Τιμή για σταθερό τηλέφωνο;

Reaction score
14
Γεια σας! Μια απλή ερώτηση. Πόσο πληρώνετε για σταθερό τηλέφωνο;; (τα βασικά ιντερνετ απεριόριστα σταθερά κ κινητό. Είμαι στην wind κ επειδή λήγει το συμβόλαιο, μου είπαν 23.00 με όλα τα βασικά με 300 λεπτά κινητά.(ΚΟΜΠΛΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τους ΦΠΑ ) Πριν πλήρωνα κάπου 21.00 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΗ. ΦΠΑ
Δεν είναι πολλά;;;;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.691
Πες όχι.

Με πήραν σήμερα το πρωί απο τον ΟΤΕ κατά σύμπτωση.
-Σας προσφέρουμε το ίδιο συμβόλαιο με 3€ παραπάνω.
-Όχι.
-...Μα.
-Του-τουυυυ :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.058
Πες όχι.

Με πήραν σήμερα το πρωί απο τον ΟΤΕ κατά σύμπτωση.
-Σας προσφέρουμε τα ίδια με 3€ παραπάνω.
-Όχι.
-...Μα.
-Του-τουυυυ :D
εεεε μα....έχουμε και δουλειές πες
προσπαθώ να βάλω 3 ολόκληρα σταθοπάνελ στα καλοριφέρια και χωρίς μπουτακ
ασταδιάλα με τις συνδέσεις σας
αναίσθητοι!:mad:
τουυυυτ...:tongue::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
1.231
Γεια σας! Μια απλή ερώτηση. Πόσο πληρώνετε για σταθερό τηλέφωνο;; (τα βασικά ιντερνετ απεριόριστα σταθερά κ κινητό. Είμαι στην wind κ επειδή λήγει το συμβόλαιο, μου είπαν 23.00 με όλα τα βασικά με 300 λεπτά κινητά.(ΚΟΜΠΛΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τους ΦΠΑ ) Πριν πλήρωνα κάπου 21.00 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΗ. ΦΠΑ
Δεν είναι πολλά;;;;
Αν δεν κάνεις κίνηση να φύγεις δε θα σου κάνουν προσφορά, ούτε η Wind ούτε καμία εταιρεία. Μόνο όταν βλέπουν ότι έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία τηλεφωνούν και κατεβάζουν τη τιμή. Πριν 4 χρόνια από περίπου 20 ευρώ στη Wind έκανα αίτηση στην Vodafone, μου έκανε αντιπρόταση η Wind και συμφώνησα και την επόμενη μέρα μου έκανε αντιπρόταση η Vodafone με αποτέλεσμα να κλείσω στα 14 ευρώ για δύο χρόνια!

Αφού έληξαν τα δύο χρόνια στη Vodafone τους ρώτησα και μου είπαν ότι η προσφορά έληξε και θα ανέβαινα στην κανονική τιμή, κοντά στα 22 ευρώ. Τους είπα ότι θα φύγω και απάντησαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Αίτηση στην Wind και δύο μέρες μετά προσφορά της Vodafone... Τώρα δίνω 17 ευρώ, με κάποιες ώρες για κινητά και σταθερά. Αδιάφορο μου είναι αφού μιλάω ελάχιστα και θέλω τη γραμμή για το internet.

Με τα λόγια δε βγάζεις άκρη, πρέπει να το κάνεις πράξη και να δουν ότι πας σε άλλη εταιρεία. Οι εταιρείες τηλεφωνίας ενδιαφέρονται για νέους πελάτες και οι προσφορές τους είναι για να προσελκύσουν νέους, τους δικούς τους τους έχουν γραμμένους.

Reaction score
14
ξεκιναώ ενέργιες για να πάω σε αλλη εταιρια κ ελπίζω να κατεβάσουν την τιμή, αλλιως φευγωωωωω

Reaction score
5.827
Δεν είναι πολλά;;;;
Στο ιδιο προγραμμα ειμαι και εγω.
Επι δυο χρονια πληρωνα 21€ τον μηνα λογω προσφορας. Μολις εληξε η προσφορα με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν οτι η προσφορα εληξε,και θα παει στα 23€ και συμφωνησα.

