bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.842
Tesla wye 85Κορίτσια, έχετε δει κανένα ηλεκτρονικό mod μιας μπαταρίας, μικρό, ελαφρύ και απλό για 12W max;
Χωρίς σχέδια, χαράξεις, τρύπες και βίδες μπαταρίας που να πετάγονται αποπάνω;
Tesla wye 85Κορίτσια, έχετε δει κανένα ηλεκτρονικό mod μιας μπαταρίας, μικρό, ελαφρύ και απλό για 12W max;
Χωρίς σχέδια, χαράξεις, τρύπες και βίδες μπαταρίας που να πετάγονται αποπάνω;
Κατά τύχη το είδα πριν λίγο. Απλό και φθηνό, αλλά φορτίζει με 1A.Tesla wye 85
Αφού γρήγορη φόρτιση είπες, το 1Α είναι γρήγορη. Καλύτερα βέβαια τα 500ma για μοντ. μονής μπαταρίας.Κατά τύχη το είδα πριν λίγο. Απλό και φθηνό, αλλά φορτίζει με 1A.
ΣτoΕσύ ξέρεις βέβαια αλλά εγώ 18650 δεν φορτίζω στο 1Α.
Καλοτάξιδο! (Αφού θα το έχεις συνέχεια μαζί σου) δεν το έχω αλλά το ξέρω, είναι απροβλημάτιστο και ανάλαφρο έως πούπουλο θα έλεγα.Στo1A0.8Α φορτίζει το Vaponaute μου και 0.7Α τα Pico, καλά λες.
Πάω αύριο να το πάρω.
πάτα το 0 θα σιάξειSva kimech, ειναι μηχανικό squonk με mosfet.
Ατμοποιητης είναι ο haku με το clear cap.
Συνδυασμός απολαυστικός.
Edit. Γιατί τα εμφανίζει έτσι μεγάλα τα γράμματα?
Έχει ξανασυμβεί....
Γιατί έκανες copy κάτι bold με μεγάλη γραμματοσειρά και συνέχισες. Το T αποπάνω αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς και το Β αφαιρεί τα έντονα.Edit. Γιατί τα εμφανίζει έτσι μεγάλα τα γράμματα?
Squonk;Sva kimech, ειναι μηχανικό squonk με mosfet.
ναι δυσκολο, τον εχω σχεδον 1 χρονο και οτι αλλο εχω σε rta ή πηρε ποδι ή κάθεται στο σκότος του ντουλαπιού.δλδ δυσκολα θα σε δουμε με αλλον
Παιζει σε καποιο ελληνικο καταστημα;Πλέον είμαι σίγουρος, καλύτερος rta από αυτόν δύσκολο να υπάρξει...
The Sherman rta by asylum mod.
View attachment 92779
Δεν νομίζω, εγώ δεν ξερω κάποιο αυτή τη στιγμή.Παιζει σε καποιο ελληνικο καταστημα;