαδή τι να υποθέσω οτι εχεις Κράουν με πίπες ?
Πίπα ο Κράουν.Δηλαδή τι να υποθέσω οτι εχεις Κράουν με πίπες ?
Είσαι αφελής. (Λέμε και καμιά κοτσάνα, μη δίνεις σημασία)Είχε, δε, αντίστοιχο βαθμό σοβαρότητας με την ερώτησή σου.
Αφτό νομίζω και εγώ ... γιαφτό απάντησα και παιχνιδιάρικα.Πίπα ο Κράουν.
Είσαι αφελής.
Η ερώτηση δεν είχε ίχνος σοβαρότητας.
Καλέ μας Ιάσονα,δεν υπάρχει καλούπι για την ακροαματική μας ευχαρίστηση,αφού μοιάζει εκείνη με υπόσχεση που συνταιριάζει ετερόκλητα δεδομένα...Υπάρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ που να εχει στο σπίτι του Crown και να ειναι σούπερ ευχαριστημένος εν σχεσει με το παλιό ενισχυτή του ( που του ειχανε πιάσει το ποπό ) και τώρα είδε το φώς το αληθινό? Υπεύθυνα παρακαλώ και με ολα τα υπόλοιπα συνοδά.
Και ποιό μοντέλο Crown πήρε ?
Για να σας δώ ....
...
Ξέχνα τότε τα Crown,δεν αναμένεται να ικανοποιήσουν τους οπαδούς των κεκορεσμένων...τίμπρων...
...
Όποτε πάντως υφίστανται απαιτήσεις για υψηλή παροχή ισχύος-κι εφόσον υπάρχει δυνατότητα γραμμικής διαχείρισης της τελευταίας από το ηχείο- οι Crown θα χαρακτηρίζονται από ελκυστικότερη ακροαματική απόδοση σε σύγκριση με οιοδήποτε αναιμικό ενισχυτικό στάδιο,οσοδήποτε αρμονικό πλούτο και να διέθετε εκείνο.
...
Υπάρχει όμως σχόλιο για την τοποθέτηση;δεν υπάρχει καλούπι για την ακροαματική μας ευχαρίστηση
Kαλά ρε..έγραψε ο άλλος, ο επιμελητής ντε , στο παραδίπλα νήμα ,πως χρειάζεται και ένα πολιτιστικό υπόβαθρο για να εκτιμήσεις μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου ,και εσύ το πήρες τοις μετρητοίς?
μοιάζει εκείνη με υπόσχεση που συνταιριάζει ετερόκλητα δεδομένα...
Άκου να δεις τι παίζει Χαρούλη:Άντε που θα μας βάλεις να δγιαβάσουμε και Φουκώ ,πρωινιάτικα...!
Αν τα βιβλία δεν είναι της Σύγχρονης Εποχής ,ούτε που τα αγγίζω!!!Σε προτρέπω να δγιαβάσεις, τουλάχιστον, τις 4 πρώτες σελίδες από τον Πρόλογο που βρίσκω εξόχως απολαφστικές.
Bien sure,ceci n'est pas un amplificateur de puissance,en effet c'est la puissance d'un amplificateur...vrai.
Κορίτσια ο Μάρκου-Lees ...AKARL Μια ερώτηση σου έκανε ο άνθρωπος και εσύ αντί να του απαντήσεις για την αναπαραγωγή του μουσικού δρώμενου , για την φυσική και ανεμπόδιστη ροή των νοτών ή όχι καθώς και για τα μάικρο, πίκο ή και τα κανονικά δυναμικά εσύ μιλάς για πίπες και για ακαταλαβίστικη λογοτεχνία (από κείνες που όσο πιο μπζουτ είναι ο συγγραφέας τόσο πιο cool θεωρείται).... Σοβαρότης μηδέν λοιπόν
α) Υπάρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ που να εχει στο σπίτι του Crown και να ειναι σούπερ ευχαριστημένος εν σχεσει με το παλιό ενισχυτή του ( που του ειχανε πιάσει το ποπό ) και τώρα είδε το φώς το αληθινό?Υπάρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ που να εχει στο σπίτι του Crown και να ειναι σούπερ ευχαριστημένος εν σχεσει με το παλιό ενισχυτή του ( που του ειχανε πιάσει το ποπό ) και τώρα είδε το φώς το αληθινό? Υπεύθυνα παρακαλώ και με ολα τα υπόλοιπα συνοδά.
Και ποιό μοντέλο Crown πήρε ?
Για να σας δώ ....
Τα έχω πει Γιώργη ...Ω..... τώρα μάλιστα, πολύ καλύτερα. Άμα έλεγες όμως και το κάτι τις για τις χροιές - γριές , για το πως υγραίνονται οι μεσαίες, ίσως κάτι και για το ιξώδες των ανωτέρων συχνοτήτων , θα γινόσουνα πιο αντιληπτός και θα άγγιζες τις λεπτεπίλεπτες χορδές του hi-end αναγνωστικού κοινού του forum. Από την άλλη όμως θα πέφταν όλοι με τα μούτρα και θα αγοράζαν crown. Οπότε παραφράζοντας ένα γνωστό γνωμικό της πιάτσας "μην παίρνετε crown και παρόμοιας φιλοσοφίας ψηφιακούς - δεν φτάνουν για όλους" View attachment 91063
Εισαι σιγουρος φιλε Bhutia ?δεν υπάρχει καλούπι για την ακροαματική μας ευχαρίστηση