ξεκιναώ ενέργιες για να πάω σε αλλη εταιρια κ ελπίζω να κατεβάσουν την τιμή, αλλιως φευγωωωωω
Δες πρωτα στο ιδιο προγραμμα τι χρεωνουν οι αλλοι παροχοι,και μετα κανε αιτηση να φυγεις.Εγω που το ειχα ψαξει,και μεχρι τωρα που με ζαλιζουν με προσφορες,μολις τους λεω οτι πληρωνω 23€ για το προγραμμα μου το κλεινουν. Τα χρηματα που πληρωνουμε για το προγραμμα αυτο ειναι μια χαρα.
[DOUBLEPOST=1521045875][/DOUBLEPOST]https://statheri.vodafone.gr/servic...583.123216539.1521045536-138140767.1521045536

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-basic
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-50-plus

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.397
Όποιος ενδιαφέρεται μόνο για 24άρι ίντερνετ χωρίς δωρεάν κλήσεις,

υπάρχει πρόγραμμα στη wind στα 18€.

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
εεεε μα....έχουμε και δουλειές πες
προσπαθώ να βάλω 3 ολόκληρα σταθοπάνελ στα καλοριφέρια και χωρίς μπουτακ
ασταδιάλα με τις συνδέσεις σας
αναίσθητοι!:mad:
τουυυυτ...:tongue::roflmao::roflmao::roflmao:

Φανταζεσαι να του απαντουσε: "Ο Ζιζικ εισαι;"

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1521049225][/DOUBLEPOST]
Αν δεν κάνεις κίνηση να φύγεις δε θα σου κάνουν προσφορά, ούτε η Wind ούτε καμία εταιρεία. Μόνο όταν βλέπουν ότι έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία τηλεφωνούν και κατεβάζουν τη τιμή. Πριν 4 χρόνια από περίπου 20 ευρώ στη Wind έκανα αίτηση στην Vodafone, μου έκανε αντιπρόταση η Wind και συμφώνησα και την επόμενη μέρα μου έκανε αντιπρόταση η Vodafone με αποτέλεσμα να κλείσω στα 14 ευρώ για δύο χρόνια!

Αφού έληξαν τα δύο χρόνια στη Vodafone τους ρώτησα και μου είπαν ότι η προσφορά έληξε και θα ανέβαινα στην κανονική τιμή, κοντά στα 22 ευρώ. Τους είπα ότι θα φύγω και απάντησαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Αίτηση στην Wind και δύο μέρες μετά προσφορά της Vodafone... Τώρα δίνω 17 ευρώ, με κάποιες ώρες για κινητά και σταθερά. Αδιάφορο μου είναι αφού μιλάω ελάχιστα και θέλω τη γραμμή για το internet.

Με τα λόγια δε βγάζεις άκρη, πρέπει να το κάνεις πράξη και να δουν ότι πας σε άλλη εταιρεία. Οι εταιρείες τηλεφωνίας ενδιαφέρονται για νέους πελάτες και οι προσφορές τους είναι για να προσελκύσουν νέους, τους δικούς τους τους έχουν γραμμένους.

Εχεις δικιο

Μονο που εμενα,μου ειναι ασυλληπτα βαρετο να κανω αυτη τη διαδικασια
Κουραζομαι και μονο που το φερνω στο μυαλο μου :D
Ουτε καθομαι να ακουσω τις προσφορες τους πλεον.Απλα δεν απαντω

:)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.385
Νομίζω ότι κάθε εταιρία έχει το λεγόμενο "τμήμα φορητότητας", που ασχολείται ακριβώς με αυτό: την αντιπροσφορά σε περίπτωση απειλής αλλαγής παρόχου.

Ζητήστε από την εξυπηρέτηση πελατών να σας συνδέσει με αυτό το τμήμα. Θα αποφύγετε όλη τη διαδικασία των αιτήσεων σε άλλο πάροχο και πιθανότατα (όπως έγινε στη δική μου περίπτωση) η τελική τιμή να είναι καλύτερη από αυτή που είχατε πριν.

