Ηλεκτρονικό τσιγάρο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.469
Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να αυξηθούν ελάχιστα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Το πιθανότερο είναι ότι λόγω του τρόπου λειτουργίας, αλλά και της ποσότητας της γλυκερίνης η διαφορά θα είναι μη ανιχνεύσιμη.

https://www.diabetes.co.uk/forum/threads/e-cigs-and-diabetes.39457/

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Ο μπαμπάς και ο ιός!
2 απίστευτοι bottom airflow ντριπερς
Ο μεγάλος είναι για τους αχορταγους της θερμοκρασίας και του πυκνού ντουμανίου,
σαν εμένα.
Ο μικρός, αχ! αυτός ο μικρός, είναι από μόνος του μια κατηγορία, για νορμάλ στησιματα, για πυκνά ντουμάνια χωρίς πολλές θερμοκρασίες.
Αν σε μια άλλη ζωή ατμιζω, σίγουρα θα τους ξανά έχω και τους δύο.
20180330_112521-01.jpeg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Δεν ανοίγεις ένα μαγαζί; Από στοκ σε κόβω έτοιμο.
Δεν θα ψωνίζει κανένας από εμένα άμα κάνω αυτή τη επιχειρηματική κίνηση.
Ίσως σε κάποια άλλη χώρα.
Εδώ εμείς τα ξέρουμε όλα σε ολα τα επίπεδα και τις εχουμε εύκολες τις ταμπέλες...

Reaction score
15.543
καλε τιναι αυτα...!!!

παρε ενα τετχιο να το φχαριστηθεις :D
....να ανοιξουν λιγο τα πνεμονια :p

d.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Ένα ολοκληρωμένο πακέτο σαν αυτό του Sherman τα έχει όλα αυτά τα μπιρμπιτσόλια μέσα στο πακέτο.

20180330_174708-01.jpeg

Με αυτά τα top cap Κ.Κ δεν καίγονται τα χείλια?, όσες φορές δοκίμασα και ειδικά στο chain vaping μια δυνατή θερμοκρασία θα έλεγα πως μου έρχεται και γι'αυτό δεν τα προτιμώ, δεν λέω όχι όμως στα derlin ή στα ultem.
20180330_181041-01.jpeg

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.833
Καλοτάξιδο! (Αφού θα το έχεις συνέχεια μαζί σου) δεν το έχω αλλά το ξέρω, είναι απροβλημάτιστο και ανάλαφρο έως πούπουλο θα έλεγα.
Απο χθες που το πήρα, έχει πέσει 5-6 φορές με τον βαρύ μου ατμοποιητή αποπάνω. :D
Είναι πολύ καλό. :hi:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
χαίρομαι που σου άρεσε, αντε τώρα και ενας hastur mtl αν δεν τον έχεις και έκλεισες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Παιδια, εγω εχω το iStic TC60W με το Aspire Mini Nautilus μπορω να βαλω πανω κατι πιο κοντο αλλα με την ιδια χωρητικοτητα σε "καυσιμο" ? και ποιο ειναι αυτο ?
Θα ελεγα να μεινεις ως εχει, δεν γνωριζω καποιον αλλο απροβληματιστο σαν τον ναυτιλο μινι.
ολοι οι αλλοι σε αυτη την κατηγορια εχουν αρκετα θεματα ειδικα οι μεταγενεστεροι σειρα με τους ναυτιλους.
Αν θες ομως μπορεις να πας σε επισκευασιμο οπως ειπα και πιο πανω, chtulhu hastur mtl-rta.
πραγματικα φοβερος, γευσάτος και απροβληματιστος

Reaction score
15.469
Θα ελεγα να μεινεις ως εχει, δεν γνωριζω καποιον αλλο απροβληματιστο σαν τον ναυτιλο μινι.
ολοι οι αλλοι σε αυτη την κατηγορια εχουν αρκετα θεματα ειδικα οι μεταγενεστεροι σειρα με τους ναυτιλους.
Αν θες ομως μπορεις να πας σε επισκευασιμο οπως ειπα και πιο πανω, chtulhu hastur mtl-rta.
πραγματικα φοβερος, γευσάτος και απροβληματιστος
Αυτο το "απροβληματιστος" για το ναυτιλο το ζω ενα χρονο και το καταλαβαινω καλα , το "επισκευασιμο" στον κθουλου ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει (να κανω) ? - καθοτι και ασχετος ...
μου αρεσει η προταση σου καθως - απ' οτι καταλαβαινω ειναι σχεδον 2,5 εκατοστα πιο κοντος απ' τον δικο μου και 1,5 ml πιο μεγαλος ... :drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Αυτο το "απροβληματιστος" για το ναυτιλο το ζω ενα χρονο και το καταλαβαινω καλα , το "επισκευασιμο" στον κθουλου ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει (να κανω) ? - καθοτι και ασχετος ...
μου αρεσει η προταση σου καθως - απ' οτι καταλαβαινω ειναι σχεδον 2,5 εκατοστα πιο κοντος απ' τον δικο μου και 1,5 ml πιο μεγαλος ... :drinks:
Αν πιανει το χερι σου γενικως με τα μαστορεματα δεν θα εχεις θεμα να στριψεις ενα ψιλο συρμα 6-7 σπειρες να το βιδωσεις πανω στο ντεκ και να περασεις ενα μπαμπακι αναμεσα.
Δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια γιατι εχουν δει αρκετα τα ματια μου....
Να ξερεις ομως οτι αμα περασεις στους επισκευασιμους τα υγρα που κανεις θα εχουν πολυ καλυτερη γευση και βεβαια θα κανεις οικονομια σε σχεση με τις ετοιμες αντιστασεις.

