Πρόβλημα με γούφερ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
ποιος κάνει τέτοια Νίκο και από εμπειρία υπάρχει υποψία να πληγώθηκε το πηνίο;
Οι επισκευαστές μεγαφώνων τα καταφέρνουν σ αυτά.
Μπορεί, αλλά μάλλον όχι.

και τι είδους κόλλα χρησιμοπο
Δεν έχω ιδέα.

Reaction score
5.360
https://vast.gr/index.php/catalog/product/view/id/5898/s/epoksiki-kolla-metallon/
Γενικα οι κολλες 2 συστατικων καλλανε τα παντα... ειναι μια καλη ιδεα... κανε μια δοκιμη πρωτα σε αντίστοιχα υλικα σαν δείγμα... για το κεντραρισμα... η αρχικη συγκολληση δεν εχει αφησει καποιο ιχνος;

Reaction score
4.327
Ναι έχει αφήσει σημάδια η κόλλα αλλά είναι τόση η δύναμη του μαγνήτη που χωρίς εργαλεία ειδικά είναι αδύνατο να το πετύχεις ακριβώς

Reaction score
5.360
Ναι έχει αφήσει σημάδια η κόλλα αλλά είναι τόση η δύναμη του μαγνήτη που χωρίς εργαλεία ειδικά είναι αδύνατο να το πετύχεις ακριβώς
ωχχ.. σωστα εχεις κι αυτο...

Reaction score
15.469
αν πρέπει να κάνεις όλο αυτό .... καλύτερα να βρεις ανταλλακτικό :(
Καλε αυτος ειναι πιο μπακαλης κι απο 'μενα ... τουλαχιστον ακουει καλη μουσικη ... :D

Reaction score
999
Εμένα ο μεγάλος μου γιος όταν ήταν μικρός, έριξε κατά λάθος ένα ηχείο.
Αποτέλεσμα το midrange να ξεκεντραριστεί (ταρακούνημα πηνίου λέγεται) και όταν έπαιζε ακουγόταν σα να γρατσουνάει.
Αποτέλεσμα 140 ευρώ μείον για καινούριο που ήρθε σε 14 μέρες από αγγλία.

Reaction score
5.360
Γιατι ρε παιδια ειναι απλο το θεμα... κανεις οτι λεει στο βιντεο , το κολλας ,το βαζεις στη σακουλα, και το πετας στην ανακυκλωση... παιρνεις ενα ανταλλακτικο το τοποθετεις και κανεις τη δουλεια σου... πολυ αρνητικοι εισαστε σημερα...o_O

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Γιατι ρε παιδια ειναι απλο το θεμα... κανεις οτι λεει στο βιντεο , το κολλας ,το βαζεις στη σακουλα, και το πετας στην ανακυκλωση... παιρνεις ενα ανταλλακτικο το τοποθετεις και κανεις τη δουλεια σου... πολυ αρνητικοι εισαστε σημερα...o_O
O άλλος στο δίπλα νήμα άλλαξε το γούφερ επειδή βγήκε λίγο βερνίκι.:D

Reaction score
4.327
Tελικά thanks to Nίκος (Αρβανιτάκης) που πρότεινε μάστορα και στον κρυφό πράκτορα 666 :roflmao: (που το πλήρωσε χωρίς να το πάρω χαμπάρι) το γουφεράκι ζωντάνεψε και πάλι. Ευτυχώς γιατί από την chario θα καθυστερούσαν πολύ....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.496
Tελικά thanks to Nίκος (Αρβανιτάκης) που πρότεινε μάστορα και στον κρυφό πράκτορα 666 :roflmao: (που το πλήρωσε χωρίς να το πάρω χαμπάρι) το γουφεράκι ζωντάνεψε και πάλι. Ευτυχώς γιατί από την chario θα καθυστερούσαν πολύ....
άσ'τα αυτά μαρή και κάνε καμιά μέτρηση να δούμε την ομοιομορφία που έψαχνες:p:roflmao::roflmao:

Reaction score
4.327
Δεν χρειάζομαι μετρήσεις εγώ ρει. Έχω αυτί..... :fuckyou: όπως σου είπα και όταν το άκουσα χωρίς το ένα γούφερ το δέσιμο είναι τέλειο τώρα λόγω κοινού τουίτερ.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