Reaction score
406
Στο ένα σπίτι έχω VDSL 50 mgbps σταθερα υπεραστικά απεριόριστα και 300 λπτ πρός κινητα και δίνω στην Vodafone 21,60€
Στο άλλο που έχω έως 24 σταθερα υπεραστ απεριόριστα και 300 λεπτα προς κινητά δίνω και δίνω στη Vodafone 10,90€
Και στα δύο ξεχωριστά έχω συνδιαστική εκπτωση λόγω κινητών
Απλά πρέπει να συμμετασχεις στο θεατρακι της αλλαγής φορητότητας .
Καλύτερη τιμή πετυχαίνεις συνήθως στη εταιρεία που είσαι ήδη ,η οποία μολις λάβει αίτημα αλλαγής αποφασίζει μαγικά να ξεβρακωθεί για να σε κρατήσει...
Ωστόσο διαπίστωσα φέτος ότι η Vodafone λίγο πρίν λήξει το συμβόλαιο μου με πήραν από μόνοι τους για να ανανεώσω στην ίδια προνομιακή τιμή που είχα,λέγοντας μου πως άλλαξαν πολιτική και πλέον θα με παίρνουν πρώτα αυτοί πρίν την λήξη (δλδ θα αποφεύγω την μανούρα της αίτησης αλλαγής φορητότητας)!

Reaction score
57
Δυστυχώς πρέπει να δούν πραγματική φορητότητα από άλλη εταιρία με όποια ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό,η προσωπική μου εμπειρία πριν λίγες μέρες που έληγε το συμβόλαιο μου στην WIND,έως 24 Μbps ίντερνετ-απεριόριστα αστικά και υπεραστικά-300' κινητά,είχα φτάσει να πληρώνω μετά τις πρόσφατες αυξήσεις 26,50€.
Η καλύτερη προσφορά που μου έδωσαν ήταν 23€,μόλις είδαν ότι έκανα αίτηση φορητότητας στην VODAFON με πήραν τηλέφωνο σχεδόν αμέσως και μου έδωσαν προσφορά για τό ίδιο πρόγραμμα που είχα στα 16,50€.
Μιλάμε για 10 ολόκληρα € το μήνα,δεν είναι και λίγα,οπότε όπως ήταν λογικό ακύρωσα εμπρόθεσμα την αίτηση στην VODAFON και έμεινα στην WIND.
Το περίεργο είναι ότι αν μου είχαν δώσει προσφορά γύρω στα 20€ θα είχα μείνει χωρίς δεύτερη κουβέντα,αλλά πρέπει να ''παίξεις το θεατράκι'' με την έμπρακτη φορητότητα για να σου δώσουν μια πολύ καλή προσφορά.
Και απ' ότι έχω μάθει,όλες οι εταιρίες αυτό κάνουν.
Μάλλον βασίζονται στο ότι ένα μικρό ποσοστό συνδρομητών θα το ψάξουν και θα κάνουν αίτηση σε ανταγωνιστική εταιρία και θα μπούν σε αυτή την όχι ευχάριστη διαδικασία με αιτήσεις και ακυρώσεις.

Reaction score
20
Στο ιδιο προγραμμα ειμαι και εγω.
Επι δυο χρονια πληρωνα 21€ τον μηνα λογω προσφορας. Μολις εληξε η προσφορα με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν οτι η προσφορα εληξε,και θα παει στα 23€ και συμφωνησα.

Δες πρωτα στο ιδιο προγραμμα τι χρεωνουν οι αλλοι παροχοι,και μετα κανε αιτηση να φυγεις.Εγω που το ειχα ψαξει,και μεχρι τωρα που με ζαλιζουν με προσφορες,μολις τους λεω οτι πληρωνω 23€ για το προγραμμα μου το κλεινουν. Τα χρηματα που πληρωνουμε για το προγραμμα αυτο ειναι μια χαρα.
[DOUBLEPOST=1521045875][/DOUBLEPOST]https://statheri.vodafone.gr/servic...583.123216539.1521045536-138140767.1521045536

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-basic
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-50-plus
Εαν πάρεις τηλέφωνο στην εταιρεια και τους πεις πως θες να αλλάξει εταιρεια σου κανουν άλλες τιμες. Για παράδειγμα ΟΤΕ στο σάιτ κάπου στα 27ευρω κ μεσω τηλεφώνου 22ευρω κ με παραπανω ώρες ομιλίας κ + κάρτα σιμ με 2ωρες προς ολους κάθε μηνα. Φυσικά μετα έγινε αντιπρόταση απο τη βονταφον και απο τα 24 που μου έλεγαν για το απλό πακέτο έκλεισαν στα 16.5 και με πιο πλούσιο μπουκετο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.397
με πήραν τηλέφωνο σχεδόν αμέσως και μου έδωσαν προσφορά για τό ίδιο πρόγραμμα που είχα στα 16,50€.
Κι εμένα το ίδιο, αλλά μου έδωσαν και τρία πάγια δώρο!