Reaction score
15.469
Αν πιανει το χερι σου γενικως με τα μαστορεματα δεν θα εχεις θεμα να στριψεις ενα ψιλο συρμα 6-7 σπειρες να το βιδωσεις πανω στο ντεκ και να περασεις ενα μπαμπακι αναμεσα.
Δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια γιατι εχουν δει αρκετα τα ματια μου....
Να ξερεις ομως οτι αμα περασεις στους επισκευασιμους τα υγρα που κανεις θα εχουν πολυ καλυτερη γευση και βεβαια θα κανεις οικονομια σε σχεση με τις ετοιμες αντιστασεις.
Α οκ , τωρα το 'πιασα (ειπαμε = ασχετος) ... πιανουνε τα χερια μου μα δε θελω ν' ασχολουμαι μ' αυτα ... το ηλεκτρονικο τσιγαρο το 'πιασα για να ξεμπερδεψω με το "κανονικο" ... τωρα ατμιζω το "7 φυλλα" αν το λεω και σωστα - ουτε γευση ουτε αρωμα ... δε θελω να μ' αρεσει κατι - θελω να ξεμπερδεψω και με το ατμισμα ακομα ... επειδη δε μπορω ακομα - θελω τουλαχιστον κατι πιο κοντο για να το 'χω μαζι μου στη δουλεια βασικα ... αμα ξερεις κατι ετοιματζιδικο (και οπως το 'θεσες "απροβληματιστο") αυτο ψαχνω ...
να 'σαι καλα !
:drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
οχι δεν γνωριζω κατι αλλο καθοτι κορκόδειλας εδω και καιρο με τους επισκευασιμους, κατι αλλο θα υπαρχει ομως σιγουρα.... δεν μπορει...

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Α οκ , τωρα το 'πιασα (ειπαμε = ασχετος) ... πιανουνε τα χερια μου μα δε θελω ν' ασχολουμαι μ' αυτα ... το ηλεκτρονικο τσιγαρο το 'πιασα για να ξεμπερδεψω με το "κανονικο" ... τωρα ατμιζω το "7 φυλλα" αν το λεω και σωστα - ουτε γευση ουτε αρωμα ... δε θελω να μ' αρεσει κατι - θελω να ξεμπερδεψω και με το ατμισμα ακομα ... επειδη δε μπορω ακομα - θελω τουλαχιστον κατι πιο κοντο για να το 'χω μαζι μου στη δουλεια βασικα ... αμα ξερεις κατι ετοιματζιδικο (και οπως το 'θεσες "απροβληματιστο") αυτο ψαχνω ...
να 'σαι καλα !
:drinks:
Αν περάσεις σε επισκευάσιμο, ρωτάς τί υλικά να αγοράσεις ( σύρμα, βαμβάκι ) και τα αγοράζεις κι αυτά. Όσο για τη διαδικασία στησίματος, μπορείς να δεις κανένα video στο youtube για να πάρεις μια ιδέα. Γενικά δεν είναι δύσκολο πράγμα, περισσότερο θα δυσκολευτείς μέχρι να καταλάβεις πως να ρυθμίζεις σωστά την αντίσταση για να μη πυρώνει μονόπαντα ( με απλά λόγια ), τί ποσότητα απο βαμβάκι θα χρησιμοποιήσεις και πως θα το βάλεις στο ντεκ για να τραβάει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα το υγρό. Αξίζει πάντως ο επισκευάσιμος καθώς τα αναλώσιμα κοστίζουν γύρω στα 10~15€ και σου βγάζουν πάρα πολλές αντιστάσεις ( όπως το υπολογίζω, πάνω απο 100 ).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas