- Reaction score
- 6.798
Σωστός ο παίχτης!!εγω του τα εχω πει απο τοτε που πηρε τον 5100 και ηθελε να βαλει atmos
...θακανε 2 δουλειες ωραιες ταυτοχρονα απο τοτε
Εγώ δηλαδή μόνο να γεμίσω το ταβάνι μου δοκάρια σε μία νύχτα??
Σωστός ο παίχτης!!εγω του τα εχω πει απο τοτε που πηρε τον 5100 και ηθελε να βαλει atmos
...θακανε 2 δουλειες ωραιες ταυτοχρονα απο τοτε
Και εγώ έχω την εντύπωση ότι το μόνο που έχω κάνει είναι " η αρχή "...εσυ μπορεις να κανεις το αλλο .....απο δοκαρια εισαι full
Ο Κώστας ξέρει γιατί δεν θα το έκανα ποτέ. Και είναι σε άλλο ύψος.Μην του βάζεις ιδέες τώρα!! Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν το έγραψα
Όχι, είναι αρκετά ψηλότερα και θα ήταν πολύ πιό αντιαισθητικό απο τώρα.( Και είναι σε άλλο ύψος..... )δεν μπορεί να φτάσει πρόσωπο απέναντι στο παράθυρο; (πάνω απο την οθόνη)
έλα μωρέ...σιγά το πρόβλημα..Όχι, είναι αρκετά ψηλότερα και θα ήταν πολύ πιό αντιαισθητικό απο τώρα.
δεν πειράζει κάποια λύση θα βρεθεί αργότερα... άλλωστε ειναι τόσο ζεστός ο χώρος που δεν χρειάζεται αλλοίωσηΌχι, είναι αρκετά ψηλότερα και θα ήταν πολύ πιο αντιαισθητικό απο τώρα.
ναι...και θα γεμίσει μπαλαντέζες με μπλουτακ (+καμιά 50αριά κιλά πάνω απ'το κεφάλι του)εννοειτε πως θα παρεις και 4 x Focal Solo 6 Be και θασαι σουπερ
ναι...και θα γεμίσει μπαλαντέζες με μπλουτακ (+καμιά 50αριά κιλά πάνω απ'το κεφάλι του)
άσε τον και με τίποτες παθητικό καλέ...έχει η φοκάλ αφού
κανουμε μερακληδηκες δουλειες κυριε οχι οτι κιοτι
με τα δοκαρια αυτου του μεγεθους φτιαχνεις και παταρι να μενεις
ναι αλλά είπαμε πιο πάνω ότι θέλουμε να φτιάξουμε και πίστα...πως θα γιν?
Ελπιζω να ειναι καπως βιδωμενα τα δοκαρια - μην σας ερθουν κανα βραδυ στο κεφαλι απο τσι κραδασμους (ειστε κι επικινδυνοι σ' αυτον τον τομεα εσεις οι χουμσινεμαδες).Γυρίσαμε νωρίς και μ' έπιασε τρέλλα να το κάνω τώρα. Πάνε τα σκιάκια...
View attachment 93528
View attachment 93529
View attachment 93531
Ανάμεσα στα δοκάρια θα μπει, κάπως, διάχυση.
View attachment 93530