Reaction score
406
Και μένα 3 πάγια δώρο και μάλιστα σήμερα έλαβα μνμ αν επιθυμώ ενημέρωση μέσω sms για το λογαριασμό με έκπτωση 1€ σε κάθε λογαριασμό... όπου βρείτε πατήστε τους!!!

Reaction score
57
Και μένα 3 πάγια δώρο και μάλιστα σήμερα έλαβα μνμ αν επιθυμώ ενημέρωση μέσω sms για το λογαριασμό με έκπτωση 1€ σε κάθε λογαριασμό... όπου βρείτε πατήστε τους!!!
Αυτό ξαναπές το,έτσι και αλλιώς καρτέλ το έχουν καταντήσει,όλες τα ίδια σκ@τ@ είναι.

Reaction score
674
Για εμάς που την περιοχή την καλύπτει μόνο ο ΟΤΕ και δεν υπάρχει εναλλακτικός πάροχος, τι κάνουμε;
Ρωτάω γιατί πληρώνω 34,50€ / μήνα για 24αρι, απεριόριστα σταθερά και 30' κινητά.
Το 24αρι είναι μόνο στα χαρτιά, γιατί περισσότερο από 5-5,5 Mbps δεν έχω δει ποτέ.

Reaction score
14
Απλά σε άλλον νούμερο που έχω (της μητέρας μου αλλά είναι στο όνομα μου ) σταθερό κ που αυτό λήγει το συμβόλαιο του, μου λένε τώρα κάπου στα 27!!!! Η 23 χωρίς καθόλου κινητά!!!! Είναι με τα καλά τους;;;;;;; κ αλλού να πάω κ να δώσω το 35αρι (τέλος ενεργοποιήσεως) πάλι το αποσβενω ΑΝΕΤΑ!!!!!

ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΟΧΟ πλέων……

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Μου έκανε πρόταση φορητότητας η wind στα 18.50, αντιπρόταση η Cyta στα 16 και τελικά η Vodafone κατέβηκε στα 12.91 με ebill για 24άρι internet απεριόριστα σταθερά και νομίζω 300 λεπτά προς κινητά, με τρία πακέτα cu δώρο (120' προς όλους το καθένα κάθε μήνα για ένα χρόνο), ένα πάγιο δώρο, δωρεάν τέλη φορητότητας και ένα ασύρματο panasonic ( το οποίο δεν μου άρεσε και το έκανα δώρο στην αδερφή μου ).

Reaction score
14
Μου έκανε πρόταση φορητότητας η wind στα 18.50, αντιπρόταση η Cyta στα 16 και τελικά η Vodafone κατέβηκε στα 12.91 με ebill για 24άρι internet απεριόριστα σταθερά και νομίζω 300 λεπτά προς κινητά, με τρία πακέτα cu δώρο (120' προς όλους το καθένα κάθε μήνα για ένα χρόνο), ένα πάγιο δώρο, δωρεάν τέλη φορητότητας και ένα ασύρματο panasonic ( το οποίο δεν μου άρεσε και το έκανα δώρο στην αδερφή μου ).

ΑΚΡΩΣ δελεαστική τιμή που έκλεισες, αλλά μια απορία έχω, πως σε έπαιρναν τηλέφωνο κ σου έκαναν αντιπροσφορά οι εταιρίες οι 3 αφού συνήθως όταν βλέπουν τα συμβόλαια «πήζουν» οι δυο εταιρίες!!!!

Φυσικά θέλω να κατεβάσω όσο γίνεται το ποσό του σταθερού ιντερνετ…. Κ είμαι στα τηλεφωνήματα .....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